• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    bah, en liten extra påse en gång tycker jag inte spelar nån roll, jag kommer festa till det på lördag haha! alla andra kommer gå o knapra godis o sippa sprit, då vill jag chokladshaka.

  • Emma042

    för en glömsking som mig....hur många dagar har ni hållt på och hur mycket har ni tappat?

    Angelina har för mig att det var ok att pressa i vitlök! Tjohoo!!

  • Emma042

    Jag har inte tagit den där obligatoriska oljan....tänkte att det behöver inte jag, men på mötet så sa tjejen att det skulle man visst. Igår var det dags. Jag tänkte att det kan väl inte vara så farligt att sluka en msk olivolja. Men fy alltså, jag höll på att kräka, inte av feta oljan utan av smaken. O den ringlar man över sallad, fy fanken!! Det rev i halsen o jag drack o drack o drack en massa vatten men smaken var kvar. Sen hostade jag o smårapade äckelsmaken hela kvällen. Ikväll är det jag som shakar ner det i sparrissoppan .

    Tänkte få sambon att dra ut orbitrekken i tvrummet. Så ska jag köra loss till americas funniest homevideos love it. Don´t love trekka, men ska banne mig försöka få igång lite mer vardagsmotion.

  • Emma042

    Jag drog i en hel klyfta vitlök i sparrissoppan igår, funkade bra. Ganska gott faktiskt, tror det blir min mat på lördagens sittning. Riktigt finhackad vitlök, känndes härligt att få fatt i en sån bit och "småtugga" med framtänderna tänk så lite som kan förgylla en kväll!! Fin kväll som jag sen pajade med olivoljan haha!!

  • Emma042

    Haha!! Mi vår alldeles egen coach!! Det var jättekul att träffa dig med. Sambon frågade när jag kom hem "träffade du hon nättjejen" Du e min nättjej du

  • Emma042

    har fått reda på att man ska ta en matsked olja för att tarmarna ska funka. olivolja, raps el dyl.

  • Emma042

    bah! jag vet att man inte ska väga sig var dag, men jag kan inte låta bli. som straff har vikten hoppat runt sen i måndags, ena dagen upp andra ner o nu väger jag lika myckat som i måndags. Vad hände med alla kilon som skulle rasa av? Jag har inte rört nåt annat än sopporna, men visst jag är väl inte mega aktiv på vardagskvällarna, måste trekka ikväll.

    Jag läste en jättegammal tråd (XV)i ett annat forum, det var en tjej som frågade flera ggr om ingen hade slickat på nånting. När ingen hade svarat efter typ 3-4 ggr, så sa hon att hon hade slickat på en stekt kasslerskiva tyckte det var rätt skoj. Sen blev jag stolt för jag har inte haft några cravings för att vare sig äta eller slicka på saker!

  • Emma042

    kan förresten varmt rekomendera kycklingsoppan med massa vitlök OCH curry, det var mumma :-P

  • Emma042

    Pitesara

    inne på dag nr 10! kanske min tröskel då?

    Om man käkar omega 3 slipper man dricka olja då?

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!