• FruCicci

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Oms, vad synd att han hade varit där och inte gillade det din chef. Jag tycker dert var helt fantastiskt god mat dä'ro går jätte gärna dit igen.

    Ska det var "fin-ställe"???

    Man kan ju annars gå på Dubliners nere på stan och äta en buffé meny - massa mumsigt, för 180 kronor per person,de har även färdiga menyer.
    Fridays o de där ställerna är ju lite galna...

    Spanskt? Tapas ställen där man kan plocka ihop själv, trevligt med lite plock...

    dessa är kanske inte direkt några fin fin ställen, men alternativ.

    Är det 400 kronor med dricka - kommer ni inte så långt på Eriks bakficka

    Indiska restauranger är ju annars ganska prisvärda, jag älskar indisk mat. Finns påö-malm.

  • FruCicci

    AM HOPPAS DET GICK BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Koko fasen att det var tanten för dig med, o även stackars Nenne som fick köra in pluggen. Usch och fy. jag blir verkligen så ledsen för er skull. Jag hoppas ju lika mycket som ni.
    NYA TAG!

    Lappis, ag Lucia så har de både barn och vuxna som jag tittade på förra året i Hedvig Eleonora kyrka. Sen kör ju Gustaf Adolfs musikklasser fina lucia framträdanden varje år. Storkyrkan i Gamla stan har oxå, så då kanske ni kan kombinera med julmarknaden där. Kolla in kyrk programmen.
    Sen har Nordiska Museét ett stort spektakel läste jag nyss.

    Ha ha, banan med Fläskfilé och curry åt vi i helgen. Africana!
    Skit gott. På Marstrands Värshus, när vi var där i somras, kostade den varmrätten 349 kr. Tror dock det var oxfilé då
    Jag tycker inte alltid om frukt i mat, men det passar med äpplen till viss mat och annanas och kassler är vrålgott.

    BS, vi hade badring till Victor i somras i Kroatien. Han älskade badringen! Sen köpte vi även en bad-båt, som liknade ngt djur, man satt ner dem, det var liksom hål i botten för benen, så han guppade runt i havet i den. (snöre som vi höll i så klart). Spade o hink hade vi oxå på standen, trots stenstrand, han gillade att fylla vatten i hinken och gräva i stenarna i strandbrynet.

    OCH visst var vi poå skridsko invigningen igår. Regnent öste ner, men jag tycker inte att man ska banga för att det regnar.
    Det var jätte mysigt. Blev lite blöta i rusket, men korven smakade extra gott när det var lite ruggit ute. Vi var där en timme, sen gick vi hemmåt igen. Victor tyckte det var jätte skoj. Musik, barn och mörkt med en lite grilleld, några vatten pölar och varm saft Nice.

    Gosnosen, håller tummarna.

    Liten, vilken tur att du hann hem igår. Jag var inne påp Gina Tricot härrom dagen, hittade massa roliga saker. Som Lappis rekommenderade även tunicor. Jag ska dit o shoppa i morgon förmiddag tror jag. Fast det är lite som HM antar jag.
    Ett varv inne på Zara skadar inte, även Mango kan ha prisvärda saker. Drottning gatan har ju roliga butiker, vero moda kanske?
    Annars är nog Gallerian bra, de har lite av varje som passar plånboken bättre än NK.
    Svårt att rekommendera andra. Jag är ju en super klassisk tjej, som mest handlar märkeskläder, som GANT, Ralph Lauren, Tommy Hilfinger etc, men färre plagg. Party kläder handlas på HM, men det är ju inte party så ofta. Sen har jag en gedigen garderob sedan jag bodde i Dubai, då sydde man upp en massa roliga klänningar jämt.

    Telis, skulle nog testa Hallen, o fråga dem vart man kan få tag på körsbär om de inte har, de har ju koll där inne.

    Nu ska jag duscha!

  • FruCicci

    AM, vad skönt att det är över och gick bra.

    Page gött att js värden ser fina ut!

    Mrs, vad bra att ni får medicin och är på bättringsvägen!

