• jojjo456

    Annorlunda...Fel?

    Jag friade till min blivabde i feb och nu har vi bestämmt oss för att slå till....Vi funderar på att göra så här....vår son fyller år och vi skickar ut inbjudningar till kalaset till våra nära å kära. När de kommer hem till oss så får dom instruktioner att åka till kyrkan...jag har sett en rosa klänning som jag vill ha och min blivande skall ha helvitt, samma sak för vår son samt vår dotter en rosa klänning...vi kommer bara att bjuda de närmsta...sen blir det ngn slags buffe mm....tror ni att våra familjer blir ledsna att dom inte fick vara med å planera mm? Vill inte ha ngt stort bröllop....dagen efter åker vi iväg utomlands.....tror ni att det kan funka?

  • Svar på tråden Annorlunda...Fel?
  • jojjo456

    Vad snälla ni är :0)) Vill ju att det ska bli bra trots att det inte riktigt blir ett trad. bröllop. Min första tanke var att använda mig utav vanliga barninbjudningskort och skriva ni är välkomna då kl....fast nu funderar jag om man ska skriva ngn liten dikt om kärlek oxå men då kanske det blir för uppenbart??

  • jojjo456

    Tack för alla svar :0)) Har lite att fundera på!!

    Våran son fyller ett par veckor innan(han fyller 5) och kommer att ha kalas för sina kompisar då men visst måste vi förklara för honom varför inte mormor osv kommer på hans riktiga födelsedag utan att dom kommer vid ett annat tillfälle. Han får öppna sina paket när vi kommer till lokalen.....fy va svårt, vill ju att det ska bli bra trots att det inte blir som ett vanligt bröllop!
    Vi vill inte ha ngt stort bröllop och är inte så mycket för tal å dans mm därför tänkte vi att detta kunde fungera. Vi får se hur det slutar :0)

Svar på tråden Annorlunda...Fel?