• Ore

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    skål skrev 2008-10-16 19:30:36 följande:
    Jag tycker att man ofta kan läsa om att man vill ha barnfriabröllop. För mig är detta en gåta.Stör barnen, stjäler de uppmärksammheten eller vad är det? Jag förstår att endel kanske tycker det är "skönt" att vara barnfria men det avgör väl föräldrarna själva. Är man inte barnfri på så många andra fester....det är iallafall vi. På vårt bröllop är 24 barn bjudna och jag tror inte att någon ser detta som ett problem. Fler som tycker som jag????
    Det som jag var orolig för, och det som låg bakom att jag i vårt infoblad skrev att "vi tror att barn under 3 år, undantaget barn som ammas, har det bättre hos barnvakt än på bröllopsfest" var att barnen skulle störa. Barn i den åldern har heller inget minne av att varit på bröllop, så som jag såg det skulle de mest kräva mycket uppmärksamhet och passning av föräldrarna.

    Detta kanske föräldrarna hade insett själva, och ordnat barnvakt, men utifrån vad vissa har skrivit här på BT så vågade jag inte lita på det. Även de äldre barn som var med (syskonpar på 4,5 och 10 år) ledsnade ganska snabbt, och blev hämtade efter huvudrätten.

    Sedan beror det ju litet på hur många barn det är frågan om, och vilka förutsättningar det finns för barnen att leka (kanske kan ordna ett lekrum åt dem) om det är lämpligt att ha med barn eller inte. Hade det varit väldigt många bland våra gäster som haft barn, så kanske vi hade gjort ett annat val. Nu gjorde vi de val som vi gjorde utifrån de gäster vi ville bjuda...

    Jag visste ju också redan innan att i princip alla hade tänkbara barnvakter...
Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!