• MulleNuh

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    Vi kommer att bjuda med barn, men nog hade det varit skönast om inga barn var där alls.

    Gästerna/föräldrarna kommer inte få njuta och ha det lugnt och skönt utan få springa och jaga barn. Det är INTE barnvänligt på festen så därför måste man hålla stenkoll på vad barnen gör HELA tiden.

    Jag har själv 2 barn som kommer vara där, men jag kommer väl troligtvis inte behöva jaga dom hela dagen/kvällen.

  • MulleNuh

    På mitt bröllop kommer nog alkoholen flöda är jag rädd.


    passionsblomman skrev 2008-10-16 21:54:54 följande:
    Det är ju föralldel inte alla som självklart anser att alkohol och bröllop med nödvändighet heller hör ihop.
  • MulleNuh

    Gud va bra att det finns ett barnrum!

    Jag är lite nervös faktiskt för hur det ska gå med barnen. Min son är väääldigt intensiv om man säger så. Min dotter kommer troligtvis just ha lärt sig att gå då också.


    chokladflingan skrev 2008-10-17 08:09:56 följande:
    Kanske beror på vad för slags bröllopsfest det blir, aktiviteter,om festen pågår till småtimmarna m.m. Men personligen tycker jag det skulle kännas konstigt att inte bjuda med barnen i min släkt, lite tråkigt för dom också. Men våran fest blir nog ganska barnvänlig också; lagom med alkohol och inte alltför långvarig. Slutar nog vid ett-tiden eftersom vi ska åka vidare på bröllopsresa.Sedan har vi sådan tur att församligshemmet har ett bra barnrum som barnen kan smita iväg till!
  • MulleNuh

    Jo men man kan inte bestämma hur mycket en annan vuxen får eller inte får dricka. Och kanske det är lite svårt att ha en maxgräns?!

  • MulleNuh

    Jo så ska vi göra typ.. Totalt 3 glas vin/3 öl till maten. Sen är det ju iofs fördrink med påfyllning och avec till efterrätten.

    Har man FRI sprit till maten är det kört!


    brud080808 skrev 2008-10-17 09:28:33 följande:
    Jag tror oxå att det kan vara svårt för vissa att begränsa sitt intag, men man kan ju å andra sidan säga att "vi bjuder på 2öl/vin till maten och en drink efter etc" då har man ju begränsat lite. Detta är faktiskt en av anledningarna till att jag helst vill vara på restaurang, då blir det dyrt för gästerna att dricka sig fulla.
  • MulleNuh

    Håller med om festen.. Men på vigseln kan det kanske va svårt om man nu har egna barn vill säga.


    SweetSun skrev 2008-10-24 15:51:04 följande:
    vi ska ha barnfritt. Så enkelt som att barn är aldrig med på våra fester annars. Det komemr att drickas alkohol, spelas hög musik, och vara rörigt hela natten. Vi vill ha med våra vänner hela kvällen och inte att de drar så fort de har ätiti, för att natta barnen.Sen är vi faktiskt´så ego att vi inte vill ha barn med på vigseln! De brukar oftast gråta, skrika eller springa runt, och jag vill ha min vigsel i fred, utan barngråt i bakgrunden.
Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!