• Cherryblossom

    vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!

    Det finns tillställningar som lämpar sig för familjer och det finns tillställningar som lämpar sig bäst för bara vuxna. Vårt bröllop kommer inte vara en tillställning särskilt lämpad för barn under 15 år (vår yngsta gäst, min brorsdotter). Varför? Jo, det är enkelt: Vi kommer ha en kort cermoni i lokalen, därefter skål, mingel, middag och dans. Vi vill att alla vuxna ska kunna slappna av och umgås utan att behöva springa iväg i tid och otid för att passa på busiga/trötta/ledsna barn. Jag har pratat med alla jag känner som har små barn, så att de i god tid kunnat ordna barnvakt - någonting de ser fram emot. Vi vill gärna också att gästerna stannar kvar länge - vi vill ha en rejäl fest!

    Visst kan man säkert, om man vill det, göra bröllopsfest till en familjehögtid. Men det är ju inte, och kan aldrig bli samma sak som en tillställning där alla vuxna kan slappna av och umgås med varandra utan att oroa sig för vad deras lilla telning har för sig.

    Och passionsblomma, man kan ju knappast tvinga barn att vara uppe hela natten om de inte vill. Små barn kan ofta bli gnälliga när de är trötta och har man otur sätter klagosången in mycket tidigare än beräknat...

Svar på tråden vi bjuder föräldrar och barn!!!!!!