• agtiwi

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    Vi kommer bjuda med barnen MEN helst ser jag att barnen är med i kyrkan och under middagen. Gärna en stund på tidig kvällen med, men när alkoholen börjar flöda tycker jag personligen inte att barn har något där att göra. Våra barn kommer vara med i kyrkan, under middagen samt en stund av tidiga kvällen sen kommer barnvakten och hämtar dom. Jag är oerhört obekväm med att mina brn ska se mig full, och detta är en kväll när jag vill kunna slappna av och ta en drink eller fem utan att behöva tänka på om mina barn på något sätt tar illa vid sig.

  • agtiwi

    Vi gifter oss inte för festen och för övrigt ser jag den inte som något där alkoholen flödar. Men folk dricker olika mycket och även om ag sälv inte kommer bli särskilt full så finns det andra på festen som inte kommer dricka lika lite som mig. Det ska inte mina barn se, punkt.

  • agtiwi

    Vi diskuterade gräns/inte gräns gällande alkoholen, men kom fram till att vuxna människor faktiskt får ansvara för sig själva.

  • agtiwi

    Även om man som förälder inte dricker mycket och tar hand om sina barn så kanske det finns någon annan vuxen i sällskapet som dricker mycket, sånt ska inte barn behöva se enligt mig (inte mina barn).

Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!