• MD2009

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Tx2: Tack söta du för infon om nya tråden (undrans vilken smiley jag skrev nu...?) Jag har varit bortrest på jobb några dagar och det känns som jag har noll koll just nu. Blir nästan stressad av att se vilken framförhållning alla har... Min m2b är bortrest och jag har fullt upp och är oxå bortrest till o från och dagarna bara går och går..... phu!

  • MD2009

    Halloj! Provade klänningar för första gången idag och det gick sisådär.... visst finns vackra klänningar och visst fanns ett par som såg ok ut på mig men jag kunde absolut inte identifiera mig med någon av dem - kändes inte alls som jag. Gillar inte alls när det är så mycket tyg, otympligt, stelt, tungt osv... jag vill har rörligt, smidigt, böljande så jag ska nog kika på andra material än klassiska tygerna och satsa på en sömmerska för att få "min" klänning. Hur går det för er andra?

  • MD2009

    Tx2: De hade inte en enda chiffongklänning i rätt storlek! Fnys! Och jag tycker att vanliga klädaffärer ger bättre service än vad brudbutikerna verkar göra - första butiken blev jag riktigt irriterad på och klädde på mig och gick ut. Och jag begriper mig inte på att man får prova max 5 plagg för att det sedan blir för rörigt med intryck i huvudet... mycket irriterande när alla 5 klänningarna känns fel för mig och det märks att personalen anser att det är "färdigprovat".
    Jag ska lägga min energi på att rita upp MIN klänning för jag har en bild i huvudet som blir perfekt om den bara går att förverkliga...

    Någon som kan rekommendera en brudbutik med intresserad och engagerad personal?? Personal som inte bara ber dig titta själv för att plocka fram 4 alternativ och sedan lämna dig åt ditt öde... Jag bor i Gbg men kör gärna till annan ort om jag får lite service!

  • MD2009

    Tx2: Tack för tipset! Skönt att inte vara ensam om att tycka sisådär om klänningsprovandet... börjar känna mig "knäpp" som inte alls tycker det är kul. Just nu känns allt motigt... vill inte längre vigas där vi har en prelbokning och där jag nu verkligen vill vigas är det redan bokat :( Känner mig mer och mer stressad över att inte ha plats och vigselförrättare bokat.
    Varför tycker du att det är jobbigt att prova klänningar?

  • MD2009

    Danielaa: Tack för tipset! Det låter som den service jag vill ha

  • MD2009

    Karlar är lite tröga.... Jag har oxå varit irriterad på min m2b pga svagt engagemang men efter ett par utbrott från min sida så blev det genast bättre och nu börjar det röra på sig framåt..
    Hade varit riktigt trevligt att träffas men i mitten av veckan reser jag bort i ca 1 vecka nu igen... har sååå svårt att få min tid att gå ihop just nu.

  • MD2009

    Danielaa
    Japp! Men ska jag vara ärlig så är det nog ingen större skillnad praktiskt men nu har jag iaf "piskat" honom till att visa större intresse för mina förslag och idéer så det känns iaf bättre.

    Ledsamt att höra om din kompis.. finns inget klokt att säga men jag skickar en tanke!

    Förresten.... Om du tar din sista bokstav och lägger bakom din m2bs namn så har du våra namn *ler* Men jag skriver inte gärna ut namnen här för allt är fortfarande lite småhemligt

    tx2
    Vilka goa vänner du verkar ha! Det kommer nog bli jättebra med så många som hjälper till

    En lugn helg här och det är skönt. I veckan som gick fick vi bokat vigselplats (ändrade oss från vår första planering), ändrade även datum, fotograf och idag bokades vigselförrättare. Klänningen får jag hjälp att designa och jag vet ungefär hur den ska se ut. Nu känns det som bitarna faller på plats och det som är bokat nu känns Helt rätt!

    Må bäst allihopa!

  • MD2009

    Danielaa:
    Japp du förstod rätt

    tx2:
    hm... vet inte hur jag ska fylla i listan eftersom det forttarande finns många som inte får veta något.... men...
    MD2009 i juni, några mil från göteborg. Jag kan skvallra mycket lättare när vi träffas - här kan ju vem som helst sitta och läsa...

  • MD2009

    Grattis!!

    J D skrev 2008-08-11 09:20:46 följande:


    Hej hej, jag blev friad till i fredags så jag ansluter mig gärna till er skara :). Vi gifter oss i Gbg sensommaren nästa år!Ngn som har bra tips på fina festlokaler där man får ta med egen mat och dryck? Vi har funderat på Stora Holms Säteri men skulle vilja ha fler förslag att undersöka.
  • MD2009

    Nu har vi (jag och en väninna som är skräddare) börjat skissa på min klänning! Riktigt kul Mycket roligare än att prova modeller som ändå inte är vad jag vill ha. Modellen är klar, detaljer och utsmyckning klurar vi på *ler* Det kan verkligen bli hur bra som helst!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2