• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    SweetSun: Enligt kungälvs kommuns vigselexpert var det det. Tänkte att vi skulle ta där ifrån och slippa betala reseersättning och bara köpa någon blomma.

    Blev lite shopping på format, dem stänger till helgen. Så jag kom hem med lite stämplar. Får testpyssla lite i helgen tror jag.

  • Tx2

    Har inte koll på pulverdrycker. Var med om ett test där jag skulle drick en massa näringsdryck för att se när mättnadskänslan kom. Och vill inte uppleva den smaken igen.

  • Tx2

    Jajust det, igår bestämdes det att jag kommer att ha ett stort brudfölje. En brudnäbb, sex tärnor. Träffade fyra av tärnorna igår och försöker numera sälja in till T att dem skall stå för inmarschmusiken Highway to hell med trianglar, cymbaler o trumma (dem är inte musikaliska!) iklädd narrdräkter...

  • Tx2

    Skille: jag slutar jobbet halvfem så efter det passar det mig. Helst inte alltför sent då jag går upp tidigt (för mig) på morgonen.

    Ville inte välja bort någon. En gammalkompis är mitt vittne och sedan är det mitt tjejgäng som jag vill ha med mig utan att behöva välja bort någon. Viktigast är att dem är med mig under dagen och kommer med glada tillrop som å vad fin du är osv

    Har inte bestämt om vi skall ha ett eget bord. Ett el två släkt bord och våra vänner vid egna bord om åtta tio personer, där hälften är mina o hälften är hans men man har med sin partner vid samma bord. Men det beror lite på hur vi kan möblera och matcha gästerna.

  • Tx2

    Som sagt jag tror att vi skippar honörsbordet o kanske har ett eget bord om det är möjligt med några tomma platser som gäster kan få sitta på en stund o tjöta lite med oss. Annars får jag bara prata med min far o min man som skulle sitta närmast Och i längden kanske det är roligare för dem och för oss om dem får sitta med likasinnade. Men i och med att jag inte mätte lokalen el borden så kan vi inte börja fundera på det.

  • Tx2

    Kommer att ha bt-abstinens i två dagar då jag skall på utbildning.
    Skille och Danielaa, är det något angående bion så når ni mig på mobilen.
    Kram

  • Tx2

    Några tuffa dagar med mycket god mat. Men jag försökte undvika fika-brödet, gick dock inte alltid. Här hemma har grillen fått jobba och jag med, börjar snart bli expert på att blanda ihop flytande spackel för golvet med borrmaskinen.

    Angelica: Är det så att du är en pysselexpert som kan reda ut i pysseldjungeln?

    Skille: Har det gått bra med bio-biljetterna? NÄr måste biljetterna hämtas?

  • Tx2

    Varit inne och kikat. Vad duktig du är! Skall bli spännande och se dina saker för ditt bröllop. Kommer inte våga visa mina

  • Tx2

    Ser framemot lite höstpyssel, med lite hjälp av dig. Fast som det ser ut nu så har jag skalat ned på mina idéer på inbjudan o dem andra papperssakerna till att göra det så enkelt som möjligt. Var sambon som tyckte det enkla alternativet, kan ha att göra med att han inte såg framemot att behöva klippa o klistra o knyta rosetter alltför mycket..

  • Tx2

    Danileaa: Grattis! Vilken passande vinst.

    Skille: Jag tror att jag kan fika lite innan. Beror på hur morgonpigg jag är, men om jag kommer in senast vanlig tid så kan jag vara vid bion från 16:45.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2