• Englali

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Anja: Jo det är den, "Made of honor", "Brudens bästa man" är den svenska översättningen.

    Furillen: Jag förstår precis hur du känner. Hela vår höst är fullspäckad så vi hoppas bröllopsresan... vi får skjuta den på framtiden ser det ut som nu iaf.

    V.35 kommer min mamma att opereras. Hon ska vara i Uppsala i 3 veckor iaf o sen förflyttas till sjukhuset här hemma. Har ingen aning om hur hon kommer må eller hur kroppen kommer att fungera och jag känner att mitt i allt detta fixar jag inte att åka iväg på långsemester... kommer inte kunna njuta av den iaf utan bara oroa mig för allt hemma. Så jag tror att vi får ut mesta möjliga av resan om vi lägger den lite längre fram i tiden.

    Idag kommer min bror o hans tjej på middag. Ska bli kul o prata lite om bröllopet o allt, vi har inte träffats sedan dess.
    Det blir varmrökt lax, A var o köpte på det lilla rökeriet här nu i morse. Det är vardagslyx!! Jag är en riktigt sucker för fisk!!

  • Englali

    Snitte: GRATTIS gumman!!! Åh jag fick gåshud över hela kroppen när jag läste ditt inlägg... så otroligt underbart!!
    All lycka till er!! Fäller nästan en tår eller två... sånt här berör mig så mycket.
    Hur bar ni er åt!?! Tips till oss där det inte vill sig!?!

    Nu är jag jättemätt o trött o väldigt... välidigt lycklig känner jag mig. Trots att det är söndag kväll o jag inte vill till jobbet i morgon så känns ändå allt helt ok.

  • Englali

    Ja... det är väl där vi faller
    Tyvärr så kan ju A vara borta 4 dagar i sträck och ibland så är ju ÄL då och vad gör man!?! Han måste ju jobba liksom...
    Jaja, vi får ta nya tag. Den här månaden vet jag ju inte ännu. Det återstår att se
    Kan ju inte säga att vi försökt så superseriöst heller... haha!!
    Men mer sex måste det bli helt enkelt, varje dag får det bli nu (inte mig emot...)

    Natti natti på er tjejer och Snitte... än en gång ett STORT grattis! Jag blev så lycklig när du skrev att ni plussat

  • Englali

    God kväll!

    Här har ni en som är megatrött, som alltid
    Ska krypa ner och kolla på SATC-filmen nu, lovely!! Har ju redan sett den men kan lätt göra det igen, o igen o igen...

    Har mätt ut golvet här nu i kväll. Vi beställer "nätta" 88 kvadratmeter ekgolv. Gulp, vågar knappt tänka på vad det kostar... *suck*

  • Englali
    Pumpkin skrev 2008-08-18 22:22:53 följande:
    Tja, de flesta av oss är ju gifta och håller på med barnalstrande tydligen
    Haha! Jag vågar knappt fortsätta försöka när jag tänker på alla pengar vi kommer lägga på huset, jag har tusan inte råd att vara mammaledig nu
  • Englali

    Brud 080524 skrev 2008-08-18 22:24:17 följande:


    Jaha är det det man ska hålla på med när man gift sig? Själv har man fullt upp med penseln varenda kväll
    Känns som jag kommer hamna i dina "fotspår" nu... här kommer det vara det enda som gäller framöver.
  • Englali

    Brud 080524: Nej vi behöver väl iofs inte heller lägga allt på en gång, vi har fått ett toppenerbjudande som vi inte kan tacka nej till. Köper golvet till riktigt bra mässpris och då tyckte vi det var lika bra o handla direkt. Blir halva priset... ca, vi vet inte exakt än vad det landar på.

    Pumpkin: Jo det gör det säkert... men det känns som att det vore mysigt om det var lite mer i ordning här först om det ska komma bebis

    Nu ska jag kika på mina favvosar i SATC när jag kryper ner i sängen... misstänker att jag kommer få svårt att hålla ögonen öppna spec. länge dock, tröttheten tar nog över...

    Natti natti tjejer!

  • Englali

    Kikar bara in o säger natti natti.
    Här har kvällen varit blää, mina ögon är helt röda o trasiga av alla tårar...
    Mamma opereras nästa vecka och jag är så fruktansvärt orolig för det. För vad som ska hitta och för vad dom kan göra. Jag vill bara att hon ska bli frisk och alltid finnas hus mig...
    Pratade med henne ikväll och det var efter det som det brast för mig. Jag har varit helt otröstlig hela kvällen.
    Nu har vi bokat hotell i Uppsala till helgen efter hennes operation så vi ska upp och bo där o vara hos henne ett par dagar. Pappa är givetvis där hela tiden men jag kände att jag också vill dit. Vi har ju igen aning om hur länge hon blir kvar där.
    Usch o fy så himla tungt livet känns ibland!

    Var tvungen o få "ventilera" lite. Iaf så är Andreas världens bästa man, han är en klippa i allt det här. Han har fixat med hotell, avbokat annat vi hade den helgen, pysslar med mig hela tiden och tröstar, tröstar o tröstar... han är guld min man!
    Sov så gott tjejer!!

  • Englali

    Hej tjejer!

    Tack för alla snälla ord... det värmer ska ni veta!

    Snitte: Ja, det är tufft att inte veta. Nu har ikväll har vi bokat en natt ytterliager på hotell så vi blir där uppe 3 dagar, jag känner att jag vill det.
    Hon opereras på onsdagen och vi kommer upp på lördagen. Då vet vi inte hur hon mår eller var hon kommer ligga. Första tiden kommer hon ligga på intensiven... så därav vill jag stanna några dagar så jag säkert får träffa henne o förhoppningsvis prata lite med henne (om hon orkar/kan!?! )

    Nienna: Men fy, sånt är så hemskt... vet ngn varför han gjorde det??

    Pumpkin: Så segt... tentan hade du väl kunnat få försöka göra iaf. Ibland blir jag helt galen på alla jäkla byråkrati o förbaskade konstiga regler, det är ju sällan det finns några som faktiskt underlättar för människan. Heller "stjälpa än hjälpa" känns det som för det mesta... Grrrr!!

  • Englali

    Pumpkin: Ajdå!! Inte bra... hade han lovat att vara hemma eller? Eller visste du om att han skulle på spelningen?

    Själv sitter jag här hemma ensam, A spela på nattklubb såklart.
    Har varit hos mina föräldrar hela em/kvällen och umgåtts med mamma innan hon åker till Uppsala i morgon för operationen Trevligare känsla i kroppen har jag haft kan jag säga, usch jag mår riktigt dåligt och har sån ångest över det som komma skall...

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.