• Linn74

    Göteborgsbrudar 2009 - Del 3

    Åh, jag fastnade speciellt för det invävda bandet i nederkanten. Det var liksom pricken över I


    baver skrev 2008-10-20 14:33:06 följande:
    www.maggiesottero.com/dress.aspxhelt förälskad i spetsen på denna klänningen. vill ju ha lite "antiktema" på mig. ett par axelband och jag är såld haha.
  • Linn74

    De var väldigt fina allihop.
    Detta är snygghetsordningen för mig:
    1, 3, 4, 2
    Fast vad är det för material på ettan egentligen, den ser lite skrynklig ut..?


    Tx2 skrev 2008-10-20 16:30:02 följande:
    Men det händer för lite på kjolen. Har nog gått ifrån drapering, kanske. Men fortsätt leta efter klänning till mig.Kanske, fast annat materialwww.jkdress.com/products_detail.aspUtan blomma påwww.jkdress.com/products_detail.aspMed lite mönster på kjolenwww.jkdress.com/products_detail.aspInget skärp i midjanwww.jkdress.com/products_detail.aspSedan finns fortfarande en av klänningarna du hittade på little coral, men har inte adressen här. Samt KIK-klänningen med fjädrar.Mitt nästa ångestmoment är att jag är rädd att jag tror att jag kommer att skära mig på blinget. Får lätt skärsår/blir öm o irriterad av vassa kanter på överarmarna.Dagens i-landsproblem (plus funderingarna över fotograf-bytet)
  • Linn74

    Åh, vad spännande! Grattis!!!
    Vad och var blev det???

    Ser fram emot att få se lite mer av Peters alster


    skille skrev 2008-10-20 21:10:26 följande:
    Vi skal flytte WHEEEEEEEEEEEE, shit jeg er sa happy. Hadde det ikke vaert for at jeg fortsatt er litt sliten etter a ha ligget rett ut i forige uke ville je gha hoppet opp og ned.
  • Linn74

    Åh gud vad spännande Vilken dröm att ha en mamma som jobbar med bröllop... -Eller något som innebär att man får åka på bröllopsmässa!!


    hummle skrev 2008-10-21 11:28:41 följande:
    Kul att så många har klänningen under kontroll jag ska arbeta åt min mor på bröllopsmässan (en av utställarna o ett finger m i planerna) så jag kommer vara där hela tiden va där förra året fast då höggravid och på övertid... o då va gubben m fast han e nog så glader att slippa denna gång.
  • Linn74

    Grattis! Vilken blev det????


    artist skrev 2008-10-21 11:54:19 följande:
    nice!! om inte ryggen blir snygg på den JAG HAR BESTÄLLT (hör och häpna ) är det ett schysst alternativ att sy till ränder nertill (det blev originalklänningen med extra långa band, utan broderier, med knappar och band i guld). inboxar alla som ska med på torsdag min adress osv nu. Kram på er!
  • Linn74

    Så typiskt... Var ni många som skulle sjungit?


    artist skrev 2008-10-22 12:16:56 följande:
    JÄKLA MILJONÄRER!! (nån som vill brevbobma dem? )Eftersom gästerna ska smygas in en annan väg än planerat på drömbröllopet är vi nu borta ur planeringen på det stora fancy bröllopet vi skulle sjungit på (skulle ha sjungit när gästerna anlände).. Ja ja, har man pengar kan man ju ändra sig fram och tillbaka hur man vill... Tröstar mig med att tre andra roliga gig har ramlat in istället .
  • Linn74

    Vi ska ha Peter


    skille skrev 2008-10-23 12:35:52 följande:
    Hvor mange her inne skal ha Peter?
  • Linn74

    Skille: Var det du som tipsade om Salong Unik? Jag har iaf bokat tid hos dem för hår och smink, verkar jättetrevliga. Undrar bara om de hjälper till med påklädning och så, eller får man klara det själv? Vet du?

  • Linn74

    Jag tror min ska få ett par nya manschettknappar. Han har gnällt länge över att de han har är så dåliga *S*


    skille skrev 2008-10-28 07:48:17 följande:
    stellajsj han tar helt fantastisk bilder. Har selv sett en god del av hva han har gjort:) Hva kjøper dere i julegave til deres m2b?
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009 - Del 3