• Silverscream

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    hoppar in här jag med.

    patti87 - jag håller med Lucia05 om att barn inte hör hemma på bröllop. Och det har INTE enbart med alkoholen att göra, även fast jag även anser att barn och alkohol inte ska vara i samma rum.

    Men de stör även just för att de orkar inte med en låååång middag med många tal. De blir fort trötta och börjar istället springa omkring och göra som de själva känner för. De dras inte för att göra ungefär vad som helst för att dra uppmärksamhet till sig.
    Ett barn orkar inte vara uppe och vara lugn under ett helt bröllop.

    Det är den erfarenhet jag har med barn och bröllop, därför kommer de inte vara välkomna den dagen jag och sambon gifter oss.

  • Silverscream

    Paeonia - klart att det kan fungera på vissa bröllop. Men för mig känns det även väldigt, väldigt fel att bjuda äldre barn för att vara "barnvakt".

    Vårt bröllop kommer bli alkoholfritt, men trots detta kommer vi inte bjuda några barn. Helt enkelt för att jag tycker det är fel med "barnvakter" på bröllop (då kunde de lika gärna vara barnvakt hemma, bröllop är inget dagis) och jag vill inte riskera bli arg p.g.a. barn som inte orkar sitta still och vara lugn länge utan börjar springa omkring.

    Men som tur är tycker vi alla olika.

  • Silverscream

    Paeonia - ahh, missuppfattade där.

    Och självklart skulle ni inte nekat, det vore ju dumt eftersom ni ändå ville ha dem med.

    Det är väl kanske enklast att bara säga som i många andra trådar här på BT:

    "var och en gör som de vill, det är deras dag och det är viktigast"

  • Silverscream

    Oja, det finns en uppsjö av både brudpar och bröllopsupplägg.

    Det är precis som du säger, barn passar bättre på vissa typer av bröllop än på andra. Det är helt upp till hur brudparet vill ha det.

    Fast det är ändå väldigt intressanta diskussioner, och det är kul att höra vilka åsikter folk har, och vilka argument som används.

    Men jag säger bara:

    "Länge leve valfriheten!"

Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!