• skål

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    Jag tycker att man ofta kan läsa om att man vill ha barnfriabröllop. För mig är detta en gåta.Stör barnen, stjäler de uppmärksammheten eller vad är det? Jag förstår att endel kanske tycker det är "skönt" att vara barnfria men det avgör väl föräldrarna själva. Är man inte barnfri på så många andra fester....det är iallafall vi. På vårt bröllop är 24 barn bjudna och jag tror inte att någon ser detta som ett problem. Fler som tycker som jag????

  • Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!
  • skål

    Kul att höra vad alla tycker. Antog att många skulle tycka att man inte ska/bör bjuda barn. Men som sagt, vi ser inga som helst problem med detta. Störa i kyrkan???? barnkalas??? okej, alla tycker ju olika. Jag ställde inte frågan för att vi är osäkra på om vi gör rätt (var och en gör ju som de vill)var bara nyfiken på varför man väljer att ha ett barnfritt bröllop. Vi blir ca 75 pers. totalt. och som jag skrev i början är vi väldigt säkra på att våra gäster tycker som vi.

  • skål

    intressant att höra så många som ser det som en fest där alkoholen flödar. Gifter ni er för festen eller??? Själv så ser jag det som nåt familjärt och har heller inte bjudit alla vi känner. Utan bara de vi vill dela vår stora dag med. Men var och en gör ju som de vill.
    Det var kul att höra att det finns fler som tycker som vi. Pippirull:jag håller helt med dig.

  • skål

    Nu var det ju inte mängden alkohol på era bröllopsfester som denna tråden handlade om. Det får ju stå för var och en om man vill ha en fyllefest eller ett bröllop.
    Det vore bättre att vi som tycker att bröllopet skall vara en familjefest fortsätter att diskutera detta och utbyter ideer med varandra så kan ni andra diskutera era alkoholvanor på annat håll.

  • skål

    OJOJOJ...så kul att så många har skrivit här.
    Jag blir lika förundrar varje gång över hur många verkar ha en mall för hur bröllopet skall se ut och hur det skall vara. Vi SKALL ha en stor fest efteråt men fattar verkligen inte varför barnen skulle ha tråkigt för det. Vilka vuxna har kul på en lång middag??? Man kan ju faktiskt göra det kul för alla. Herregud vilka fördommar folk har.... Alla gör väl som de själva vill även på ett bröllop.

  • skål

    vill tillägga att det inte handlar om 24 små skrikiga ungar.... men jag struntar nog i vad ni tycker här för de flesta har sin åsikt klar liksom jag!!!!

Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!