• AngelinaJolie

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    Hepp shit vad tråkigt och jobbigt helgen vart...fredagsgott till middag, lördags mys med godis och chips. Och jag med vatten och soppor *buhu* MEN jag har överlevt!
    Kunde inte låta bli vägde mig i fredags 3kg!!
    Och måtten -3 cm bysten midja, höft! Blev taggad och sluka mer vatten tog promenader. Hoppas det går lika fort nästa vecka.

    Köpte Ketodiastix som Alyx föreslagit och jag har kommit in i Ketosfasen..men hungern/suget är kvar Åh längtar tills jag kan lägga mig och måndag imorgon nu vill jag veckorna skall gå fort.

    Kram då alla!

  • AngelinaJolie
    pitesara skrev 2008-09-14 21:48:41 följande:
    Nu har jag kört upptrappning i 2 dagar och jag mår underbart :)Ställde mig på vågen i morses och blev glad då vågen visade att jag tappat 9,4 kilo.Mätte mig även idag och det är bla 12 cm i midjan.. Tjooohooooo!!
    wow vad roligt....åh jag längtar oxå efter ägg och keso...inatt drömde jag om morotsbiffar (som jag inte tycker om) helskumt!
    12cm..ujuj det är riktigt mycket!

    Idag mår jag bättre men än så länge är det ju fortfarande morgon brukar bli värre under eftermiddagen.

    Kram då alla tjejer!
  • AngelinaJolie

    Mi och Nez skrev 2008-09-13 20:10:58 följande:


    Emma: det är ju toppen. Minus 3 kg redan! Det är vad jag hoppas på med xtravaganza och du klarar det innan du ens börjat!Okej, kvällens uppdatering; Mår lite bättre nu. Otroligt skönt att jobba och vara upptagen med annat än att tänka på mat Det går verkligen i vågor under dagen hur jag mår. Har varit alltifrån darrig och lite yr till superpigg...?! Hoppas att det blir lite stabilare snart!
    Hej!
    Hur har det gått?
  • AngelinaJolie
    Emma042 skrev 2008-09-16 10:30:59 följande:
    Jag körde igång imorse med en vaniljshake. fy fasen, skakade inte riktigt så den var klumpig sen lät jag inte vattnet bli kallt så den var helt "fesljummig" kräk smakade det. men såfort den var slut känndes det bra halv tio drog jag i mig blåbärsshake, sen kollapsade min mage! Har någon annan haft besvär med magen?Hittils känns det bara bra (förrutom magen) Jag ska klara detta! Har lovat mig själv att jag ska gå ner minst 10kg på 3 veckor. Jag kör den längsta helfarten, 8 veckor. Och ja, jag kommer slänga mig hem o upp på vågen *skrattar* kanske har försvunnit några gram med magbesvären Just nu känns det trist att jag varken dricker te eller kaffe.. .hade varit gott med nåt annnat än vatten att blaska i sig.... Ni andra tjejer är skitduktiga, önskar jag hade kommit så långt redan!
    Min mage är oxå lite konstig...inte hård men tvärtom! Och det har kommit nu på de sista dagarna...jag menar inga inkomster inga utgifter eller? Så jag undrar oxå...nån som vet?
    Jag skall oxå köra helfart 8 veckor...kämpa på är nu själv inne på dag 9!
  • AngelinaJolie
    MilosMamma skrev 2008-09-16 09:13:53 följande:
    >Hejsan, jag ska köra cambridge nu, men det är såååå segt, det är så himla äkligt med och jag måste ner 25 kilo (övervigt sen graviditeten, sonen kom för snart 1 år sen)Hur funkar extravaganza?? vad kostar det?
    Har provat cambridge (vill du ha mina gamla påsar)som jag inte fick ner.
    Du kan gå in på Xtravaganza.se och titta hur det funkar.
    Pris verkar variera men jag betala 3000kr för 15 veckor intensiv program (625 kr rabatt) för det får man en bok, CD, träff en gång i veckan, tillgång till en personlig sida på Xtravaganza, shake, måttband...har jag glömt nåt? Sen tillkommer givetvis sopporna och shake. 545spänn för en veckoranson.

    Har säkert missat nåt som tjejerna här säkert fyller i...hehe!
    Good Luck
  • AngelinaJolie

    Men det jag gör är inte normalt...typ turistmage!
    speciellt efter sopporna....håller med vilket samtals ämne.
    Men imorgon skall jag på träffen kan fråga då med dock inte inför alla...fina flickor bajsar inte *asgarv*!


    Emma042 skrev 2008-09-16 10:42:05 följande:
    jag frågade igår hur det var med kistan. Hon svarade att en del slutar bajsa helt, andra bajsar som vanligt. Hur går det ihop? som du säger inget fast in, inget fast ut. (vilket samtalsämne!)Men alltså! jag springer o kissar hela tiden! som värsta hästen..
  • AngelinaJolie

    haha alla verkar vara inne...hinner inte logga ut

    Ansiktet verkar ha smalnat av, jeansen skär inte in i magen längre, magen plattare, ryggen tajtare...men kan vara inbillning!

    Men jag har inte tränat än *dålig samvete*

    Kram

  • AngelinaJolie

    oo det är jobbigt nu så himla chokladsugen...vågar man på sig en krokofant?
    Hjälp!

  • AngelinaJolie

    Mi:

    sitter på jobbet just nu lite seg längtar hem så jag kan få ta en chokladshake...lugn kiosken har stängt här på jobbet.
    Men fan vad svårt det är!

    Alltid på eftermiddagarna som är jobbigt.

    Tack för stöttning!

    Kram

  • AngelinaJolie

    Mrs Baom!

    Tack tack!! Har inte "syndat" och håller fullständigt med dig tortyr o laga mat till familjen.
    Idag var alla kollegor borta på lunch och jag själv kvar...suck.

    Att du gått ner så mycket på fem veckor...men när börjar det att rasa är det jämnt fördelat över veckorna eller kunde du tappa typ 8kg på en vecka?
    Börjar bli lite missmodig tycker det inte verka hända så mycket.

    Tränar du?

    Vi kämpar på!

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!