• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Sweet: förresten det är så klassiskt det du säger att Skruttan bara sover 20min. Efter 20min går barn upp i grundsömn och då vaknar de lätt. Pröva att söva om henne för eg behöver hon nog sova längre? Ett trick kan vara att sätta på lugn musik som hon hör när hon somnar, vaknar hon då till och hör samma musik (allt är likadant) så kanske hon somnar om. Jag hoppas iaf att du får sova lite mer snart, det är knäckande med för lite sömn i längden. Kan ni turas om lite på helgen (med flaska)?
    Så kul också att höra de amerikanske uttrycken på saker: formula och solids!

  • muggles

    Hahaha, ja inte rullar vi heller... Men man kanske har missat ngt?! Det blir ju intressant att hålla tomtestaken i våthålet hela tiden, nä men usch så jag säger!

  • muggles

    Ibland känner jag att jag borde läsa böcker med mer sex i och tänka mer på sex - jag tänker aldrig på sex nu för tiden. Och då är man ju inte sugen heller... Jag har tänkt flera ggr att jag borde söka inspiration ngnstans ifrån men det stannar vid tanken. Får rota rätt på mina gamla Hollywoodfruar mm som ligger i källaren! Kommer ihåg att det var ett par som fastnade i varandra pga att han fick hjärtattack och dog och då blev hon så stressad så att hon fick slidkramp. De fick ta paret till sjukhuset för att få loss honom (han var död). Fräscht va?! Kanske inte ngn bra inspiration trots allt...

  • muggles

    Nä tjejer - var himla kul att chatta med er! Men jag ska nog duscha nu och sedan göra lite mackor och så ska jag se på Himlen kan vänta!

    Varför är det så lite sex på tv nuförtiden? Kommer ni ihåg hon Ylva Thompsons (el vad hon hette) porrprogram? DET kanske hade varit ngt - el inte...

  • muggles

    Telis: mja lite dyrt kanske - hittar du ingen för sisådär 45 papp?

  • muggles

    Vad roligt att se bilderna igen och lite nya!!! AM, fan vad du är fotomodellsnygg (speciellt bröllopsbilden)!!

  • muggles

    När jag såg galleriet så kom jag på att Victory inte hörts av på väldigt länge - har hon fått nu eller???

  • muggles

    Lappis: vi fick ett litet tillägg på vår Korsikaresa men jag tyckte att resan var billig från början så totalt blev den ändå ett bra pris. JAg var väldigt nöjd i övrigt så jag brydde mig inte så mkt.

  • muggles

    Nenne: jag håller på dig! Varmgrått ihop med vitt - såå snyggt och fräscht! Medaljongmönster - man får nog passa sig så det inte blir "penschis" (läs inte penis nu Nenne! )

    Apropå sänggavel så gjorde vi så att vi spände upp ett tyg bakom en lång tavelhylla med häftpistol och sedan satte vi upp tavelhyllan bakom sängen. Andra änden av tyget sitter häftat på en list som är skruvad nere vid golvlisten (syns inte bakom sängen), på det sättet blir tyget spänt och bra. Så vi har lite foton på hyllan och sedan hänger tyget ner och skyddar väggen. Jag tycker det blev snyggt och tanken var att man kan byta ut tyget när man tröttnar (lite lättare än med fondvägg).

    AM: bra med sextips!!! Förresten tycker jag din man ska vabba också. Klart du ska vara i din ateljé!

    Lappis: klart du är gravid - irritationen förra veckan tyder ju på det! Nu denna gången får du lova att testa ngt nytt - tänka positivt!

    Moa har förresten börjat trotsa - redan! Pust. *andas djupt 10 ggr...*

  • muggles

    Lappis: ja jag tror att det är en fin linje mellan fräckt och penschis just med medaljongtapeter... Det kan nog vara hur fräckt som helst men även det motsatta (i mitt tycke).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!