• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS: Livia har också pojkvän - David, hela 5 år, och hon leker jämt på dagisgården och pussas och kramas när de skiljs åt. Så gulligt!
    De kommer bli riktiga mansslukerskor, våra döttrar!

  • fru AM
    Celebration Dance

    Haha - Grattis Vickan och herr Vickan! Coolt att du känner din kropp så väl! Kram!
  • fru AM

    Men Lappis - vad mysigt att prata med pappsen efter så lång tid. Och att det var ett bra samtal förstås!

    Hej Nenne - vi har saknat dig!

    KRAMAR!

  • fru AM

    BS igen: Märket på badbyxorna är Panos Emporio (hans barnkollektion) och kollektionen ska enligt min bästa vän Google finnas på Team Sportia ...

  • fru AM

    Start: JAg vet att man är nervös så här inför första gången - men det blir bara bättre och bättre när man väl börjat få in klämmen. Hopppas du läst instruktionerna väl - smart tips att säga "AAAAAA" medan man spolar - då stänger liksom svalget av sig så man slipper drunkna. Lycka till!

  • fru AM

    Hej alla! HAr varit på webbdesignkurs hela dagen och kunnat läsa mail och tråden först nu. Krya på dig Cicci, hoppas Lappis hcg-värden gått ner ordentligt och ... ja vad var det mer ...

    Jo jättefin bröllopsbild lappis! Tycker det syns hur bra ni är för varandra du och din make!

    Nu middag! Knorr i magen!

    och kram alla!

  • fru AM

    Grattis Mrs B!

    Telis - det var väl ett ok röntgensvar! Bra att det kan gå över med träning! Skönt att det inte var ngt värre.

    Är rätt mör efter två dagar i skolbänken (webbdesignkursen). Ska gå och halvligga i min stora fåtölj med en bok i två sekunder innan Livia kommer hem ....

    Kram till alla

  • fru AM

    Angående barnspråk: Min son hade faktiskt ett ljud ("PE") som betydde pappa, napp och sången "hoppe hare" när han var ca 5-6 månader ... Mamma började han säga långt senare kanske vid 10 månader. Livia var sen med allt prat. Runt året tror jag. Men hon är å andra sidan väldigt motoriskt utvecklad. Sonen satt i princip på sin rumpa tills han var ett år - då blev han en rumphasare (kröp alltså aldrig).

    Beklagar EA:s spottings! Och blivande fru L - superjobbigt att ni måste åka till fastlandet för att lämnna simmarprov! Man (=jag) glömmer hur bra man har det när man bor i en huvudstad!

    Vickan: har fått svar från Stadsmuséet nu. Trapphusets utseende förändrades väsentligt på 20-talet och de tycker således att det är 20-talet som gäller vad gäller färgsättning. (Men huset är från 1872.) Så härligt med folk som delar med sig av sina kunskaper - det gäller både dig och dem!!! Heja er!

  • fru AM

    Vickan: Tydligt grav.syptom - känslighet för äckliga lukter!

    Stadsmuséet upplyste vänligt om vilken färg väggarna hade på 20-talet (grå, marmorerade med ortoceratiter och allt!) men kom inte med några direkta förslag. Hänvisade till en bok och gav några länkar ... Helt OK! Eller snarare - jag är jättenöjd!
    NU TV!

  • fru AM

    Lappis: Mysko och skit med provet!!! Tycker definitivt du ska söka annan vård än svårtillgängliga CvL nu!

    Kängu: Grattis till lägenheten! Det blir väl skönt att få större nu när ni blir fler! Hur mycket "vischan" är det - *frågar den infödda stadstjejen bävande* ? När går flytten (och när är BF?)?

    BRUNCH 15 februari: Jag vet att det var jag som föreslog brunchdatumet från början men jag har ännu inte kollat med maken om det är ok för min del att fly hemmet - men det är det säkert. Vart ska vi gå?

  • fru AM

    Ser att Nenne är online! passar på att ge en kram!

    Koko: Farmor-kram!

    BS: Glömde kommentera det förut men stackars dig vad jobbigt med läkarens besked precis nu när ni beslutat er för att köra på syskon ... Hoppas GI-kursen var givande!

