• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jasså du är på jobb Anja.
    SJälv så måste jag ta mig i kragen och göra ngt åt min jobbsitutation. Jag trivs bra på jobbet när jag väl är där, men pendlingen... den tar knäcken på mig. Det är inte värt all extra tid. Och om/när vi får barn och jag ska börja jobb igen efter mammaledigheten, ja då blir situationen helt ohållbar!!

  • Englali

    Inte eget.... inte nu! Vill vara hemma o njuta o få vara mammaledig utan att behöva jobba häcken av mig samtidigt. I min bransch så tjänar man inte spec. mkt mer på att ha eget heller, inte som ensam.
    Du börjar först tjäna pengar när du har en stor salong med flera anställda och framförallt bra försäljning. Så jag är lite lat av mig och vill faktiskt inte ha eget förräns jag fått barn och dom har vuxit till sig. Det tar så otroligt mkt tid och den tiden lägger jag hellre på min familj.

  • Englali

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-08-15 22:50:11 följande:


    Englalija det är klart Trodde det gick runt om man var flera så att du lixom kunde ha en vikarie eller nåt medan du är borta men att alla de andra höll ställningarna lixom
    Oftast när man jobbar ihop så, så är ändå var och en sin egen, man delar mest lokal och då måste jag fortf. betala in hyran trots att jag inte är där.

    Måste bara få påpeka en sak... såg ni att jag hade pioner i min bukett TROTS att det är mitten på augusti. Det var inte dåligt ordnat
  • Englali

    Anja: Ja min florsit var toppen som ordnade det åt mig.
    Dock var jag inte jättenöjd med blommorna, är inte alls så som jag förväntat mig dom och buketten höll mkt dåligt Illa bunden!

    Jag var mest nöjd med klänningen och håret (om vi ska gå på "saker" så) annars är jag mest nöjd med min underbara man och den fantastiska festen!

  • Englali

    Anja: Precis, dom var inte alls som jag förväntat mig. Hade gett dom en bild på en hårt bunden "boll-bukett" och det tyckte jag inte min va. Plus att jag hade sagt ifrån till ALLT grönt (gillar det verkligen inte) så var det fullt med gröna blad under den.
    Sen höll den så dåligt, blommor började lossna redan utanför kyrkan och det tycker jag inte att en brudbukett ska göra. Plus att den ena coarsagen va lite felgjord så den fick bestman pyssla om precis innan vigseln så att den över huvud taget gick att fästa. Lite surt faktiskt... men i det stora hela så bryr jag mig inte så mkt... jag fick ju min drömprins iaf

  • Englali

    Nu är det dags för sängen här också. Känner att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Anja: Mina föräldrar har den, då ska jag kika o be att dom behåller den, självklart!!

    Anne: Det låter sagolikt... helt underbart
    Spiralen, är det en liten på g??

  • Englali

    A wife to be: Det ordnar sig ska du se!
    När jag skulle hämta min klänning 2 dagar innan bröllopet (på torsdagen) så var den för stor!! Jag hade lämnat in den för insömnad med tydligen tappat en del i vikt sista 3 veckorna innan bröllopet så den var fortf. för stor. Då fick jag lite panik! Men dom sydde om den åt mig tills på fredagen och den satt perfekt! Allt ordnar sig... försök tänka så
    Jag vet, av STOR egen erfarenhet, att det inte alltid är det enklaste... men hur eller hur så blir man i slutändan ändå gift och på ngt mystiskt sätt så ordnar sig allt till det bästa!

    Nu är jag ensam igen, min man är på väg till stan för kvällens/nattens dj jobb. Ska krypa ner i soffan o kika på filmen "Brudens bästa man", har faktiskt inte hunnit se den ännu.

  • Englali

    A wife to be: hur som så hoppas jag det löser sig iaf!

    Åh nu är jag helt salig... har sett "Brudens bästa man" och shit vad jag längtar efter A. Vill bara få hålla om honom o pussa på honom Min älskling!
    Är helt galet hur mkt jag älskar denna människa... det är inte klokt

  • Englali
    furillen skrev 2008-08-16 23:57:00 följande:
    visst är det tråkigt att vara utan sin man?! jag håller på att sakna ihjäl mig efter martin. men på måndag får vi träffas! och sen kommer han hem 1a september. längtar! godnatt!
    Mmmm det är verkligen trist! Men samtidigt så härligt att få längta. Jobbar din man på annan ort eller är han bara borta mkt i jobbet?

    Nu blir det sängen här... han kommer hem frammåt 02.45... ungefär Inte såå många timmar kvar!
    Natti natti tjejer!
Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.