Inlägg från: Fröken Planera |Visa alla inlägg
  • Fröken Planera

    Fruar i Lund - del 1

    a wife to be. Vi fick våra Tackhäften gjorda av en kollega, de ser ut som en liten broschyr med flera foton i.

    Lycka till med bröllopsfotot till på lördag, av någon märklig anlednidng så de vill ha 10 dagar på sig från beställning.
    Men det beror kanske på vem man pratar med.

  • Fröken Planera

    Anja! Vad synd.. Jag hade ju en Volvo V40 -02 till salu för exakt ett år sen. Det var den bästa bil jag någonsin haft!!! Vi valde ju mellan att sälja volvon eller Alfan, av någon märklig anledning sålde vi min Volvo. Jag kan ju säga att vi flera gånger sagt att vi sålde fel bil.

    så jag röstar helt klart på VOLVO V40!!! Så pålitlig och ganska billig i drift. Ni kan ju inte ta hänsyn till att era barns kompisar ska få plats, även om jag förstår hur ni tänker. Med tanke på att ni inte haft en bil på ett tag så är det ett tillräckligt stort steg att köpa en där er familj får plats i första hand!!!

    Och LYCKA TILL med körkortet!

  • Fröken Planera

    Hej Alla! Idag ska jag träffa vår fotograf. Hon ska hjälpa mig att sätta ihop en sån där bok som jag ska ge till S i julklapp!!! Hon bad mig välja ut vilka bilder jag vill ha med. Men hur jag än tittar och väljer, så vill jag ha med de flesta. Detta kommer inte att bli lätt.
    Nu ska jag komma på nån form av inledningstext som jag vill ska stå på första uppslaget i boken. Ska bli riktigt kul detta!!!

  • Fröken Planera

    Mötet med fotografen gick alldeles utmärkt. Jag förklarade lite grann hur jag tänkt mig, sen insåg jag att hon är ju ändå den av oss som har bäst koll på hur det ska se ut, så hon undrade bara om det var några bilder jag absolut ville eller inte ville ha med, sen kom vi överens om att hon sätter ihop den och så skickar hon den till mitt jobb när den är klar.
    Känner att jag litar på att hon gör det bra, så jag är inte det minsta nervös!

    Är alla tackkorten ute nu, Flamora?


    Flamora skrev 2008-10-18 13:27:28 följande:
    Fröken Planera: Hur gick det med fotoboken?Nu har vi börjat limma in foton i våra tackkort, så snart ska det väl vara klart. Använder en grön, lite glittrig penna att skriva med, samma som till inbjudningarna, men nu börjar den ta slut. Hade en extra på lager, men det verkar ha torkat ut. Störigt!! Nån som tänker besöka Chokladens dag på chokladfabriken i helgen? Låter mumsigt Ska kanske dit imorgon med svägerskan.
  • Fröken Planera

    Stämmer bra Ingenjörsbruden, det var stället i Malmö som ville man skulle svanka mer.. Tokyo är mycket lugnare och väldigt mycket proffsigare.
    Jag var där här om dagen, har inte varit där sen bröllopsveckan, så det gjorde extra ont...;-( Men det var det helt klart värt!


    ingenjörsbruden skrev 2008-10-27 16:52:08 följande:
    Tyvärr T RO, ingen aning om catering som inte är buffé.....men vet att det har talats väldigt varmt om Appelgrens grytor (tror jag de hette)...men det är nog buffé som gäller där.Spännande med album o tackkort....har funderat på att förbereda tackkorten redan nu....så att det bara är att montera fotot i sen....får se om jag har ngn minut över ngn dag! a wife to be: hur var nu ladies night?! Fröken Planera: NUUU har jag äntligen bokat tid på Tokyo.. Bättre sent än aldrig! Ska dit på ansiktbehandling först o kolla läget.....innan jag ger mig på "puuuuuta mera" Fast de var kanske på det andra stället i Malmö som det var "puuuuuta mera" på?!
  • Fröken Planera

    Det är bara en av tjejerna som gör den typen av behandling, så du kan inte komma fel! Good Luck!


    ingenjörsbruden skrev 2008-10-28 12:52:19 följande:
    A wife to be: låter som en hundans rolig kväll!!! Anne: Din stackare! Hoppas det lugnar sig snart!! Fröken Planera: Kan tänka att det gjorde ont!! ja ja....den som vill bli fin eller hur?! Vem tycker du är bäst på vaxningen? Tänkte testa deras Quick manikyr osså....för att se om jag blir nöjd...funderar lite på att göra nagelförlängning....Ni som fixade era naglar t bröllopet....Var gjorde ni det?!Någon som varit hos Mipaform i Staffanstorp?! Vill köpa en slöja som de har.......men kontakten verkar lite dålig.
  • Fröken Planera

    Hej alla Fruar och Ingenjörsbruden!!!

    Idag har Sonnys julklapp kommit. Bildboken, om ni kommer ihåg!!!! Den är sååååå jättefin!!!! Vilken tur att man kan ge bort något som man så gärna vill ha själv och att den då hamnar i mitt hem, så jag kan ha glädje av den precis när jag vill i framtiden.

    Hörde jag Fika???? Count me in!!!

    Vi har föresten köpt ett hus i Olofström. Ett litet weekendhus som vi ska bo i de helger vi är i Blekinge och på semestrar. Det ska bli så skönt att äntligen ha något eget när vi är där uppe!
    Ja just det, nu är jag även dipl kostrådgivare!!! Jag klarade både utbildning och tenta. Känns superskönt.

