• Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3
  • Mizty

    Tack! Vi ska ha en "hotellklocka" en sådan som står på disken med en "pling" på Vilken underbar förklaring!! Du får gärna låna den om du vill. Kan fota den & lägga bilden i galleriet.


    Ajjse skrev 2008-08-26 22:02:55 följande:
    Bra jobbat Mizty! Själv var jag på Friskis idag, kommer att kännas i kroppen imorgon vill jag lova.. Är det någon av er som kommer eller som har använt en toastmasterklocka under middagen? Vi vet inte hur vi ska göra och det är inte så lätt att hitta en begagnad. Någon som har något förslag?
  • bartan

    Får gratulera Schukano!
    Tråkigt dock med illamåendet men får hoppas det går över snart.

  • fru Trul

    Grattis Schukano! Hoppas illamåndet går över snart...

  • bartan

    Mizty
    Jag har hamnat i något konstigt stadie nu. Ena gången är allt "jaha och rycker på axlarna" och nästa "JIPPI". Vad är det i påsarna egentligen?

  • Schükano

    Tack så mycket. Ja jag hoppas också jag mår bättre snart...gärna inom dom närmsta dagarna.

  • Mizty

    OOPPS! Blev avbruten i mitt skrivande & såg inte ditt inlägg Schükano

    Gud vad roligt!!! GRATTIS!! Men fy för att må så dåligt Hoppas verkligen det går över snart
    När är det beräknat att komma ut en liten bebbe då?

  • fru Trul
    Schükano skrev 2008-08-27 09:51:06 följande:
    Tack så mycket. Ja jag hoppas också jag mår bättre snart...gärna inom dom närmsta dagarna.
    Spännande, själv är jag oxå ganska glad för det har varit ganska luddigt när vi ska skaffa barn men nu så har vi ju hittat en tomt i Indien och vi har sagt att vi flyttar om 4 år, och det passar ju perfekt att börja försöka få barn om 3 år... Vad som är ganska kul är dessutom att jag precis satte in en p-stav å gissa hur länge den ska sitta? Jo i tre år sa barnmorskan. Passar ju perfekt i planeringen.
  • Schükano

    Bebisen är beräknad att komma ut den 17 mars. Så jag är i vecka 12 just nu.
    Har varit väldigt orolig för om jag ska komma i bröllopsklänningen men när jag hämtar den på onsdag på Rehmans så gör vi en sista provning så att den inte känns för tajt för då fixar dom till det på studs.

    Så kul att ni hittat en tomt i Indien Fru Trul! Grattis

  • Ajjse

    Vad roligt! Grattis!
    Hoppas att du har din "bra" dag på bröllopsdagen, inte roligt att går runt och må illa..


    Schükano skrev 2008-08-27 09:17:00 följande:
    Hej på er tjejer,Ledsen att jag inte varit aktiv på väldigt länge.Jag har blivit gravid och mår alldeles fruktansvärt skitdåligt. Är sjukskriven för jag är såååååååå trött, kräks såååååååå mycket och svimmar...Suck. Även om jag är jätteglad att vi ska ha en bebis så hade det varit härligt att må lite bättre när det nu bara är 10 dagar kvar till bröllopet. Jag har ungefär en bra dag i veckan så det gäller att jag försöker pricka in den till bröllopet.Magnus var för två veckor sedan på sin svensexa och jag hade min möhippa nu i helgen..den blev väldigt stillsam men samtidigt så blev den precis som jag hade önskat.
  • Ajjse

    Jag lånar gärna klockan! Vad snäll du är!
    Vi hade en sådan på jobbet i receptionen men folk satt bara och lekte med den så vi blev vansinniga, den åkte i soporna i våras. Hade jag tänkt lite längre kunde jag lagt undan den och lånat den nu.

    Jag har tittat på fika för nästa vecka och det skulle vara jätte kul att träffas, hinner tyvärr inte med någon bio men fika på stan låter jätte bra.

    Måndag 1/9
    Bartan
    Ajjse

    Tisdag 2/9

    Onsdag 3/9

    Torsdag 4/9

    Fredag 5/9


    Mizty skrev 2008-08-27 09:24:26 följande:
    Tack! Vi ska ha en "hotellklocka" en sådan som står på disken med en "pling" på Vilken underbar förklaring!! Du får gärna låna den om du vill. Kan fota den & lägga bilden i galleriet.
Svar på tråden Göteborgsbrudar Del:3