• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 2

    Åh, nu så har jag beställt svarta rosblad för dukning. Litet steg framåt.

    Och så kom jag på att om det blir en kina-klänning så kan jag fråga en av dem andra tjejerna som gillar att ta kort om man skulle ev ta lite trash-the-dress-bilder efteråt.
    Då har jag bara en tjej kvar som jag skall komma på något uppdrag till.

  • Tx2

    Var enklast att ta svarta då säger inte sambon nej Jag köpte mina av en tjej som köpt dem från usa, då svarta inte är så vanligt här, än. Men det finns en hel del vita och rosa på på många svenska sidor som säljer bröllopspryttlar. Ikea har oxå haft rosblad. Och någonstans har jag sett blad som är vita och rosa på toppen. Kan kolla på dem sparade sidorna där hemma om du vill.

    Jag har sagt till toastparet, men inte mer. Svårt att förbereda när man inte riktigt vet hur kvällen blir.

  • Tx2

    Danielaa: Dessvärre har jag raderat en massa sidor. Men fråga annars här på BT så är det säkert någon som guida dig rätt.

    Kul att han är engagerad. Önskar att min kunde vara det, väntar fortfarande att han skall lösa sin uppgift. Speciellt nu när mamma redan har kollat med sin chef om han kan tänkas göra mat åt oss. Snällt, men jag hade velat ha lokalen klar först och funderat på om jag skulle frågat kompisen. Men det blir nog bra i slut ändan.

  • Tx2

    Nu har han skött sig! Vi har varit o kollat på lite olika lokaler. Självklart fastnade vi för den dyraste. Egentligen inte dyr (lite över vad vi budgeterade för) men dem andra var riktigt billiga. Skall ta ett beslut snart.
    Hälften av städpersonalen (föräldrarna) har sagt ja till uppdraget.

  • Tx2

    Vad kul! Skall till fästningen på lördag för att gå på bröllop och ta anteckningar.
    Och nu har vi bestämt oss angående lokal. Hurra, nu gäller det bara att sambon meddelar dem o att det inte är något problem med datumet.

    Ny klänning? Hade inte du en fin?

  • Tx2

    Skall anteckna noga Hoppas att jag kan få all hennes information senare med val av allt.

    Då kan du ju byta klänning under dagen. Jag tror inte att du blir så bredaxlad utav axelbandslöst, men om du inte känner dig bekväm så skall du skaffa något annat.

  • Tx2

    Välkommen hit! Ev skall några av oss fika på torsdag em i göteborg.
    Har kollat på en massa festlokaler i kungälvstrakten. Vad är ni ute efter?

  • Tx2

    Som det ser ut nu så kommer vi ha fotografen i 3h. Fotgrafering av oss o sedan vigseln o lite mingel efteråt. Sedan lutar det åt att några vänner får hjälpa till o ta bilder under kvällen.

    Angelica: Lite osäker på att det är helt hundra att vi får lokalen, verkar inte som om uthyrarna där är vana vid att man är ute "i god tid" och dessutom verkar dem inte ha koll på att det är en röd dag innan så vågar jag inte gå ut med det än. Men det är i kungälvskommun. Har ett andrahandsval oxå ifall det skiter sig.

    Angående fika den här vecka. Verkar vara dött lopp mellan tisdag och torsdag. Så vilken dag?

  • Tx2

    Danielaa: Svårt val.Vad är det som du tycker bäst om på klänningarna? Precis som Angelica säger så kan du kanske kombinera ihop det du tycker bäst om. Vad är det för klänningar du funderar på Angelica? Och hur många gånger får man gifta sig?

    Någon som har tips på musik? Funderar på liveband el dj.

  • Tx2

    Då kör vi fika på torsdag den 21 augusti. Espresso house inne på centralstationen klockan 18. Finns två, men den större har nog bättre med sittplatser. Kommer man från drottningtorget ligger den på vänster sida bredvid något som heter i stil med blue, eat & lunch mitt inne på centralstationen.

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 2