Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    Det är ju föralldel inte alla som självklart anser att alkohol och bröllop med nödvändighet heller hör ihop.

  • passionsblomman

    Glömde citera in Cecilia & Gil där i mitt inlägg...

    jag har ingenting emot alkohol på brölop, men det är ju ingen självklar del av festen. Det kan ju spela roll för hur festen utformas m barndeltagande exepelvis.

  • passionsblomman
    090208 skrev 2008-11-02 11:31:10 följande:
    Om man tar med sig barn maste man ju aka hem tidigt for att dom behover sova, eller hur..? Inte kul for brudparet att 15 par gaster drar kl. 19...
    Nä, man kan låta dem vara uppe och parta hela natten precis som man själv kan göra det ibland.
    Jul och Midsommar är det tex alltid så, då får man vara uppe tills man svimmar...
  • passionsblomman

    Klagosång kan visst komma men förmodligen mer för att "det är tråååkigt" än för att "jag vill lägga mig"

    jag har inte uttalat mig för eller emot i frågan. Det är nog bäst att man som brudpar själva tar beslut om vilken typ av fest man vill ha, och så får man hoppas att de inbjudna kommer, gläds, deltar och trivs på demsamma.

    jag har varit på många olika slags bröllop och aldrig annat än glatt mig åt dagen och att få vara med och dela den.
    Blir det väl bröllop för vår del kommer det nog att vara barn med som kommer att ha barnroliga aktiviteter varvat med att bara vara med.
    Vi måste hursomhelst ordna det så att folk kan natta över för det kommer att resas från norr och söder och öst och väst.

    För oss blir det också troligen enda gången vi får ihop alla syskon och föräldrar med respektive samtidigt och det vore kul om barnen också kommer.Men vi har ju inte ens ett datum än, så...

  • passionsblomman

    I vår närfamilj brukar vi ha en hel del fester, från jul, midsommar, kräftskiva osv. jag tänker inte på vårt bröllop som så himla annorlunda, vi ska äta gott och umgås.

    Barnen brukar som regel äta ganska fort och sedan springa iväg på ganska egna äventyr( naturligtvis under ordnade omständigheter) jag minns själv festerna från barndomen som jätteroligt, då vi är ca 25 kusiner i alla åldrar, som hade hur kul som helst, medan de vuxna satt och satt...

    Men detta beror ju såklart på vart någonstans man är och hur relationenra ser ut. jag har inte tänkt att alla barn i hela världen ska vara med utan vvår sons kusiner och om det är någon som tror att deras barn fixar att haka på där så visst.

    Så som vi är vana att umgås med närmsta familjen, tror jag att vi skulle sakna barnen faktiskt. Och de skulle vara ledsna att missa vårt bröllop. Min son skulle aldrig någonsin förlåta mig om han inte fick vara med(det är han härhemma som tjatar att vi borde "göra ett bröllop så vi får ha lite fest") Han kommer garanterat att ha det roligare om hans kusiner kommer dessutom.

Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!