• FruCicci

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fryser är en klassiker AM, det har vi nog alla gjort som plussar. Frullan hackade tänder iaf

  • FruCicci

    hade lite symptom, men inte de vanliga som alla andra får... dessa kom inte förrän i vecka 7, och nu i vecka 15 eller vad jag är i, kommer aldrig ihåg, så har brösten fått fnatt

  • FruCicci

    Jag drack skumpa i fredags och det smakade fantastiskt.
    Men i somras i Kroatien kunde jag inte dricka vin helt plötsligt, tyckte det smakade illa, men det var ju ett tecken på grav, fast jag inte fattade det då. Jag som inte gillar ölk så mycket som vin, började dricka öl till maten ist.
    Ömma boobs hade jag med tvillinganar, men inte förrän efter BIM någon vecka. irriterad har jag varit alla graviditetet.
    Jag var genomförkyld när jag plussade sist. Men det jag reagerade över var verkligen halsbrännan och huvudvärken jag hade ett par dagar innan BIM.

  • FruCicci

    Morning!

    lappis, det är riktig förkylning då inte ett symptom??
    Skönt att svärmor kom fram till slut.

    Oj vad jag skrattade när Livia "smörjde" sig med en viss flaska... hahahaha.....
    Rolig ikappläsning.

    Luciafirande på Victors dagis är inställt. Alla fröknarna + 3 barn har fått kräksjukan Vi som laddat videokameran och sett fram emot att se vår tomtenisse....
    Hoppas det får till det nästa vecka i stället.

    Läkar besöket i går var ett skämt. Han sa inte ett smack som jag inte redan visste. En typisk överläkare, trist, fåordig och besvärad
    Har drömmt om FVP i natt och är helt vimmsig... Pratade iallafall med en av mina bästa kompisar i morse och hon avrådde mig från att göra det. Hon tyckte jag hade så pass bra siffror så jag skulle skuta nojja mig nu och försöka njuta av graviditeten. Phuuuu VILL....
    Däremot vet jag inte om jag vill att den där muttersnubben till läkare ska göra UL p mig, men om han nu är bättre än de andra damerna så kanske det är lika bra. Får prata om det med BM på onsdag nästa vecka.

    Vilka har BIM nu,finns inte ngn BIM lista? Hur kan jag hålla koll?
    SEN var i hela fridens namn är FREJIS. Saknar henne! Vet någon hur det har gått för henne. Skulle inte hon ruva nu samtidigt som Lappis. Det var ju strul med sjukhuset och helgöppet eller ej?

    Nu måste jag sätta fart. Härliga prioriteringar man har nu för tiden! BT först jobbet sen

    PS, AM om du har input om FVP hur JAG ska tänka - feel free att skriva här.

    KRAM

  • FruCicci

    AM. Jag kan inte tänka denna gången, that's the problem...
    Normalt sätt så är jag en ganska intelligent människa och borde inte se på saker på det sättet jag gör nu och framförallt inte tänka i sinnesjuka banor.
    Igår frågade jag tex läkare om han kunde se allt och vissa avvikelser på UL om en månad o låta mig få reda på det så jag hade 20 veckor på mig att förbereda mig på att få ett sjukt barn, sådana tankar/frågor ploppar hela tiden upp.
    Men jag måste skärpa mig! Tror detta har med aborten att göra, samtidigt som ångesten även kanske har varit jobbrelaterad i det undermedvetna.

    Kommer inte exakt ihåg alla siffror.
    Men en siffra som jag fick nu, som var bara på ngt av testerna antagligen inte med blodprovet med räknat var 1:336
    Med Victor hade jag siffran 1:418 på samma.
    Sen hade jag 1:6900 någonting och på Trisomi 18 + 21 kommer jag inte ihåg nu sist var jag hade, men den siffran var den högsta med Victor, tror jag hade risken 1:18900 med honom.
    Hög risk går vid 1:250 och jag hade alltså nu sist 1:336, så det är ju Låg risk, men ändå nojjar jag.
    Som jag sa till min kompis idag, nu har alla vi tjejer fått finja friska barn, statistiken är ju att någin kommer få ett mongo och det blir jag! Hon höll på att bli galen, som min make redan blivit.

    Så - ja vad ska jag säga? SÅ intelligent är jag

  • FruCicci

    AM Just det:
    nackspaltewn vr nu 1,6 mm och med Victor hade jag 1,7
    Har ingen aning om vad som är bra eller inte!?!?!?!

  • FruCicci

    AM, jag har ringt mamma mia för att få tag på siffrorna. Min BM har givetvis semester, men jag lämnade meddelande hos en annan tanta o bad henne hjälpa mig att ta fram min 'journal' o dessa resultat. Hoppas jag kan berätta mer i eftermiddag. Enligt vad jag förstod så visade barnet att jag var i vecka 12+6 den dagen vi gjorde KUB (trodde själv 12+2, pga att jag vet när det blev till)...
    Vad GULLIG du är som engagerar dig, jag uppskattar det väldigt mycket!

  • FruCicci

    BRA AM återkoppla bums du är tillbaka om det var något att ha på Formes, här är en som fick ta av sig en kjol i morse, den gick inte att knäppa längre och knappt dra upp över rumpan heller.

  • FruCicci

    Kokosen.... jag vill gärna luncha!!! Om jag inte gör FVP kan jag tisdag annars onsdag. Välj vilket som passar dig bäst?!

  • FruCicci

    MSW:
    om du kokar ordentligt försvinner alkoholen, jag drack nämligen kokade vinglögg när jag väntade victor

    så därför värmer man bara glöggen normalt, för att bibehålla alkoholen....

    Servera ett stort glas vatten till henne vid sidan om, så är det absolut helt ok. jag har diskuterat detta med min BM nyligen, eftersom jag var på cocktailparty i fredags och var tvungen att mörka att jag var gravid för alla på jobbet...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!