• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    koko: bra med symptomlistan - det hade du faktiskt glömt tror jag Vi får ju inte rucka på sådana traditioner! Jag känner igen de flesta symptomen...

  • muggles

    Välkommen hem Lappis! Var skidåkningen bra också?

    Ore: Piggelin hann före men jag ses gärna 17-18! Vad jag vet är jag inte uppbokad (det ringer ingen klocka iaf). Kul!

    Nä nu måste jag beställa dagiskort...

  • muggles

    Vickan: haha jasså du har fått skott i råttan på rätt datum! Bra jobbat

    Izzie: vi ska ha med 4 foton av Moa till dagis, har inte fått tummen ur att beställa dem.

    Hittade förresten schyssta skidbyxor (svarta Haglöfs med vita detaljer runt dragkedjorna och lavinsändare(!)) men ingen jacka. Jag menar, när Peakjackan som visserligen var helt ok kostar 5000 pix - då får den fanimej vara jäkligt snygg för att jag ska köpa den (och så märkvärdig var den inte). Jag tror jag avvaktar till nästa år och hoppas på roligare skidmode då el att jag hittar ngt i Åre... I år är jag nog i offpistform iaf! Ser jag fram emot...

  • muggles

    Liten: härligt med skön jul och nyår och också att Mindre äter bra! Moa åt mindre än vanligt runt jul (blev nog för mkt fokus från bla farmor) men det gick bra ändå. Jag och maken var ganska lugna med det, hon har ju att ta av

    Nu just återkomna från Ikea (det blev en sväng till för mer förvaringsboxar och ramar - nu är vi igång med hemmafix!). Det gick bra - Moa älskar trappor. "Tappa" säger hon när hon ser en och sedan ska hon gå upp och ner 500 ggr - bra motion för mamma!!!

    Vi har kommit på att det blir djurtema i hennes rum. Hon har ju sedan tidigare gardiner med djur på och jag köpte mer sånt tyg och har klippt ut vissa av djuren till tavlor - det blev asbra! Pyssel och papp... När vi flyttade garderoberna så kom det fram lite rör i det hörnet (de går alltså från golv till tak vilket är lite fult) och där ska vi låta lite djur klättra uppför rören; typ apor, en krokodil el en orm. Här blir det inget puttenuttigt rosa rum minsann... Tyget heter Cheeky Monkey (www.prestigious.co.uk/products/collections/group/2)

    Izzie: du har inte lust att komma till Götet 17-18/1 så vi äntligen får träffa dig??!!!

    Idag ska jag, Piggelin och Miss X på tjejbio - det blir The Duchess - ögongodis tror jag med alla kostymer, frisyrer, miljöer mm. Jag älskar kostymdramer!!!

  • muggles

    Vickan:

    AM: javisst är det ett fint tyg! Klart barnrum men ändå inte puttenuttigt. Jag köpte det på Åhlens - de har många fina tyger nuförtiden.

    Oj så seriöst med djurtema är det inte - iaf inte än! Men det var roligt att pyssla ihop tavlorna. Likaväl som att köpa tavlor så var det roligt att göra ngt kreativt. Vi hade tänkt hitta en hel del småmjukisdjur typ apor mm till rören men det fanns inte just nu på Ikea, så det blev en lång grön krokodil ist. Funkar rätt bra det med. Jag tar gärna emot tips men är inte Koko i Thailand redan?

    Väntar på att en kompis ska dyka upp på lunch - hungrig (hon är sen som vanligt).

    The Duchess var asbra - jag grät floder!!! Speciellt i en scen när hon blir tvungen att lämna bort sin nyfödda dotter - jag tror man reagerar mer på sådant nu när man har ett eget barn.

    Ska man behöva jobba imorgon!!! Jag har inte tagit in det än - är så van vid att vara ledig nu

    På tors har vi inskolningssamtal på dagis och sedan börjar det, ska bli kul att se hur det går.

    Liten: aha, du hoppar också på det 2-tåget nu - det var värst!

  • muggles

    Lappis: jag funderar på om det kan vara så att du fått ett missfall (det som du trodde var mens) men att allt inte kom ut och att det ev behöver skrapas? Jag har hört talas om en tjej som råkade ut för detta och det kan bli rätt dramatiskt. Vill inte skrämma upp dig men du borde nog försöka kolla dig för säkerhets skull.

    koko: jag blödde lite i mitten av min grav och det var ingen fara visade det sig. Det berodde inte på sex den gången heller så jag var först rätt orolig.

    frullan: vad jobbigt att det verkar vara så svårt att få dagisplats! Men är ni inte berättigade till en efter 4 mån? Här i Göteborg får man ersättning från kommunen om de inte kan erbjuda en plats. Vi har tur som bor i stadsdelen Majorna i Göteborg för de har byggt ut förskolan väldigt mkt i höst, startat flera nya avdelningar. De har tömt kön och alla vi känner har fått en plats när de önskat.

    kängu: självklart är du välkommen på träff - bara roligt!!! Glömde för ett tag att du är göteborgska... Jag är lite styrd av Moas sovtid (ca 12-14) så för mig passar antingen frukost/brunch ung kl 9-11 el fika from ca 14.30. Men om ni andra vill träffas en annan tid så kan jag bara joina er när det passar mig/oss. För mig funkar båda dagarna än så länge. Jag tänkte ta med maken, annars kommer jag inte att kunna sitta ner långa stunder...

  • muggles

    Fasen vad lite mejl det kommit! Hade sett framför mig att börja med att rensa mejlboxen men det var bara typ 4 mejl, så nu måste man ju börja _jobba_ direkt Men vi ska mjukstarta med en lunch inne i stan iaf

    Vi har väl börjat fundera lite mer på ett ev syskon vi också men det blir väl ngt försök fram i vår el så, vi har inte bestämt exakt när. Jag vill iaf inte vara gravid när vi åker till Åre med jobbet för då ska jag åka offpist!!! Förrförra året var jag ju gravid i v17 och åkte väl lite offpist men kunde inte åka eg pga foglossning (fast jag struntade i det och åkte ändå och det slutade med att jag fick stödja mig när jag tex skulle sätta mig ner på toaletten, så ont hade jag). Och förra året hade jag precis kommit igång med träningen men var för otränad för att kunna åka offpist (iaf med mina kollegor som åker FORT). Men i år ska jag hänga på igen!!! Så efter det kanske...

  • muggles

    Nenne: japp, tänker när det bränner i lårmusklerna på gympan "offpist, offpist, offpist" för att hålla motivationen uppe
    Och puckelpist... *drömmer mig bort* Vi ska åka till Branäs med familjer också men då blir det nog mer mys med brasa, bastu och pulkaåkning med barnen (vi åker med en annan familj). Antagligen delar vi på ett liftkort och så får vi turas om att åka. Jag garvar rått varje gång jag läser Branäs slogan "Kort väg, långa åk" Hur är det du brukar skriva Nenne - PWAHAHAAAWAH! "Lång väg, korta åk" snarare (iaf om man åker från Gbg).

  • muggles

    Nenne: jag tror de kan göra ett VUL/gynundersökning och se om ngn rest är kvar. Ev måste man skrapa bort resterna, annars kan det bli störtblödning och ambulans till sjukan (det var detta som jag hört talas om).

  • muggles

    Förresten Nenne: vilka klåpare de är på Arbetsförnedringen! Men det var ju ingen skräll... Som jag sagt tidigare, det är de som inte platsar på vanliga arb.marknaden som jobbar där (nä nu var jag elak, hoppas ingen smygläsare blir ledsen i ögat nu)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!