• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Stackars Cissi, hoppas du blir kry BUMS då Val Thoréns hägrar i slutet av veckan.

    Så brunch den 15 feb
    Cissi
    Lapinette
    Frejis

    Hur ser det ut för er andra?

  • Lapinette

    Alla dessa prover ... jag har för mig att jag tog det där testet på dag 3.

    Förresten så ringde aldrig CvL igår. Ska ta och ringa dem mest för att jag är nyfiken på hur lågt mitt hcg har sjunkit. Min akup ville först inte att jag skulle dricka häxdrycken förrän CvL heligt och dyrt lovat att jag inte är gravid MEN jag försäkrade henne om att det var stört omöjligt med så lågt hcg och supertunn slemhinna. Hon kunde ju gravpuls på mig *SUCK*.

    Liten - må bra aktiviteter är härliga skogspromenader på våren/sommaren/hösten. Längtar tills det blir promenadvänligt väder igen. Annars så gillar vi ju att gå ut och äta god mat och dricka gott vin.

  • Lapinette

    gosnosen - en "kompis" på FL hittade henne (hur vet jag inte) och då hon blev gravid på naturlig väg efter att ha gått där i ca 1,5 månad så har fler och fler på den tråden (och säkert smygläsare) blivit kunder där. Hoppas bara hon fortsätter i samma takt att göra oss nya kunder gravida.

    EA - vi har några här inne som det tog för där i sluttampen (precis innan det var 1 år med försök) och själv har jag en kompis (som också är född -70 liksom mig) som det tog typ 20 försök innan hon blev gravid på naturlig väg. Till henne hade läkarna sagt att räkna med 2 år när man är i vår ålder (hennes och min). MEN självfallet ska ni utredas och inte gå och vänta för länge.

  • Lapinette

    Har precis ringt CvL och mitt jäkla hcg har ökat istället för att sjunka . Det är marginellt men ändå, jag vill ju att det ska gå nedåt! Hoppas nu häxdrycken gör verkan.

  • Lapinette

    september - jag lämnade förra provet på SH ...kanske är det därför det varierar något. Det är marginella skillnader men jag ville ju se en nedgång .

    9 jan - 114
    16 jan - 95
    23 jan - 105

    Hade varit trevligt om den hade droppat till åtminstone 70 *önsketänkande*.

  • Lapinette

    CvL har inte ringt tillbaka så jag vet inte vad det är som gäller framöver. Nej, värdet är inte högt men jag hade ju, som sagt, hoppats på att det skulle ha gått ned ytterligare.

  • Lapinette

    nenne - kan du komma ned den 15:e? Vill kunna ge dig en kram och prata galna frisyrer .

    kängu - blir det att flytta ut till landet? Har inget begrepp om invånarantal ... har bott i Stockholm mer eller mindre hela mitt liv.

    kokisen - antecknar ... en till som kommer på brunch!

    ego - CvL's norrman ringde mig ganska så sent och talade om att vi i princip inte ska göra ett dugg framöver. Han intygade att det inte är farligt men kan ta tid så det är ingen idé jag testar eller tar blodprov på ett tag utan kanske om typ 2 veckor?!

    Sen blev maken sur för att jag inte nämnde för doktorn att jag fått häxdryck av akupunktören som ska försöka driva ut skiten. Men vad fn skulle han säga om det. 1.) antingen nej drick inte ... och det kommer jag göra ändå 2.) ok drick och så hoppas vi att det går fortare ... jaha?

    Knatade iväg till träningen med ett argt hejdå från maken på mess och döm om min förvåning när jag kommer hem och han står i hallen med crostini/tapenad och ett glas champagne till mig.

  • Lapinette

    Oj, ser att jag missat Kokisen har din farmor gått bort! KRAM på dig. S

    ka nu ut och varva skumpan med häxdrycken och sen blir det helstekt fläskfilé och ungsrostade grönsaker.

  • Lapinette

    Oj, hur hamnade S'et på fel rad???!!! Fort men fel.

  • Lapinette

    nenne ... är tillbaka från skumpan och maten. Vad ska jag hjälpa dig med, gumman? Frisyren eller tempen (som ser stråååålande ut!!!).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!