• Tidsmaskin

    Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?

    Javisst! Går väl att skriva något om att bröllopet är barnfritt, en fest för vuxna, undantag är syskonbarn samt näbbar och deras syskon.


    040409 skrev 2008-10-05 13:32:54 följande:
    Vi kommer med att bjuda 4 barn, två är mina syskonbarn, men även två barn som inte är "biologiska" syskonbarn, men i princip är som syskonbarn iaf. (min fästman's familj har haft en tjej boende hos dem i många år, hon har nu egen familj och de två killarna är i princip som syskonbarn för min fästman och hans syskon)Hur formuleras detta? Två av dessa barn är med i brudföljet (en från varje familj) så kan man skriva nått om att näbbar och deras syskon är bjudna?
  • Tidsmaskin

    Jag tror att barn i de allra flesta fall mår bättre av att vara någon annanstans med en barnvakt. Inte uppskattar de tal och högtidligheter i timtal. Däremot tycker jag att det kan vara fritt fram för barnen på vigseln, men att de ska vara med på "vuxenfest" där det oftast serveras alkohol kan jag inte alls förstå. Har själv en dotter som kommer vara drygt ett år vid bröllopet, men hon måste ju vara med för alla barnvaktar är ju på festen!

Svar på tråden Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?