• Emma042

    Xtravaganza, här kommer jag!!

    oj då.. då vet vi i vilken landsända du håller till. Fy vad jobbigt med det samman med finanskriser o hela karusellen!

    Ska definitivt tänka på dig!!

  • Emma042

    jag ska köra helfart minst 5 veckor till. det är min tanke iaf eftersom det funkar utan några som helst problem, inget sug eller så. bara en järnhård vilja

  • Emma042

    jag läste i en tjejs blogg där hon skrev att man bara kan vara i "riktig" keton fas 1 gång i livet! tror iofs inte att det stämmer.

    Min stenhårda vilja göds av att alla runt mig säger hur duktig jag är, då blir jag så stolt och vill inte göra någon, allra minst mig själv besviken. Sen känns det som det är nu eller aldrig. Vill jag gifta mig, ja, fine, gå ner i vikt! Vill jag palla att få barn, ja, fine, gå ner i vikt!

    Måste dock erkänna att det inte är skoj just nu, känner mig kass o sen har jag haft migrän 3 ggr denna veckan, har precis tagit medicin för det igen. Som jag berättade innan hämmar migränmedicin viktnedgång. det kan jag se på vågen, så det är för jäkligt, jag känner mig så duktig men ser inte mer resultat, det blir jag lite less på.

    En annan sak jag har upptäckt, jag vill gärna isolera mig. Vill inte gärna umgås med andra "vanligt ätande" männinskor. Vi ska ha hem folk på lördag, men jag funderar på att avlysa. Annars kommer sambon stå där o laga lyxmat medans jag får sippa soppa. Inte skoj.

  • Emma042

    brukar väl åka på migrän 6-7 ggr i månade kanske. Kommer litegrann som ett brev på posten när man stressar

  • Emma042

    jepp, jag kör nässpray, zomig nazal, skitdyr som sagt. 18 st engångsspray för 1500 pix!! men man kommer ju snabbt upp i högkostnadskortet o då handlar man som fan. tror jag har 72 st hemma nu

    varit sjuk i 3 dgar nu, inget skoj, uttråkad o så, lär väl märkas på vågen. jag har inte syndat men jag har heller inte rört mig så mycket. soffan-köket-soffan-toa-soffan räknas väl inte som motion?

    men gud va kul det är att se alla eftermiddagsshower, oprah, ellen osv.

    har precis suttit i telefon med syrran o snackat om julen, gu va kul det ska bli, jag o min nya body kommer väl frysa då, så mager som jag kommer vara hahaha

  • Emma042

    välkommen EmmaK

    då har vi varit igång ungefär lika länge! 4 veckor - 7kg.
    Har du nån plan på hur mycket du vill losa?

  • Emma042

    sandralainen

    cambridgekuren är ju typ samma, med soppor då. deras soppor går att köpa på nätet utan att du ska vara med i nån kurs. gå in på eniro o sök på cambridge så kommer olika sidor fram. jag kollade även på tradera, där är en del som säjer sina soppor. Jag valde dock XV just för själva kursen och stödet man får där.

  • Emma042

    nope, ingenting sådant...

    Vi får bara härda ut, eller, vi andra då ju eftersom du ska börja käka

  • Emma042

    Izzie

    När jag käkar kycklingsoppa brukar jag hacka ner lite vitlök i som sen ger lite tugg för tänderna samt att jag öser ner curry. det brukar bli jättegott. Men jag äter bara varm soppa om vi har folk hemma eller vi ska bort, så jag kan äta med de andra. annars kör jag enbart blåbär samt choklad shake. Chokladshaken är god med isbitar och sugrör, känns litre festligare och tar längre tid att suga i sig.

    Igår på invägningen så blev det 9 kg totalt, imorse harde jag kört 5 veckor. planerar att köra 5 veckor till på helfart (om jag pallar) jag vill gå ner 15 kg till!

    Gurkstavar i vattnet är mumsigt, kan tänka mig melonbitar också. Men själv håller jag mig strikt till vanligt "okryddat" kran vatten, utom på mötena.

    Om jag och Mi hörde rätt igår på mötet så hade en kille gått ner 20kg på 6 veckor! det var ju min plan som sket sig totalt, men jag är ändå nöjd med 9 på 5v.

  • Emma042

    tack vare att vi i vår kurs blev tillsagda att dela på påsarna och äta 5 ggr per dag så har jag faktiskt inte kännt mig så hungrig. trodde ärligen att det skulle vara jättetufft o svårt det här. Frusen har jag inte varit o trött, tja jag somnade framför tv´n innan också jag o sambon pratade om mitt humör, han hade varit jätterädd att jag skulle vara saförbannad hela tiden, vilket jag inte har! så hemfriden har fått va kvar .

    Med andra ord har det funkat bra för mig, bara det att jag har inte losat så mycket som jag ville o det är surt.

    Izzie

    alla säger att de första 4 dagarna är jobbigast, så tar du bara dig igenom dessa så kör det på av bara farten

    Jag tycker att vi är superduktiga som har tagit det här beslutet! Vi kommer att bli så läckra!

  • Emma042

    jag har helt plötsligt blivit jätteintresserad av mat. Inte så att jag känner behov av att äta. Men kollar matprogram på tv o tycker det ser smarrigt ut, o tänker att om man bytar ut det o det så det blir smalare så ska jag laga det om ett par månader!
    Igår beställde jag 4 kokböcker Det måste ju vara ett bevis för att jag vill nå resultat när jag tänker ut vad jag ska laga för smalt och hur gott det ska bli. Kan tillägga att hemma har det i princip alltid varit sambon som skött matlagningen. Så det här är en helt ny känsla för mig haha!

  • Emma042

    Izzie

    vad bra att du klarade av kalaset, visst är det jobbigt under tiden, men jag tycker det är så skönt efteråt. Känner mig duktig o stolt över att jag inte åt onyttigheter.

  • Emma042

    jag var på möte kväll och äntligen har jag sprängt 10kg´s gränsen!!

    Jag har gått ner 10,3!! Känns gött!!

  • Emma042

    sånt känns ju gött!! idag hade jag på mig ett par brallor som är 3 storlekar mindre än vad jag hade för en månad sedan visst de var lite tajta men ändå, jag var nöjd. jag har bestämt mig för att gå på helfart två veckor extra, alltså 8+2, med andra ord har jag bra 3 veckor kvar, eeee, tror jag. känns som ingenting hehe!

  • Emma042

    Hej AngelinaJolie!!

    Det var längesedan, har tänkt en hel del på dig o din familj, hoppas allt ordnar sig.

    Wiimii

    Idag går jag också in på vecka7 och har väl tappat ca 11-12kg, lite för lite men o andra sidan har jag inte haft några som helst problem. Gud vad strongt av dig att köra helfart ända in i januari. vi får max köra 11-12 veckor för våra ledare. Annars hade jag nog kört ett par veckor extra. Vill losa så snabbt som möjligt ju

Svar på tråden Xtravaganza, här kommer jag!!