• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Danielaa: Låter härligt att vara ledig så länge.

    Vad är problemet med fjärilen? Färgen, storleken? Låt M bestämma så kan du skylla på honom sedan

    Tärnan hade smält idéen med svart klänning. Näbben är fortfarande lyckligt ovetande om sitt uppdrag. Visade upp sina bra och mindre bra sidor idag. Tur att man kan lämna tillbaka efter att man fått lite gos

    Skille: Låter härligt att ni bestämt resemål för bröllopsresan!

  • Tx2

    Håller med baver. Du får ta med dem olika förslagen på nästa dejt. El lägga in bilder i galleriet så att vi kan rösta.

    Haha, golf-varianten hade passat oss oxå. Men just nu så tror jag att vi kör utan ett par på toppen.

  • Tx2

    Haha, hon som verkar så snäll.
    Hade gärna ställt upp men jag har nog inte klarat av barnkursen än då jag inte fått diplom från mina vänner som har lektioner för mig.

  • Tx2

    Prata mat med kock-kompisen. Vattnas i munnnen bara man pratar mat med honom. Så efter att han lämnat in sitt bidrag till årets kock skulle han sätta ihop några olika förslag på rätter som vi får fundera lite på och sedan så kommer han förbi o lagar så att vi får provsmaka. Och sedan får vi se om det blir han el mammas chef som lagar maten.
    Troligtvis blir det lamm till huvudrätt, jag är nog köttmänniska. Jag kallade T för lammet i början på vårt förhållande, kanske det vi borde ha på tårtan, ett lamm o en gumma.

    Sweetsun: el så tar ni i på hotellet direkt och beställer upp roomservice o bubblar bubbelpool om det finns.

  • Tx2

    Jättefin klänning.

    Provade lite igår, men jag hittade inte min drömklänning. Får fortsätta jakten.

  • Tx2

    Jag vet, hon i butiken sa att jag hade lång tid kvar. Men helt plötsligt så har tiden runnit iväg. Och det hade varit skönt att kunna bocka av något på den långa att göra listan. Allt är så löst o flummigt.

  • Tx2

    jag var på helen´s brud o någonting i kungälv. Hon var jättebra så länge det bara var jag i butiken. Men dem hade inte så mycket som jag kunde prova. Var mellan två kollektioner och fel storlek på klänningarna för mig. Så jag får försöka ta mig till linnéstan o testa någon dag. Någon som vill med o hålla i handen/prova?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2