• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ah namndiskussion, alltid intressant. Om Moa varit en pojke hade han med största sannolikhet fått heta Jonathan. Nu tycker jag även att Max är fint (särskilt Moa och Max ihop ). Elias är fint men vanligt.
    Gillar Alicia (men maken tycker att det är ett för "vänt" namn, för mkt prinsessa). Matilda är fint! Och Felicia.

  • muggles

    Nenne: uuuuuuuuuuhhhhhhhhhh, jag HATAR kyla! Har aldrig frusit så som jag gjorde på vintern i Sydney. De har ju ingen riktig värme i husen där för de har ju ingen riktig vinter men när det är +5 gr ute (på natten på vintern) så blir det kallt inne också kan jag lova! Hade alltid dubbla sockor och fleecetröjor mm men frös ändå. BRRRRR!

  • muggles

    AM: det rimmar på namnet på firman jag jobbar på (få se om allas vår internetdetektiv kan hitta den )

  • muggles

    Nenne: jag tycker inte man behöver ha samma stil i hela huset. Men att varje rum har en viss stil är väl en fördel (om man nu bryr sig vilket jag gör).

  • muggles

    Vad skumt/dåligt att man måste ha en presentation för att få se avatar-bilden i större format(?)! Tänkte kolla in Ores bild i större för att den är så lik min (och har glömt förklaringen på vad den föreställer) men icke sa nicke, det gick inte.

  • muggles

    Nenne: en sådan sladd fixar man ju annars lätt själv! Ingredienser: Claes Olsson/Biltema + skruvmejsel

    En annan sak (puckofråga jag vet): har man ÄL när man har spiral? Jag får sådana laddningar med aladåber mitt emellan tanterna (ÄL-tider alltså). Jag hade för mig att ÄL stoppades av spiral men jag kanske kommer ihåg fel? El så var det så att det var kopparen som gör det tjockt och slemmigt (ogenomträngligt) för spermierna + att livmoderväggen blir för tunn för att embryot ska fästa. Så att man visst har ÄL och att det är därför det är så bra om man är gammal (som jag) och ev vill ha ett barn till sedan, då är kroppen redan igång. Hmmm... *förvirrad* Jag orkar inte surfa runt utan litar på kunskapsbanken i tråden!

  • muggles

    EA: dator i knät låter inget bra om man vill få pluss!!! (väldigt varmt! => not good for sperms)

    AM: uj matförgiftning - BLÄ! Moa spydde igår rakt på hallmattan helt out-of-nowhere. Tur att hallmattan är en Pappelina så den blev inte förstörd. Men sedan var hon pigg ganska snabbt igen. Jag hoppas att vi slipper bara... Jag tycker att jag fick min skörd i våras när jag åkte på magsjuka 3 ggr!

    Aha, företaget på T - inte så långt ifrån men "nära skjuter ingen hare" Jag misstänkte att svaret fanns på min FB-sida men kom inte riktigt ihåg.

    Izzie: du är inboxad om namnet förresten!

  • muggles

    Jag blev matförgiftad av en räka en gång (det måste varit en som var dålig för 2 andra åt samma räkor och de kände ingenting). De säger ju att skaldjur är det jävligaste att bli matförgiftad av och jag tror att det stämmer. Jag spydde 6 ggr på 3h räknade jag ut, riktiga kramper. Jag låg som en trasa över toastolen och övervägde allvarligt att ringa ambulans. Tog över 6 mån innan jag kunde njuta av räkor igen...

  • muggles

    el ja de åt ju inte _samma_ räkor såklart - men ni fattar

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!