• Pumpkin

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 11!

    Välkommen till vår härliga tråd!
    Tiden springer verkligen iväg - nu är det sommar och flera av oss har redan hunnit stå brud Skrattande Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Redan gifta:

    080524 Brud 080524
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 AnneiLundvigifteross.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080705 Pärlplattan

    Näst på tur:

    080712 Flamora
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 Niennabrollopsplanering.blogspot.com
    080719 Fröken Planera
    080726 Anettan73tobiasoanette.weddingannouncer.com
    080726 furillen

    080802 sommarbrud 080802steffiochtommy.weddingannouncer.com
    080802 GME76
    080802 Myran 0802 - jonasomadelene.weddingannouncer.com/
    080808 Hedebris hedebris.weddingannouncer.com
    080808 Vidalila
    080809 Englaliandreasjohanna.weddingannouncer.com
    080809 KKC
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 a wife to be - annelieochjohan.weddingannouncer
    080830 kassandra

    Med bebis istället för datum, men lika välkommen ändå:
    sajber.pillan
    home.gamman.se/pillanochkjelle

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs gifta brudar som hänger här med oss då och då Skrattande

    *Vi uppdaterar inte listan i tråden, det blir så himlans rörigt då*


    Vill också passa på och säga följande:
    Om jag har glömt någon är det inte för att ni inte är välkomna eller att ni på något sätt är mindre värda, det är bara svårt för mig att komma ihåg alla som kommer in i den här tråden och har ni då inte mailat mig så kan det hända att ni inte finns med på listan. Maila mig nästa gång så kommer ni med Flört

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m2840360.html

    Dåså, låt planerandet och snackandet fortsätta!

  • Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.
  • sommarbrud 080802

    hehe Pumpkin så typiskt karlar.

    Hedebris,vilka kort! Härligt!

    Englali: Låter bra de där med ringen.

    Själv så måste jag ta ut min förlovningsring,den sitter lite för tajt! Men vigselringen sitter perfekt. Ska hämta dne på fre.

  • Hedebris

    Det var kul att klara sina två första uppdrag och jag var på krigsstigen. Väl när vi kom till espressohouse var det dags för uppdrag 3. Sjunga en kärlekssång för en stackars kille. Han satt helt koncentrerad och tittade på mig när jag sjöng " det vackraste", dock ej så vackert Men när jag var klar klappade han händerna och sa att "detta har min flickvän ALDRIG gjort flr mig". Så söt.

    Sen bar det av för uppdrag nummer 4. Gick till McDonalds och skulle utföra uppdraget "blinka åt en kille och slicka dig om läpparna" Fick syn på mitt offer... Började flirta med honom. Han sprang och gömde sig bakom disken. Jag hoppade upp på disken och fortsatte mitt flirtande. Han bara skrattade och vände sig om. Alla i personalen skrattade. Jag pussade åt honom och slickade mig om läpparna. Han fortsatte dock vara svår. Så jag hoppade ner och gick bakom disken. En i personalen sa genast: Du får inte vara här bakom. Jag stuntade dock i det och gick fram till honom och la min boa runt honom och gav honom en puss på kinden.
    Sen var jag nöjd och gick ut. Min kompis skrattade och sa: han är restaurangchefen och har NOLL i humor. Så hon tyckte jag hade varit duktig. (hon har jobbat där)

    Sen hade jag en massa småuppdrag innan det var dags för mat. Det var på min favorit restaurang Mongolian BBQ. Där jag och björn blev tillsammans. Där hade vi väldigt trevligt med god mat och en massa trevliga diskussioner om ex, förhållanden och min och björns framtid. Vi disskutterade även om björns svensexa.

    Vi väntade ut det värsta ösregnet och begav oss sedan till Lazerdome för 5-kamp.. De var lite försenade där så vi fick en hel skål med godis och varma chilichips. Efter vi hade krängt var det dags att spela lazerdome. Det var skvinkul, men de 20 minuterna går FÖR snabbt.. Man blir helt tokig, speciellt jag som är gammal militär. Efter matchen var det dags att fortsätta 5-kampen. Det började med att rida på en tjur. FY fan. Jag fick börja och kunde bara sitta kvar i 8 sekunder!!! Så kasst, men jag var inte sämst. Mamma satt bara kvar i 3s. Efter det var det prickskytte. En gren för mig tyckte jag, men jag satsade efter de högsta poängen..och siktet var inte det bästa. Hehe.
    Efter det var det dags för sumobrottningen. Vi var så heta i våra dräkter. Sen var det sista grenen. Stå på en väldigt instabil sak och slå på varandra med stora skumgummipålar. Som i gladiatorerna. Detta var den enda grenen jag vann i 5-kampen (förutom lazerdomen då)

    Sen efter allt kämpande skulle vi in i relaxavdelningen. Dock var dem lite försenade där också så vi fick fortsätta leka lite. I mission impossible-rummet. man skulle ta sig igenom ett mörkt rum med en massa laserstrålar utan att nudda dem, så snabbt som möjligt. Sen när man var klar skulle man trycka på en knapp och ta samma väg tillbaka. JAG VANN!! 1 min och 04 sekunder!!!! Dock gick mina knän isönder, men det var det värt!