  • FruCicci

    Jag skulle gå till blå Hallen!
    Pampigt!
    Kan tänbka mig hur Lucia skrider ner för trapporna där, tror utrymmet är bra där med.

  • FruCicci

    Men Lappis, det är nog fint oavsett vart ni går!

  • FruCicci

    Hejsan...

    Vinkar in en snabbis.

    Har skummat allt från overaller till ägg, vantar oc ingen mens i sikte nhos EA (låter som mig faktiskt, jag hade bara lite rött, sen kom mest beige färg, sen inget mer, mer än ett pluss)...

    Lappis hoppas det blir lika fina ägg som sist då.

    Frejis KRAM vännen.

    Jag har haft en down period, jag nojjar för att det är ngt på tok med allt...
    Detta har jag löst med att göra annat, som förskingrar tankarna. Tex har jag storstädat lägenheten. Gått igenom alla Victors kläder, städat under sängen, kastat o rensat papper. Rensat lådor. Gjort i ordning allt som har med Victor att göra, sorterat allt från grattis kort när han kom till världen, till dop o kalas etc Idag satte jag in alla bröllopsbilder i album, käkade lunch på east, gick igenom mitt avtal etc etc, så det är skönt att man har haft att göra.
    I lördags var maken o jag på teater/revyn.
    Victor är dessvärre sjuk igen (han är ju extremt infektionskänslig och ligger i 40 graders feber), så vi får se vad morgondagen har att erbjuda, förhopppnigsvis kan vi ta en promenad i snön iaf.
    Onsdag ska jag till tandläkaren (slog av framtanden idag, inte slog, men jag bet i någon jävla monstertejp hemma) och sen ska jag till Grodan för lunch...
    Dagarna går, men tyvärr blir det ju torsdag.... usch vad jag är nervös för detta....
    Åker till mamma efter, och ska vara borta över hela helgen...

    Nåväl, liten uppdateringm, och ego.
    Tack för alla sms och tankar!
    GULLE ER!

  • FruCicci

    Frejis: Det är en fröjd för ögat hemma hos mig, inte bara på ytan utan när man öppnar lådor och garderober, så är det fint. Jag älskar att städa, det är så skönt och så är resultatet så bra.
    Fast pepparkaks smulor är det i halva lägenheten. Jag bakade kanon goda peppisar i lördags morse, o Victor har en förmåga att äta halva o krossa halva pepparkakan (Likadant med Mariekex, dessa kan man hitta halvätna här o var).

    EA, nej det var inte ens i närheten av tant. Jag fann en röd strimma, som en fem krona, när jag muffade, sen ytters lite beiget. Jag var ganska säker på att jag var gravid, men eftersom jag just gjort en abort, så ville jag inte ta ut segern i förskott.
    Första gången jag blev gravid så hade jag mer rostfärgat brunt klegg som varade 2-3 dagar, så körde jag till o med upp en propp kom jag ihåg. Men den fylldes ju inte direkt...
    HOPPAS för din skulle att det inte är något annat... Det är väääldigt vanligt att man får en blödning när man skulle haft mens, eller en blodblandad flytning för all del, så tappa inte greppet än!

    Nu ska jag mumsa vidare på min Häagen-Dazs glass!
    (Direkt ur urken så klart)

  • FruCicci

    Hej hej....

    jag hoppas så klart att det går bra på torsdag med, men jag är så rädd att det är fel o att trots siffror blir tokigt, så just nu överväger jag FVP ändå.

    Victor har haft närmare 40 grader i natt igen. Fan vad jobbigt detta är, sen är det synd om honom så klart.

    BS, vi har inte hört mer ag utredningen av honom, väntar på remiss, senb ska jag kontakta bvc igen här innan jul.

    Ag märka kläder, så använder vi endast märkpenna, skriver i allt. Funkar utmärkt, så slipper man stryka på allt (jobbigt).
    Märkpennan skriver man lätt med i skor, stövlar och ytterkläder.

