• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Haha, kul att kunna vara till hjälp

  • Tx2

    Skille: Örgrytes gamla kyrka ser ut att vara fin. Smidigt med vigsel o fest så nära. Plus för att man slipper bilen. Skall ni vara på villa bel parc el vad den nu heter?

    Toppen, då ses vi utanför bion kl 17 så kan vi hämta biljetterna o sedan fika. Vilken biograf är det?

    Sweetsun: Tycker oxå att det låter som söta inbjudningar. Hur har det gått för dig i klänningsjakten?

  • Tx2

    Skille: Vi har varsit krav innan vi kan utöka familjen. Jag har giftermål och han har att jag måste ha körkort. Det ena jobbar vi på att uppfylla, får väl ta tag i övningskörandet igen då

  • Tx2

    Ni kan flytta in hos oss Vi har alldeles för mycket yta för bara oss två.

  • Tx2

    Skille: Hm, med tanke på dina husmorskunskaper så blir jag tveksam till om ni får flytta in hos oss
    Nu blir jag oxå nyfiken på huset. Inboxa länken till mig med, så kan vi tjöta hus imorgon.

  • Tx2

    Vårt husköp har nog dessvärre gått ut över allt vi planerar. Så mycket man "måste" ha.

  • Tx2

    Linn74: Man kan välja vartifrån man tar vf. Fördel för att kanske ta från kommunen där man vigs är att reseersättningen inte blir lika hög el att man slipper den. Men det är lite lurigt med vf för alla kommuner gör olika. I den kommunen vi vigs i så kan jag inte boka en vf förrens det är fyra månader kvar o då blir jag tilldelad en. Medans det i andra kommuner inte är några problem att boka en redan nu och då får man ringa runt till dem olika och höra med dem. Sedan så kan det kanske ara bra att ha en gåva till dem, då dem inte får så bra ersättning för att ställa upp.

  • Tx2

    Vi har inte tagit några mer beslut än vigselplats, festlokal, vilka personer som vi vill ha delaktiga (allt från näbb till toastmaster), färger som vi planerar efter. Första utkastet på gästlistan är klar (kommer säkert att ändras i december/januari). Börjat kika/fundera på transport, musik o mat. Snart dax för mig att ta tag i klänningsträsket.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2