• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Kul att du kom loss Artist igår. Tärningarna tyckte det var jättekul med alla vita klänningar så dem hänger på nästa vecka och vi lovar att vi skall se till att du får prova flera klänningar. Dem var bara lite missnöjda att det inte serverades champagne
    Letat som en galning efter klänningarna på nätet som jag tyckte om. Hade varit kul att se dem på bild. Men hittade bara den sista.

  • Tx2

    Angelica. Har inte bestämt dag än, får se hur det ser ut på barnvaktsfronten för artist.

    Jag brukar använda sambons msn när jag är hemma på kvällarna, då jag inte orkar logga in på min. På dagtid är det han som är online, Sweetsun har nog tjötat med honom Jag inboxar hans.

  • Tx2

    Jag tyckte att johans var bra. Min fördel var att jag hade två vänner som letade o hade åsikter o hämtade en massa klänningar. Tyckte att tjejen i butiken var trevlig, hade kanske fått mer hjälp o inte mina vänner hade gjort allt. Dessvärre fick inte artist lika mycket uppmärksamhet. Men nästa gång då är fokus på henne

    baver: dessvärre ingen koll på broscher.

    Angelica: Hörde det av T

  • Tx2

    Då bokar jag in onsdagen, skall se om jag får med mig tärningarna som kan leta klänningar till oss och öva på att knäppa o knyta.
    Dessvärre hittar jag ingen bild på den med organza på nätet, hade nog gärna kombinerat den underdelen med en mer blingbling topp (som prinsessklänningen som mina tärningar älskade), lite släp vill jag ju oxå ha.
    Oj, klänningsturné, glöm inte snygga underkläder och kläder som är lätta att ta på och av. Tänk på att det kan vara lite utplockat nu när dem håller på och byter kollektion.

  • Tx2

    Den sista som jag provade? Prinssesklänningen? venusbridal.com/detail.php Danielaa får inte kika på länken
    Vill hitta en bild på en klänning av märket Hilary morgan modell 40321 och Alexia 1155. Så om någon snubblar över en bild på någon av dem klänningarna så hojta.

  • Tx2

    Nope, minns inte hur den såg ut upptill. Lite bling men den hade inget släp och så var det organza över på kjoldelen och en liten "flärp" på sidan

  • Tx2

    Visade sig att den ena tjejen som var med igår hittade bland sina foton idag att en fd kollega gifte sig i den klänningen, fast utan släp o med vita broderier. Och hon hade köpt den på Johans
    Håller på och bli tokig att jag inte hittar någon bild på organza-klänningen. Mailat företaget, får se om jag får något svar.
    Hittat många fina klänningar som är din stil. Synd att dem inte hade dem på Johans.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2