Inlägg från: fru Trul |Visa alla inlägg
  • fru Trul

    Göteborgsbrudar Del:3

    Troll1 skrev 2008-09-03 19:31:08 följande:
    Fru Trul: Jag vet, min sambo har berättat om hur statister fått vänta halva dagar, för att sedan bli bortklippta eller så har scenen ställts in osv. Inte alls glamouröst jobb, det där med filmarbete. Långa dagar och MYCKET väntan...Synd att du behövde frysa ute i regnet. Usch!Hur känner man sig med Stesolid i kroppen??Mizty: Jag har haft flera ryggskott/diskbrock mm. Har en förmodad förträngning i ryggmärgskanalen, med utväxt osv. Hänger knappt med själv.
    Jo det vore väl pricken över i om man blev bortklippt efter att ha stått å frusit en hel natt..
    Oj det lät inget kul med ryggmärgskanalen! Men som jag sa så är stesolid toppen. Man blir väldigt lugn av stesolid all nervositet bara blåses bort ur kroppen, och man blir inte sådär konstig å trött i huvudet som man blir av vissa andra lugnande medel... Men du bör nog ändå inte köra bil efteråt...
  • fru Trul

    Grattis Busfia! Dina bilder var helt underbara! Gillar den som är tagen i trädgården den är jättevacker.... Var var ni nånstans då, botaniska eller?

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-09-07 19:44:38 följande:
    Vi ska ha "Som en saga" i kyrkan sjungen av solist. Den är jättefin och passar bra till brudvals också. Monica Zetterlund har fina låtar med valstakt. "Farfars vals" kan mna ha som ex andra vals när resten av gänget börjar dansa. Doris Days "Que sera, sera (What will be, will be) Den är jättesöt! Kolla på youtube.
    Å jag älskar den låten, det är en av min och min mans låtar...

    Tråkigt med inbrottet, fattar inte att folk inte kan hålla fingrarna i styr....

    Mitzy; Ja du då kan man ju hålla sig för skratt när nåt sånt händer...
  • fru Trul
    Schükano skrev 2008-09-10 12:42:16 följande:
    Nu ligger några bilder i galleriet.Mår tyvärr inget vidare..det lugnar inte ner sig trots att jag nu är i vecka 14.
    Först å främst grattis!
    Men ditt galleri är inte synligt, du måste ändra inställningarna...
  • fru Trul

    Hello girls! Letade febrilt efter nya fikadatum förslagen och jag hittade nåra som Bartan lagt in så jag lägger in mig på den listan...

    V.40
    Mån 29/9
    Bartan
    fru Trul

    Tis 30/9
    Bartan

    Ons 1/10

    Tors 2/10

    Fre 3/10

  • fru Trul

    Godmorgon! Lycka till idag Ajjse, hoppas ni får en toppendag! Kram!

  • fru Trul
    Troll1 skrev 2008-09-13 10:39:26 följande:
    Uhh, jag är så nervös! Idag blir det hippa, eller så blir det ingen alls... Två v kvar.Jag tänker på dej Ajjse! Tack Mizty för din omtanke!
    Hur gick det, blev du hippad eller?
  • fru Trul

    Ohh, vad härligt det lät! Nästan lite avis blir jag.. Får gratulera i förskott på födelsedan, ät lite (mycket) tårta för mig med!
    Kram!

  • fru Trul

    Är så glad, äntligen börjar saker å ting reda ut sig! Min mamma har erbjudit sig att hon och mina två bröder betalar en tusenlapp var i bröllopspresent till bröllopslokalen.. Det räcker ju visserligen inte till Stora Holm men det gjorde att vi åtminstånde har råd med något bättre än Folkets hus i Biskopsgården...
    Har varit runt och kollat på en del lokaler och nu har jag hittat Lundby Hembygsgård och bokat den lokalen... Den är jättemysig och kostar bara 2200 i lokalhyra. Är supernöjd!
    Kram på er allihopa!

  • fru Trul
    Ajjse skrev 2008-09-15 21:24:00 följande:
    Lite förvirrad är jag fortfarande.. Sorry!Grattis på födelsedagen!! Nu har jag lagt in två bilder i mitt galleri, de andra var tyvärr för stora. Återkommer efter bröllopsresan med fler bilder.Ha det gott allihopa!
    Kollade in bilderna nu, ni var jättefina! Ett stort grattis!
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3