• viktualia

    Lös biljett till barnkarusellen!

    och förresten... jag tänkte nog *darrar* skärpa mig lite.... idag blev det skott i råttan (dag 12 om jag räknat rätt) och med lite fortsatt jullovssexande så kanske detta kan kvala in som ett hyfsat vettigt försök sen...

  • viktualia

    näpp han har ingen som helst koll och jag ids inte berätta heller... han får fråga... han tog initiativet men troligen utan att ha en aning om träffsäkerheten i det hela... han var nog bara sugen..

  • viktualia
    Lapinette skrev 2009-01-04 12:46:58 följande:
    Det enda jag har hunnit läsa "so far" är:Telis - ska berätta om den inställda Parisresan på nästa brunch. Har ni bokat något datum?
    Näpp.... jag försökte krångla ur Koko när hon kommer hem från Thailand men hon har inte svarat. Annars är jag PÅ i största allmänhet. Inget särskilt inbokat de kommande helgerna.
  • viktualia

    skoj att ni diskuterar skidbyxor... ha ha ha.. ni skulle se mina!! *fnittrar förtjust*

    De är mörkblå och tokretro. Morfars inköpta på 1960-talet. De är inte bara byxor utan är så höga att de är som en väst också.. grymt stiliga! Min skidjacka är däremot inget att skryta över... en ful röd/blå historia från H&M anno 1996.... men så åker jag ju slalom ca 1 heldag per säsong...

  • viktualia

    Vad tror ni Sthlmare om brunch när koko återvänt? Söndagar brukar ju vara poppis så 1 feb?

    EA - alltså.. mina blåa tuffa brallor går också under benämningen termobrallor.. fniss fniss

  • viktualia
    Lapinette skrev 2009-01-04 13:31:48 följande:
    Shit, en av mina psykopatiska ex har funnit mig på FB. Funderar på hur han hittade mig där då han inte har en aning om mitt nya efternamn. Fick verkligen kallsvettningar och ont i magen då jag såg hans friends request. Ignore, ignore, ignore!
    Han kanske kom åt någon gemensam bekants vänlista och hittade dig där. Om du går på "Settings" och sedan "Privacy overwiev" så finns det en funktion som heter "Block People" - kan vara användbar kanske?!?!
  • viktualia

    Och taggade Vickan har just sett till att få ett skjut även på dag 14... otippat seriös... har redan räknat ut att slutet av september skulle bli leveransdags... få se om det "tar"...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!