Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 1

    Ja, tänk om det blir tvillingar! Det ville jag så gärna ha när jag väntade K. För jag ville inte höra tjatet om "När ska han få ett syskon?" Det hade varit så praktiskt med 2 på en gång. Visst ha´de det varit jobbit till en början, men vad det hade underlättat nu 10 år senare..

  • Fröken Planera

    Åh ja Anne. Nu ska du inte vara så gnällig. Du har ju 2 fantastiska döttrar och en lika fantastisk man som kan hjälpa dig, så har bebisen någon att leka med hela tiden, utan att du behöver gå igenom hela processen en gång till..

    Dessutom är vi nog några stycken här som kan hjälpa till

  • Fröken Planera

    Ja, vad ska man säga... Det är verkligen bara att gratulera.
    Du får starta en Latte-mamma-klubb till sommaren..

    Idag ska jag testa pilates igen, hoppas verkligen att jag blir biten. Hittar ju inget mer än mina promenader som jag kan göra för att röra på mig. Önskar sååå att jag kunde gilla gymmet mer.. Behöver röra på mig mer.

  • Fröken Planera

    Oj, vad det var längesen vi hade en förfrågan om att planera bröllop..

    Jag gifte mig inte i Lund, så jag hade inte kontakt med företag av den sorten här. Men Tokyo Makeover är supertrevliga när man än kommer dit. Dessutom är de vansinnigt duktiga. Så hör med dem!

    Ingenjörsbruden. Hur går det för er, har folk börjat Osa än?? Jag kommer ihåg att vi hade värsta diskussionerna om det i våras. Alla människor förstår ju inte att man ska höra av sig och säga vilket..


    Tjinglan skrev 2008-10-05 21:19:14 följande:
    Snälla fruar i Lund, kan ni hjälpa mig? Var i Lund ska jag fixa håret och make up till mitt bröllop i februari. Vet ni något bra ställe?....helst något med bra pris också
  • Fröken Planera

    Hej på er!

    Ingenjörsbruden. Jo, bilen har klarat sig. Det stod i tidningen att det var en 53-årig kvinnas bil som blivit uppeldad och hon hade blivit hotad dagen innan. Någon hade hotat henne till livet och även hotat göra nåt med hennes bil. så hon kan ju vara tacksam att det "bara" blev bilen som "dog".

    Anja. Nej, det är inget jag inte berättar.. Jag är INTE gravid. Men när jag varit i Stockholm och jobbat. (Jag jobbar ju alltid på olika fik när jag är där) Där ockuperar Latte-mammorna hela serveringarna med sina barnvagnar, och då brukar alltid personalen på fiket säga att "Nu kommer Latte-mammorna, ta på öronskydden"..

  • Fröken Planera

    Japp!"!! Pilates på Måndag, Embo. Jag var där i måndags och du kan tro att jag har träningsvärk i min mage, rygg och axlar! Känns GÖTT!!!

    Så det är redan sista praktikdagen i morgon???? Hur gick sexualkundskapen??? Jag är ju hur nyfiken som helst. Lärde du de små ungdommarna något???
    Hur gör vi med restaurangen vid den gula planen???? Eller ska vi ta en annan?

  • Fröken Planera

    Ja embo, jag vill åxå höra hur lektionen löste sig bra..

  • Fröken Planera

    Flamora GRATTIS till 3 månadersjubiléet !!! Inte illa! Du har helt rätt när du säger att tiden går fort. Shit, det bara rullar på! Känns som att det var i går som S friade

    Jen. Vi har fått ut våra tackkort, men det är bara för att min man hört att man ska få ut dem senast 2 månader efter bröllopet.. Nån vett och etikett, som jag inte hade nån aning om. Men nu är det gjort! Helt ärligt så kändes det som en befrielse att få iväg dem, för sen var alla måsten avklarade.

  • Fröken Planera

    Anja! Visst låter han vettig min käre man!
    Han kan bara han vill och jag älskar honom för det

    Ja, jag tänkte åxå på att vi snart har 3 månaders jubileum. Känns stort, man kanske skulle fixa barnvakt den dagen.. Eller så räcker det med att skicka ut honom och leka en extra lång stund.

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1