    Jag köpte kanon vantar till Victor npå stadium ni söndags, 79n kronor för vattentäta med fleece, tror nd3et var rea. De sålde3s många par... märket everest.
    Läste om er diskussioin om overaller, jag köpte min på Överskottsbolaget I Bävernylon. Den är helt fantastisk, ingen annan unge har en och vi har fått massa komplimanger för denn är så snygg n(svart, grå med röda detaljer och vita). Lite kul när man betalat 199 kr på ÖB.
    Jag skulle aldrig lägga 1000 kr på en overallo när de är så små som Victor. Retar mig på mig själv att jag inte köpte 2 st overaller på ÖB i 2 nolika storlekar nu när den var så bra. Fast de är stora i stlk så jag tror han kan ha denna nästa höst/vinter med.

    I dag såg jag att de nsålde skor fför 9 kronor pån stadium. Så jag ska köpa till Victor. han behöver ett par i Dubai och hans gympa dojjor är nog för små nu. (TIPS)

    Nu ska jag nog röja undan lite...

  • FruCicci

    Har bara läst sista sidan...
    Såg iaf att Ralph lauren hade REA, va??? Hur får man veta sådant. Det är mitt absoluta favvo märke, jag ääääälskar Ralph Lauren, både till mig själv och till Victor....
    AM hur länge håller den på och var? Kommer ju hem först på söndag o kan inte shoppa förrän på nmåndag...

    ja ja

    KUB/NUPP avklarat.
    Lipade som fan hela tiden...
    Hade LÅG risk, men det var sämre siffror denna gången än med Victor (int så konstigt när jag är äldre mm kanske).
    Var i nvecka 12+6, så BF 4 juni, efter dagens mätning.
    Ska ringa BM nästa vecka o prata om FVP, jag är fortfarande nojjig (Tyvärr).

    Ha det bra, nu drar jag söder över i landet.

    PS TACK för all omtanke och tummhållningar, dels här o ni som skickat sms DS

  • FruCicci

    Tittar in igen innan jag ska till bussen...

    AM: Jo men, vi såg allt på bebisen, väldigt tydligt. Den simmade runt och var helt klar med det den ska. Fötter, fingrar hela ansiktet, sååååååååååå märkligt att se allt detta. Vi såg även alla inre organ på den som hjärta, utinblåsa, magsäck etc (den hade redan druckit masa fostervatten såg de).

    Ja hörrni, det finns ju en anledning till att jag nojjar o inte mår bra, noch jag måste helt enkelt prata med BM om detta nu, så hon kan hjälpa mig vidare.
    Jag kan inte förklara för er hur fruktansvärt konstigt jag mår, det närmaste jag kan säga är att det känns som ångest, väldigt tryck på bröstkorgen hela tiden, oro helt enkelt.

    Hur som helst, AM igen, så kom jag på att jag ska skicka min make till Wallingatan efter jobbet. Eller i morgon, det är ju han som har den stora plånboken ändå just nu och han ska inte med till 2 årskalaset o min familj i Blekinge.
    Ska bli spännande att se om han hittar ngt till Victor.
    Han kom hem med en skit snygg Ralph Lauren pike sist, Wimbeldon collectionen *stolt*. Fast den var inte på rea, han hatar affärer o reor, men detta verkar vara annorlunda.
    Du måste säga till nästa gång!
    Maila mig ditt nummer, så ringer jag nästa vecka, pratar mkt gärna ag detta med FVP. TACK vännen!

    BS, Victor hade 40 graders feber i 3 dagar (såg att du undrade innan) och skulle varit hemma igår igentligen, men jag tog honom till dagis iaf. Man ska ju ha en feberfri dag sägs det, men jag kände bara att han är ju aldrig på dagis om jag inte myglar lite.... Idag var han knappt 3h.
    Hur som helst så vet jag inte varför han blir sjuk hela tiden (känns som han blir det iaf). Infektionskänslig säger doktorn bara.
    På måndag börjar allvaret! Phu.
    Håller på att leta barnflicka nu och har lite krokar ute, får se vad som händer här framåt...

    Jag tror jag får titta in i morgon o kolla lite vad som hänt.

    Stor kram på er alla i alla fall!
    Nu måste jag dra!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!