• älskarlivet

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    Vi kommer inte bjuda barn, för vi tycker inte bröllop är en barnfest. Dessutom har vi inte plats till det heller.. Däremot är mina syskonbarn välkomna, det är 3 stycken.

  • älskarlivet

    Fast vi vill inte ha med fler barn än mina syskonbarn, tycker inte det är konstigt att göra skillnad på barn så heller..

    Sen kan väl din svåger eller syster ta ut barnen från kyrkan om det blir för skrikigt?


    Småland09 skrev 2008-10-16 19:44:57 följande:
    Vi kommer ha barn på bröllopet, detta pga min systers ungar som jag inte kan tänka mig att de inte är med Hoppas på att få ja när jag frågar hennes äldste om han vill vara ringbärare när vi träffar honom nästa månad. Han kommer vara 6 år då, jättemysig liten kille. Hon har två pojkar till som kommer vara 3 då och de är riktiga vildbasare som nog kommer leva rövare i kyrkan men inte kan jag tänka mig att gifta mig utan att de är med heller! HELST skulle man väl vilja ha barnfritt eftersom vi varit på bröllop där det varit barnfritt men samtidigt.. äsch.. nu är det som det är.. Iom att det redan kommer barn så känner vi inte riktigt att vi kan tvinga folk att lämna barn hemma, men ska försöka säga till lite fint till de som har ettåringar att de kanske kan låta mor/farföräldrar ta hand om barnen just den dagen Skål: 24 barn! många men kul hur många gäster har ni totalt? vi satt o räknade nyss och vi kommer bjuda runt 65-70 pers varav 9 är barn...
  • älskarlivet

    Det är också en ekonomisk fråga också.. JAg bjuder hellre fler kompisar än t.ex. kusinbarn.. Skulle vi bjuda alla mina kusinbarn hade inga av våra kompisar kunnat komma..

  • älskarlivet

    Mina syskonbarn är vällkomna, men skulle vi bjuda alla barn isläkten och bland vännerna skulle vi blivit upp emot 100 gäster..


    Pippirull skrev 2008-10-16 21:42:04 följande:
    För mig är det jättemärkligt att inte bjuda barn och skulle förmodligen inte ens tänka tanken även innan jag själv hade barn. Skulle kännas konstigt att inte bjuda våra vänner & syskon barn när vi alltid annars umgås med hela familjer. För mig är Bröllopetsfesten en familjefest. Och ser inte barnen som ett störningsmoment utan snarare tvärtom...dem kan verkligen locka till glada skratt med sina emellanåt roliga kommentarer och upptåg
Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!