• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag måste bara få säga... ÅH vad jag älskar vårt hus!!! Har varit där en stund nu och bara njutit! Trots alla fula tapeter, fula golv, omöblerat o trist så trivs jag, o där kan ju bara bli bättre liksom!

    Pumpkin: Åh vad störiga dom är, det låter enbart som trist maktmissbruk

    Anja: Ja, visst ÄR jag modig ang. håret Seriöst, så litar jag verkligen på henne, har sett det hon gjort innan och det är bara positivt.

    Just nu är jag även något förbannad!!! Andreas moster ringde NU och säger att "vi kommer inte på bröllopet för vi är på Gran Canaria"... suck! Dom har ju liksom redan tackat ja! Hur tröga får man bli?? Iofs så för min del gör det ingenting... men jag såg hur besviken A blev, det var liksom hans enda släktingar som skulle komma... jävla skitkärring!!

  • Englali

    Pumpkin: Ja men gör verkligen inte så, grr!! Det var ju hon som inte ville komma fört eftersom deras barn inte var bjudna.

    Hedebris: Som tur är så kan jag avboka deras mat (tror jag iaf ) men det behöver ju inte dom få veta!!
    Jag tycker mest synd om Andreas, kul om ngn från hans släkt hade varit där.

  • Englali
    Hedebris skrev 2008-07-23 15:59:40 följande:
    har han ingen släkt alls?
    Hans pappa är enda barnet och hans mamma har/hade två syskon... denna mostern och sedan en bror som dog för några år sedan, så detta är dom enda. Så hans mormor och farmor. Mormorn kommer men inte farmorn... hon är en bra bit över 90 o inte spec. pigg. Hon har inte varit ute på flera år. Så nej... han har inte fler.
    Ett 20 tal av bröllopsgästerna är mina släktingar...
  • Englali

    Så, nu är vi äntligen klara med bordsplaceringen! Skönt! Känns som att vi fick till det riktigt bra faktiskt!

  • Englali

    Furillen: Så skönt!
    Vi är inte riktigt klara med allt, men på god väg. Vi har ju iofs 2,5 vecka kvar dock
    Vigselprogramen är helt klara men inte printade, väntar på ok från prästen (att vi lagt upp allt rätt)
    Allt material till innehållet i festprogramen är inte klart riktigt ännu men vi räknar med o göra klart det i morgon kväll. Bordsplaceringen blev precis klar och är jättesnygg i layouten! (A har skapat )

    Nu blir det nog snart sängen här också. I morgon ska jag till floristen vid 10 och sen blir det båten resten av dagen. Vi bokstavligt talat skiter i flytten i morgon och drar ut på havet i stället. Vi har nästan flyttat klart allt och har lägenheten till sista juli så det är ju lugt. Blir kanske inte såå många fina dagar i sommar så vi passar på o njuter i morgon (om det nu blir lika fint som det varit idag) Man måste få unna sig sådant också, vi stressar o styr som galningar nu så en dag på havet tror jag gör oss gott!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Precis hemkommen från en underbar dag ute med båten. Lovely!! Vilket väder... och jag har nog bränt mig lite faktiskt, men men... de går över

    Flamora: Låter som ni haft det fint, lite trist med maten iofs, men alltid härligt o få åka på semester.

    Har varit och beställt alla blommor till bröllopet idag och känner mig riktigt nöjd. Har även beställt till borden.

  • Englali

    Pumpkin: Jag förstår din ilska... abosolut!! Men har du pratat med honom idag då?

  • Englali

    Låter som det är på alla företag... suck!!

    Ojoj vad min rygg bränner... har varit i solen från 11.00 till 16.00 idag. Kanske inte så supersmart men det gäller o passa på när det väl är fint!

  • Englali

    Jodå... men solen är stark och sen känner man inte när man är vid havet, att det tar så mkt.

    Skönt att du äntligen får gå hem

  • Englali

    God kväll!!

    Nu pysslas det för fullt med festprogrammet och innehållet är snart klart, det tar sin lilla tid men bra blir det! Vårt (mitt och Andreas) sammarbete är riktigt tajt

    Anja: Jag brukar *peppar-peppar* aldrig fjälla/flängas. Det har faktiskt redan laqt sig mkt och börjat övergå i en brunare härlig färg. Jag jobbar för en shcysst solbränna till dagen B vet du

    Jaha, i natt blir nog sista natten i lägneheten ser det ut som... konstigt, jag känner mig faktiskt lite vemodig inför det. Trots att jag har ett underbart hus att flytta till så känns det lite sorligt. Detta är ju verkligen "hemma". Men men, blir nog bra när vi väl kommer i ordning i nya huset!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.