Göteborgsbrudar 2009 - Del 3
Baver: köpte hem bröllopsmagasinet idag. Står lite om bryggan under bron. Ser mysigt ut på dem få bilderna som fanns.
Baver: köpte hem bröllopsmagasinet idag. Står lite om bryggan under bron. Ser mysigt ut på dem få bilderna som fanns.
angelica: toppen, skall testa det. tur att det finns lite medicinskt kunnigt folk som kan sådant här.
tar med bilderna på klänningarna på torsdag så får ni komma med åsikter.
baver: kan ta med tidningen på torsdag så får du kika.
Nu skall jag fortsätta eldandet i spisen o få upp lite mysvärme.
Kram
Baver: fin klänning du hitta till mig. Skall försöka ta en allvarlig fundering, snart. Känner att jag behöver bestämma mig och beställa snart. Ifall den inte funkar.
Skille: Grattis till huset! Vill höra mer imorgon. Vill du inte dricka tequila för att du inte gillar det (håller dig bara till bubbel?) el har bullbageriet börjat komma igång?!
Artist: trist med människor som har för mycket pengar. Kan ni inte göra en kupp?
Jättefina bilder Skille. Får väl ta tag i bestämma mig för vem av fotograferna jag skall ha. Ni som har bokat Peter, hur många bilder får ni? Redigerade?
Tror att MD2009 reser ganska mycket i sitt jobb just nu. Men hon kommer på tequila-kvällen
Priserna hade jag koll på, men inte vad det kostar att framkalla hos honom. Får nog kolla upp med bildbehandligen om det ingår i priset el om man får betala extra. Blir kanske inte så mycket billigare mot det jag redan har bokat.
Jag har eva quirbach, samma som MD2009 och JD.
Hoppas att det släpper angelica så att vi får se dig ikväll. Längtar!
Fotografer!
Peter:
Daniela och Mikael
Skille
Angelica och Vendel
Linn74
funderar på om baver oxå har peter.
Eva Q:
JD
MD2009
Tx2
Kent I:
SweetSun
Tack för igår tjejer. Alltid lika kul att se er. Artist, inboxa receptet. Kan ev ha stor nytta av det nästa vecka.
Kram
Här kommer menyn som jag skulle försöka beskriva igår, som en kock-vän tagit fram. Skall försöka hitta någon dag då han skall provlaga så att vi får smaka. Lamm valde vi för att jag kallade T för lammet i början och sedan har han försökt tänka råvaror för säsongen.
Urbenad lammsadel med creme på mjölkkokt vitlök, grillad grön sparris samt sky smaksatt med färska vårörter och saltrostad potatis.
Mjölkckoklad mousse med marinerade bär samt sorbet på råmixad rabarber och jordgubbar
Funderar lite på förrätten. blir nog en kall sådan vi pratade om fisk eller ost har jag för mig. kanske...
Getostterrin på med bränt socker, råinlagd rödbeta, saltrostade
pinjenötter samt kall timjanemulsion
Mmm, dreggel
Fotografer!
Peter:
Daniela och Mikael
Skille
Angelica och Vendel
Linn74
Eva Q:
JD
MD2009
Tx2
Kent I:
SweetSun