    Vi gick in i relaxen och tog det lugnt, duscha, bastade och sminkade oss inför kvällen. Dock fick jag bara byta underkläder och strumpbyxor. Annars var det samma kläder som innan... Blä!

    Vi gick hem till tärnar och fortsatte dricka innan vi gick ut. Vi gick till B&B på lillatorg och gjorde nästa uppdrag: Drick 3 shots på rad. Blev en sambucca sen en vodka sourz och sen en godisaktig tuttifruttishot. Sen gick vi inom mcdonalds och åt en hamburgare och sen gick vi mot etage. Väl där träffade jag killen som var med i talang 2008 med sin flickvän (de höll på att klättra i snören eller ngt sånt ;) han var på svensexa.

    Jag passade på.... "du är väldigt talangfull då eller hur? Kan du lösa mitt sista uppdrag på listan" och gav honom listan "få en killes boxershorts" Han sa: självklart! och gick och tog av sina boxer.. hans kompisar ställde sig för så man inte såg något. Efter sa mina kompisar att jag då skulle göra ett av de andra uppdragen. "ta av din bh utan att lämna rummet" de la till att han skulle få den (med tanke på att den har kostat mer än 500:- så sa jag nej...) Då ändrade de sig och sa att han skulle få lukta på den.... så av med bh:n efter en massa krånglande (hade ett linne och två tröjor på mig)

    Sen gick vi in på etage. Där klarade jag av mina sista uppdrag: Dansade på bardisken, sjöng kareoke, gav slängkyssar, samlade telefonnummer osv. Killens kalsonger hamnade på damtoaletten på kondommaskinen. ;)

    var ute till 05.30. Min svägeska följde med hem för att vara barnvakt (björn började jobba 08.00) Men ändå sov jag bara 2 timmar. Hade jätteskoj verkligen!!!

  • Englali

    Hedebris: Det låter som fullt ös!!

    Sommarbrud: Skönt, men hoppas du får den avklarad till bröllopet nu då.

    Idag är jag nöjd med mig själv. Har klarat av så mkt! Fixat med ringarna, ringt om dukarna o servetter, pysslat med borsplaceringen, solat, packat massa flyttkartonger, tvättat 2 maksiner, tagit ner alla gardiner och allt sådant... plus att hänga här
    Här ligger vi inte på latsidan

  • Pumpkin
    sommarbrud: Håller tummarna för en bebis eller att mensen är överstökad innan bröllopet.

    Hedebris: Låter riktigt skoj!
  • Englali

    Jag blir tokig... försöker sitta o räkna ihop hur mkt vin/öl/cider/wishkey vi ska beställa... det är inte lätt!!

    Anja: hur mkt köpte ni?

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    vi köpte t ydligen alldeles för mycket iallafall

    det som gick åt var sprit. Folk drack drinkar och det var verkligen det som kändes mest "festligt" och det enda jag själv drack oxå. hade ju gjort en drinklista och folk drack verkligen utav "våra" drinkar hela kvällen, så öl, cider o vin gick knappt åt alls.

    Vi har 12 flak öl och ca 25 liter rödvin och 30 liter vitt vin, två flak cider och en jä..la massa sprit över.

  • Anja 19 juli 2008

    Nåt annat som oxå gick åt som smör i solsken var ramlösa!!

    Vi beställde detta genom restaurangen och fick fakturan idag. 100 ramlösa hade gått åt under middagen och sen i baren. Så det var en hel del mer än vi trott. Jag själv drack tex varannan ramlösa och varannan drink.

  • Englali

    Anja: Ok, tack!
    Vi har beställt öl, cider o sprit nere i tyskland och resten (vitt o rött vin + mousserande) köper vi på Systembolaget här i Sverige. Fungerar bäst för oss.
    Vi kommer inte att han ngn sprit på festen förutom whiskey, konjac och baileys till kaffet. Så det blir inga drinkar!
    Vi har valt att endast ha öl, vin, cider o mousserande i baren på kvällen.

  • Anja 19 juli 2008

    Ah... ok

    vi ville absolut ha sprit, just för att jag är lite "drinkgalen" Är det enda jag gillar att dricka. Både öl, vin o mousserande blir jag tung i huvudet och trött av och likaså de flesta av mina vänner så spriten gick hem

    Tror nästan att vi har all öl och allt vin kvar *asg*

    lite cider gick åt, men annars var det drinkar för hela slanten.

  • Englali

    Anja: Jag dricker ju sååå sällan drinkar. Dom bröllop vi varit på och som vänner har haft... där har spriten blivit kvar och resten gått åt

    Anledningen till att vi inte har det är först och främst att vi har några gäster som inte riktigt klarar av att dricka sprit. Öl etc. går utmärkt men så fort spriten kommer in i bilden så slår det slint och just detta vill vi verkligen till varje pris undvika på våran dag, så såhär får det bli. Trist men sant!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.