• viktualia

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis - har förresten grubblat över din beskrivning av tre timmars galen värk på badrumsgolvet och det påminner väldigt mycket om mitt missfall i somras. Det var nog runt tre timmar som var riktigt ÖVERJÄVLIGA innan jag lyckades få värktabletter och vetevärmare att lugna det hela.

    Min känsla efteråt är att förlossningssmärtor inte känns lika skrämmande. Visst är det så att jag inte har en aning om hur en ev förlossning kommer kännas/vara.. men jag har i alla fall testat att ha osannolikt ont och på nåt sätt gick det också. Tre timmar är ju inget emot förlossningar som ofta tar mycket längre tid.. men tre timmar är tillräckligt länge för att jag skulle bli närmast rastlös av frustration och värk....

    ...jag tillbringade - garva om ni vill - dessa tre timmar framför datorn. Underhöll mig med att då och då värma vetevärmaren men annars satt jag mest och dumsurfade plus chattade med två pers. Den ena var en killkompis och med honom flamsade jag som vanligt. Den andra var Anne på Grönkulla här på BT och för henne beskrev hur ont det gjorde... henne var det lite synd om nästan.. men men.. hon är av en tålig art så hon klarade det....

  • viktualia
    kängu skrev 2009-01-11 12:44:32 följande:
    * GambiaNågon som varit på något av dessa ställen och vill ge lite input? (vet att det är lite OT, sorry!)
    Först: det är inte ett DUGG OT!! här babblar vi om allt!

    Gambia - trådens egen Omsan är i Gambia just nu och vet nog typ allt man behöver veta om det landet... hon kommer väl tillbaka så småningom och kan svara på frågor!
  • viktualia

    Förresten ... uppföljare på ett tidigare inlägg om en annan viktig sak i världen: Mascara!

    Måste säga att Kanebo 38 grader är HIMLA bra!! ujujuj vad nöjd jag är med den! Otroligt mycket smidigare att ta bort sminket numera och snyggt sitter den också!

  • viktualia

    Frejis - det var nog jag som använde uttrycket överjävlig smärta.. hm.. trist att vi är så många som passerat varianten missfall....

    Kanebo 38 skulle jag absolut testa om jag hade riktigt känsliga ögon. Jag hör nog till halvkänsliga gänget och tycker att Kanebon är strålande bra. Och pandalooken inträder aldrig, eftersom man inte smetar ut den när man tar bort den utan snarare "smälter" den med 38 gradigt vatten och sedan drar bort den från fransarna.

  • viktualia

    Mrs B skrev 2009-01-11 17:28:37 följande:


    SkidsemesterMaken vill åka skidor tors-söndag med med barnen och mig i början på februari. Var ska vi åka för att det ska bli bra ekonomiskt, backar, boende osv??????
    Branäs! www.branas.se och vinka till mig på vägen upp
  • viktualia

    Mrs B skrev 2009-01-11 17:52:35 följande:


    Hälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Alltså.. jag kan inte låta bli att undra vad din make har mutat dig med för att du ska ställa upp på alla hans resor... *grubblar*
  • viktualia

    MrsB - du ser... din make är HOTAD av grymme-Bettan.. varning varning!

    Själv surfade jag in på en blogg som tillhör kompisen som fick barn precis före nyår. De hade fått tag i en cool retrobarnvagn... varvid nyfikna Vickan var tvungen att kolla Blocket.. där fanns bland annat denna.. www.blocket.se/vi/19320907.htm cool!!

  • viktualia

    EA&MJ skrev 2009-01-11 18:10:39 följande:


    Sen när blev du så blyg Nenne
    EA - det komiska med Nenne är att hon är rätt diskret IRL... till skillnad från bullrande Vickan som gärna pratar sönder hela världen.. ha ha ha!

    Och rida på pålen är inte riktigt mitt uttryck.. jag brukar däremot yra om åderpålar... fniss fniss!
  • viktualia

    Mrs B skrev 2009-01-11 18:10:39 följande:


    oj då, Grymme Bettan!!!!!!!!!!!!!!Henne hade jag behövt igår när jag var ARG på maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Du får hota med henne nästa gång!!!!!!!!!!!
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!