• Tjolinti

    Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?

    Tycker det låter lite orättvist. Men det verkar ingen annan tycka, jag har inga barn eller syskonbarn men det låter orättvist :)

  • Tjolinti

    jag hade reaerat om jag hade barn o jag kanske nu ville ha med dom o jag får en inbjudan där det står barn fritt o jag dyker upp o där ändå e barn hade jag reagerat i stil med, jaha var det nu inte barnfritt eller har jag fattat fel? Barnvakt behöver inte alltid vara familj.

  • Tjolinti

    Om du kanske läser mitt första inlägg så står det klart o tydligt att jag inte har egna barn eller syskonbarn, men jag tycker det låter orättvist. Jag säger hur jag tror jag hade reagerat. Sen e det ju upp tillföräldrar om dom inte VILL ha med sina barn för ni har rätt i att det e skönare o gå ut utan o ha barn o titta efter, o bröllop e inte ett ställe för barn. Men tänk så säger några nej för dom inte heller finner barnvakt? Så får dom sen höra att där var barn på plats. Ja så tänker jag, men vi e inte alla lika.

  • Tjolinti

    Men om ni nu tycker ni gör så jävla rätt i o bara bjuda barnen ni tycker om skriv då det i inbjudningarna. Skriv inte barnfritt för det e ju inte barnfritt.

  • Tjolinti

    hahah nej mitt bröllop e barnfritt. Men det gäller alla barn inte bara några :)

  • Tjolinti

    Besservisser, det e inget som e svårt o fatta, e det någon som verkar ha riktigt svårt o fatta så e det ju du, hon öppnar ett forum om hur man kan formulera barnfritt o vad man tycker om att bara bjuda nära familjens barn. Jag säger det låter lite orättvisst o du har svårt o fatta att alla inte tänker o tycker som du. Jag säger inte vad som e rätt o fel o jag säger hur jag möjligvis hade regarat om jag nu hade barn som jag ville dra med mig. Bara för du säger vad du tycker betyder det inte att jag måste ändra min mening så det e Verkligen inget jag har svårt o fatta.

  • Tjolinti

    Nej det gör dom inte, Min kusin har en son o vi skriver inte barnfritt i inbjdningarna utan vi hänvisar om detaljer till våran bröllopshemsida. Men enbart hennes namn kommer stå på inbjudan.

  • Tjolinti

    Jag kommer ha tusen av folk som kommer fråga om dom får ta med sig en eller annan person, någon dom träffade förra veckan osv osv. Men nej nej nej, inte road av o titta på mina bröllopsbilder o se jaha där var den tjejen han träffade två veckor o jag betalade ett högt kuvetpris för.

  • Tjolinti

    jag älskar o ha en debatt men bara för du inte kan övertala någon o tycka som du betyder inte det att man inte fattar :) Jag må vara ung men ingen trögboll.

  • Tjolinti

    älskarlivet, dina vänner kommer säkert förstå att du vill ha din familjsbarn där. Skriv bara barnfritt eller skriv bara de inbjudnas namn. Så kanske du pratar med dom innan bröllopet på telefon eller något så kan du förklara det närmre då om dom nu missförstått o trott att det kanske e en självklarhet att deras barn e bjudna även om dom inte står med på inbjudan. :)
    Men vissa folk e barnälskare o kan ta illa upp om dom inte får ha med sina barn. (hoppas du inte känner någon sån) o e där då några barn så finns risken att dom kan reagera, men skit i dom.

  • Tjolinti

    Men men har men en debatt o man börjar skriva "ska det vara så svårt o förstå" så känns det antingen som du e 14 o inte fått som du vill eller att du e någon som tror du kan få alla o tänka som du.

  • Tjolinti

    ja så tyckte jag med, kändes lite som ämnet kom mer i bakgrunden...

  • Tjolinti

    Verkar inte som alla har läst "etikettsboken" :)

  • Tjolinti

    Typ att en del folk tar förgivet att dom som får inbjudningar ska fatta att det bara e dom som står på inbjudan e bjudna o inte hela familjen. Men det e ju tyvärr inte alla som förstår de.

  • Tjolinti

    Hmm, jag vet inte om jag hade förstått de heller faktiskt. Faktiskt första gången jag hör om det här på bröllopstorget, aldrig hört talats om det innan.

  • Tjolinti

    Jag blev inte upprörd jag sa hur jag antagligen hade reagerat om jag hade haft barn men sen så hade en del folk problem med att någon annan hade en annorlunda åsikt.

Svar på tråden Hur formulera barnfritt när syskonbarn är välkomna?