• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag gick tidigare igår från jobbet för att handla de sista julklapparna var tanken. Kom hem med bara halva listan avklarad - men 2 julklappar till mig (öppnas före julafton)! En ny festtopp och en ny fin kofta (märket frk som diskuterats här förut).

    Piggelin: vi köpte julklapparna till Moa på Maxi faktiskt - de har jättebra urval på leksaker. Himla käckt när vi ändå handlade det övriga, slippa åka speciellt till en leksaksaffär.

  • muggles

    Usch fy fasen Lappis! Stackars dig!

    Piggelin: Moa älskar för tillfället att köra runt med en docksulky (tror den kostade 69-89 kr på Barnens hus) och en "shoppingvagn", så det kanske kan vara populärt nu när A börjat gå? En docka el nalle kanske? Annars funkar väl alltid en bok, även om de inte har nytta/glädje av dem förrän senare. Maken fick tips av sina papp-kompisar att Pippi faktiskt funkar på barn i Moas ålder (apan är tydligen kul).

    Nu lunch med tjejkompis!

  • muggles

    hahah Stugmannen - den benämningen är så klockren! Det låter lite lagom pervigt och psykopataktigt också. En mer ego person får man leta efter.

  • muggles

    (Jag har ju alltså träffat objektet ifråga.)

  • muggles

    Nennelainisen: gött med intervjun!!! Hoppas att läget ljusnar på jobbfronten nu!

  • muggles

    Nenne: jag känner igen mig på pricken!!! Det är jag i ett nötskal. Man tycker man har förberett och har koll - och så har man det inte... Men du kommer att hitta mappen nästa gång du letar efter ngt annat. Du har säkert lagt den på ett BRA ställe nämligen...

  • muggles

    Äh Cicci va fan - jag förstår faktiskt om du smyger när de verkar så knäppa! Jag fattar okcså att du blev förbannad. Jag menar, när ska de ta hand om barnet då? Man betalar ju faktiskt för den servicen. Får man betala en dag mindre då om man måste ta hem barnet för att det inte äter deras mat. Det var det sämsta argumentet jag hört.

  • muggles

    Nenne: äh jag tänker alltid att de som jobbar på AF är de som blev över och inte fick jobb ngn annan stans Jag menar, vem VILL jobba på Af? Träffat ngn som drömt om detta jobb??? Inte det nej.
    Bra att du stod på dig och fick ut dina pengar.

    Cicci: ge dem vad de tål. Man får nog skita i att dagispersonalen snackar skit. Det gör de säkert om alla föräldrar ngn gång, jag kan tänka mig hur snacket går där. Kommer jag skita fullständigt i bara de tar hand om min dotter på ett bra sätt. Annars jävlar

  • muggles

    Jag ska på julbord ikväll. Vi bjöd 4 gruppchefer varav en tackat nej, en ja, en har inte svarat och en avbokade i sista minuten (för en halvtimme sedan). Så vi blir 1st (!) kund och 3 från vårt kontor. Hmmm.... Det var ju meningen att det skulle bjudas kunder. Nåja. Man kan ju inte tvinga kunderna att gå på gratisjulbord? El kan man? Piska dem med den blodiga stafettpinnen...

    Piggelin: usch, lät som en knepig sits den där avtackningen... Kan tänka mig att det känns lurigt.

  • muggles

    Nenne: håller tummar och tår att du får jobbet! Det kan ju bara betyda en sak... (hus fixat, jobb fixat, hint hint)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!