  • Fröken Planera

    Hej på er!
    Nä, Embo. Ingen fet löneförhöjning här inte... Märkligt! Jag som är såååå bra! Och nya arbetsuppgifter vill jag inte ha i dagsläget. Jag försöker fortfarande känna mig bekväm i produktchefsrollen jag tillträdde 1/10.

    Ja vad Fan!!! Kan Embo och Anne, så kan väl jag åxå berätta för er.. Även jag har en liten inneboende i min mage, men jag ligger ett par veckor efter de andra fruarna. Strax efter midsommar är det dags för min del. Så gissa om det varit en riktigt händelserik höst här..

    Embo. Har M åxå varit så där extra omtänksam efter "pappautbildningen"???

  • Fröken Planera

    Hej! Tack för alla gratulationerna! Det känns verkligen helt fantastiskt att ha ett litet liv inom sig!

    Jag skäms nästan att säga att jag mår hur bra som helst. Har knappt känt av graviditeten alls. Har många gånger tänkt på både Anne och Embo som mått så dåligt. Mitt största problem är mina gigantiska bröst. De har börjat värka ordentligt nu. dessutom är jag väldigt sugen på mat hela tiden, och då snackar vi inte om de nyttiga varianterna jag lärde mig om på utbildningen.;-(
    Vågar inte väga mig, men känner att jag gått upp en hel del.

    Anja, jag är i 10:e veckan och beräknas föda 23/6. Jag räknar kallt med att vi kompletterar familjen med en liten midsommar bebis. Kevin är ju född nyårsafton, så det vore ju jättekul!

  • Fröken Planera

    Anja. Jag längtar så till i helgen när jag ska börja julpynta. Kevin frågade mig i helgen om jag glömt julpynten i år, för han tyckte det var dags. Men ICKE!!! Här glöms inget julpynt. På fredag börjar vi med julmarknad på Kevins fritids och på lördag kväll ska gardinerna strykas och sättas upp. ÄNTLIGEN! Jag har ju redan varit på 2st julbord, så känns det i hela kroppen.

    Vad gäller julklapparna så sa faktiskt Sonny härom dagen att vi kanske borde se över kostnaderna på varandras julklappar. Det kommer ju gå en hel del pengar till renoveringen av vårt nyinköpta hus... Men det är ju så dags att säga det nu, när jag redan köpt hans julklapp. ÅÅÅÅHhhhh jag är såååå nöjd med boken. Den ligger ju här på jobbet, så jag kan titta i den hur mycket jag vill och bara njuta och minnas hur fantastisk den 19:e Juli var...

  • Fröken Planera

    Är det förresten någon som vet hur det funkar med tjänstebil när man har föräldrarpenning???
    Räknas inkomsten upp med värdet, eller????

  • Fröken Planera

    Aj då! I så fall ligger vi risigt på det!!!! Vill INTE lämna min kära bil så där...;-(

  • Fröken Planera

    Jo, visst är de schyssta på mitt jobb, men även de måste ju följa eventuella regler...;-(
    Jaja vi får se hur det blir. Det är ju bara en här på jobbet som varit mammaledig (med tjänstebil) men hon jobbade minst 25% under hela sin föräldrarledighet. Och så är det en som varit pappaledig ett par somrar och han fick ju behålla sin under tiden. Nu har jag ju tänkt vara ledig lite längre än över sommaren...

    Nej, jag tror inte att någon fikadag och tid är bestämd. Jag är väldigt osäker hur jag kan den helgen. Det enda jag vet är att vi ska ha gäster på lördagkvällen och att vi ska försöka bege oss till Olofström ev söndag fm.
    Men bestäm ni, så ska jag försöka infinna mig. Passar frukost på Espressohouse på söndagen, kanske???? (Så får vi åka till Blekinge efter det..

  • Fröken Planera

    Anja, vad skönt att du lyckats sälja din klänning!!! Själv så väntar jag fortfarande på att min kompis sambo ska fria till henne. Jag har ju lovat att hosn ska få klänningen i bröllopspresent i så fall. Han missade fria på hennes fördelsedag, så jag har skickat sms till honom att han får skärpa sig och fria någon gång under jul och nyår. Vill ju så gärna gå på fler bröllop. Fick ganska mycket mersmak i somras.

  • Fröken Planera

    Hej! Äntligen måndag...
    Embo, jag har ju fått för mig att den 21:a är på lördagen!!! Det var ju tokigt. Men jag kan ju faktiskt ta en för-eller eftermiddagsfika på lördagen åxå. Våra gäster kommer ju inte förrän kl. 18.
    Passar det er andra?

    Anja, jag ska ju itne sälja klänningen till min kompis, hon ska få den i bröllopspresent, så egentligen spelar det ingen roll. Jag vill ju bara gå på bröllop! Men nu önskar jag nog att de väntar tills nästa sommar igen, så jag har hunnit gå ner mina gravkilon ordentligt.. (som om någom bryr sig om hur jag ser ut på hennes bröllop )

  • Fröken Planera

    Usch Flamora din stackare. Hoppas du är frisk nu. Det där med magsjuka är ju inget vidare.

    Ska vi bestämma frukost klockan 10.00 på lördagen den 20:e.
    Vi kan väl ta Espressohouse vid stationen, så får vi plats allihop. (Eller så många som kan komma )

Svar på tråden Fruar i Lund - del 1