• viktualia

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne - jag tycker ni ska gå på enfärgad tapet.. annars missar man nog den coola fondväggen...

  • viktualia

    Näee jag tror inte att det blir kommunalgrått - vi har en varmgrå nyans på våra sovrumsväggar!

  • viktualia

    Själv har jag också ett inredningsprojekt - hitta en snygg sänggavel som är max 1 meter hög och som inte kostar som på Norrgavel (där ett alternativ finns).

    Önskning: Sängram med tillhörande sängbord av något slag. Träfärgad - ek eller nåt trä med grått inslag...

    Tips någon?!?

  • viktualia

    Intressant att även ni andra famlar i mörkret efter sänggavel... www.bjs.se innehöll en del intressant. Bygga själva ids vi nog inte....

  • viktualia

    *studsar in*

    Själv har jag fokus på en massa skumma saker.. som att det är julfest på jobbet på onsdag och alla yrar om hur knäppa folk blir =fulla. Firmafestvarningen är tydligen total och jag börjar ångra att jag anmälde mig.. hade ju kunnat sitta hemma och dricka skumpa framför Nobelfestligheterna på TV istället.. men men.. nu får jag gå dit.

    ...och det innebär att jag måste på shoppingtur imorgon för att hitta nåt att ha på mig... tur att jobbstaden är hyfsat välsorterad på kläder... hoppas att nån av affärerna har nåt vettigt..

  • viktualia

    FruLlis - usch vad tungt.. minns att det var många röriga ingredienser i den där konflikten och det gör väl att den inte går att lösa speciellt enkelt.... *kramar om och hoppas att ni hittar nåt gemensamt sätt att hantera det*

  • viktualia

    Pagegumman - bältros lät ju verkligen misärartat och din mammas ex måste vara från HELL.. maj gaaaad!! *styrkekramar*

    Själv är jag så trött att jag snart rasar... eller mer seriöst - så här sliten har jag aldrig varit inför jul nån gång och det hemska är att jag har en massa saker som måste bli färdiga innan jul... detta trots att min hjärna klappat ihop... hm.. ja jaja.. det ska nog gå.

    Shoppingen var inte helt lätt.. kom hem med en bas t-shirt i svart och en snygg kofta. Får återanvända en gammal lila topp imorgon och sura över hur svårt det är att hitta snygga kläder - trots att jag numera inte har storleken emot mig....

  • viktualia

    fru AM skrev 2008-12-10 16:28:03 följande:


    Det värsta vi råkat ut för hittills är att Livia spankulerat omkring med glidmedelsflaskan och frenetiskt gnuggat sig på kinderna (låtsas att hon smörjer in sig med ansiktskräm)
    *asgarv*

    Själv - ska jag störta iväg på julfest strax.. vinkar bara förbi lite snabbt från jobbdatorn.. ingen regel utan undantag!!!
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!