• Linn74

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Hej och välkommen hit!
    Var ska ni gifta er?


    Zsi skrev 2008-10-17 21:38:38 följande:
    Hej tjejerÄven jag ska gifta mig nästa år och längtar efter attplanera bröllopet. Kul att kunna dela detta med alla er :)Zeki
  • Linn74

    Eehh... Våra kort är redan klara och väntar på att skickas ut. Vi beställde färdiga från Calligraphan.


    hummle skrev 2008-10-18 14:01:36 följande:
    Nu tror jag att "vi" *harkel* har bestämt oss hur vi vill ha våra inbjudningskort... ska bara in t stan på onsdag o se om d finns grejer så man kan förverkliga d hela oxå. ska alltså göra egna kort hur har ni andra tjejer m d? bestämt er för hur d ska se ut osv?nu ska vi fika m barnen, egen gjorda kanelisar mmmmm
  • Linn74

    CalligraphEn.

    Har ni nåt tips på solister?? Gärna kvinnliga sådana.

  • Linn74

    Jo, men artist och jag har samma bröllopsdatum. Tror inte hon är så sugen...
    Klart det roligaste hade varit att "använda" någon vi känner privat, men tyvärr har vi inga musikaliska talanger i bekantskapskretsen

    Våra kort: www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1013646


    Tx2 skrev 2008-10-19 10:08:23 följande:
    Linn74: Min solist är verksam i stockholm, väntar på att hon skall vakna så att jag kan ringa henne idag o kolla så att hon kan och höra lite vad hon vill sjunga. Men som manager så fortsätter jag och promotar artist Om du vill ha någon annan så tippar jag på att hon har ett gäng i skjortärmen.Hur ser era inbjudningskort ut Linn74?Då jag egentligen inte kan bidra med så mycket så promotar jag alla andra. Angelica är ju grym på att göra snygga kort. Skall bli spännande att se vad hon hittar på för sig själv.Angelica: Kom aldrig i väg till borås för att shoppa så jag tänkte jag skulle försöka på ett annat sätt så att ni kunde få en passande tårtdekoration. Hm, funderar på om jag skall bege mig ut o leta efter ett lamm och en gumma (våra gamla smeknamn på varandra) el gå på bokstävera T el dekorera med blommor. Har nog bestämt oss för att gå på ica maxi-tårtor, blir det den tre-rätters meny min vän har komponerat så lägger vi krutet där o har enklare tårtor senare.
  • Linn74

    artist: Kan du rekommendera någon - gärna kvinnlig?


    Tx2 skrev 2008-10-19 10:08:23 följande:
    Om du vill ha någon annan så tippar jag på att hon har ett gäng i skjortärmen.
  • Linn74

    Tx2: Tack. Ja, dom är väldigt fina, finare i verkligheten än på bild tycker jag. Vi valde guldbrunt tryck och det blev väldigt fint ihop. Det är en inlaga inuti, så texten är inte tryckt direkt i kortet.

  • Linn74

    Vi kommer önska oss bidrag till bröllopsresan i form av presentkort på resebolag. Åker nog på nåt 1-2 nätter efter bröllopet bara för att komma bort, och sedan bröllopsresa i höst.

  • Linn74

    Har någon bokat/sett ut hotell till bröllopsnatten? Vi ska ju gifta oss i Lerum, men tror att det får bli taxi in till GBG på natten. (Vågar inte chansa på vad Stadshotellet i Lerum har för standard. Vill ju gärna ha det lite finare på den stora natten)

  • Linn74

    Nej, det var nog någon annan du såg, jag har inte varit i stan idag.
    Vi får se hur vi gör, det var ju smart att inte boka något jättefint till bröllopsnatten eftersom natten troligtvis inte blir så lång ändå, och sen åka iväg på söndagen istället...


    Danielaa skrev 2008-10-19 18:31:35 följande:
    Skruttgumma: har oxå lite svårt för de där me önskelistor... När en fd kollega gifte sig hade de skrivit en låååång lista me grejjer (allt från porsling, glas, bestick osv till andra hem-grejjer osv...) å hur många av allt dom önskade sig... De tyckte jag blev helt sjukt, sitta å skriva exakt va man vill ha ungefär som att de här SKA vi få... Men de e bara va jag tycker!Linn: Vi har inte heller bokat nåt för bröllopsnatten, men vi funderar nog på att göra som Tx2 säger, att ta något enklare själva bröllopsnatten för att istället lyxa till de lite sen ist när man har tid å mer ork att njuta av de! Va du inne i stan idag förresten? Såg ett par på Åhléns (fast bara på håll) som va såå lika dig å din m2b iaf på bilden!
  • Linn74

    Jag hade valt den första klänningen precis så som den visas på bilderna. Den är väldigt elegant samtidigt som den statuerar att "less is more"

    Även om den är mer plain utan broderier och så, så känns den mer originell än de andra. Det finns många varianter på de andra klänningarna (speciellt just med de färgade detaljerna i rött, så som det visas på bilderna)


    artist skrev 2008-10-20 11:28:02 följande:
    Hallå tjejer!Nu är det dags, klänningen ska beställas , så att jag (läs mamma) hinner sy en ny om den inte blir bra. Nu behöver jag er hjälp!
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3