    Kommer nog själv vara inspirerad att GI:a efter denna graviditet. Har lovat mig själv att skärpa till mig och fixa det som behöver fixas. Gå ner de kilo jag vill, få mer muskler, bättre flås, ta en sväng förbi kirurgen (mina läskiga åderbråck) och sedan belöna mig med något vackert när jag nått målet. 40-årskris - lite patetiskt - men ganska inspirerande!

  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2009-01-28 22:02:32 följande:
    AMMen vadå, du är ju redan vacker. Hur menar du att du ska belöna dig med dig själv SEN?? KRAAAM!
    Gulle dig! Men det är mycket man inte är nöjd med ..

    Belöningen kommer nog vara i form av något som glittrar ... Eller om jag fortfarande vill det då: en liten och mycket stilfull tatuering någonstans.
  • fru AM

    Mest funderar jag på en stor ljusbrun diamant som jag inte lyckades få tag i till vigselringen ...

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-01-28 22:34:02 följande:
    AM - visst är DSM superbra ikväll!!!! Förresten, du kommer väl på brunch den 15/2 ... lobbar för fullt. Brunch 15 februariNenneCissiKokoLapinette
    Ja - räkna med mig till brunchen! Har inte stämt av med maken än men det är nog inga problem.

    Har spelat in DSM för att njuta av det imorgon kväll istället ...

    BS: Vad jag vet så är det en ägglossning som sätter sprutt på mensen efter förlossning och amning. Boostar ÄL: Pergo, Bidrottninggelé. Vad mer?

    Apropå maten: Köpte en kokbok i höstas som jag inte hunnit kolla igenom (eller hunnit och hunnit, glömt!). Den går ut på att man förbereder massor av mat och har i kylen/frysen - alltså tillverkar sina egna halvfabrikat. Låter supersmart. Och har för mig att det var bra GI-mat också! Ska kolla upp titeln på kokboken bara och berätta om du är intresserad, BS?
  • fru AM
    Ore skrev 2009-01-29 11:08:58 följande:
    En annan fråga: Tvättmaskin och turktumlare - vilket märke är bäst?
    Turktumlare! Blir de inte yra då?


    Skämt åsido tog vi Miele för det lägsta ljudet bland dem vi jämförde. De är dyrare men med längre garanti. V hade också ett storlekskrav (eller snarare litenhetskrav) som avgjorde.

    Åååååh så spännande med Nenne! Hade helt missat att det är en vecka efter BIM!!! Och jag som ska åka bort imorgon. Hur ska jag få veta ...
  • fru AM

    EA&MJ skrev 2009-01-29 14:35:22 följande:


    Hmmm....nu ringde gyn......tydligen ska jag inte ta nagot prov pa dag 3 eftersom det bara var infor provrorsbegruktning man gjorde det men det stammer ju inte med vad ni har sagt har........nu ar jag forvirrad vad ar ratt???? Han sa att provet inte paverkade nagot anda i det har laget....Makens simmare var bra liksom min AL sa nu skulle vi lata naturen ha sin gang sa han sa det verkar inte som vi skulle ga vidare med nat ytterligare. Som han sa sa var foutsattningarna goda och jag skulle hora av mig igen om det inte fungerade pa nagon manad....Kanner mig lite "snuvad" pa hjalpen aven om jag inte ska gora det, kanske ska lata naturen ha sin gang nu till i sommar da vi forsokt ett ar och sen ta en ny kontakt. Vad tycker ni??????Blev glad iaf att makens simmare var ok
    Tja - jag gick ju och köpte en burk bidrottninggelékapslar som ska hotta upp ägglossningarna (i mitt fall göra cyklerna kortare) ... I mitt fall hjälpte det ju att bara köpa burken - hann inte börja äta innan plusset satt där. Kanske värt att testa - att äta kapslarna alltså.

    Det var bra besked att makens simmare simmar bra!! Du ska se att någon av dem hittar ända fram snart!
  • fru AM

    Nenne: har inboxat dig. Men du - du kanske ska testa i alla fall?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!