• viktualia

    Lös biljett till barnkarusellen!

    äääääääääsch! blärk! det lyckas inte.. du får klicka på länken och sen klippa bort BT-adressen!

    godnatt!

  • viktualia
    _koko_ skrev 2008-11-25 16:02:38 följande:
    Och eftersom han får ekologisk ersättning som inte finns på ica eller coop, han får inte välling, och jag gillar inte 5-minutersmetoden, så är jag visst en dålig mamma (sköterskan sa såklart inte rakt ut att jag var det, men sambon skulle övertala mig att ändra på allt...) Jag är
    Vilken SANSLÖST dålig pedagog den sköterskan var!!! MAAAAJ GAAAD! Nåt så oreflekterat och enkelspårigt! Näee Koko, du FÅR inte ta åt dig!!!

    MEGAKRAM!!!!!!!!!!!!
  • viktualia
    Page skrev 2008-11-25 20:25:24 följande:
    Vickan-liten, jag ær arg, irriterad, på dåligt humør, sur och allt annat elændigt!
    Tungt värre! Vi hejar på här i tråden!! Glöm inte det!!

    och här kommer en ful figur till din ära: *fnissar*

    Cheers 7
  • viktualia

    Page - juridik är svåra grejor och det gäller att bevaka sina intressen... vilket är mycket lättare sagt än gjort... *suck*

  • viktualia
    Page skrev 2008-11-25 20:50:15 följande:
    Jo just det! Det extrasura ær att det kænns som om att kvittonazin har planerat detta i alla år de har varit tillsammans. Nåja...
    Eftertankens kranka blekhet brukar innebära det.... även om det inte nödvändigtvis måste vara sant.....
  • viktualia

    Page - den här tråden är väl till för att att vi ska få vräka ur oss diverse bekymmer... så kör hårt på det... och onekligen låter han som en praktidiot av sällan skådat slag.

    Själv - har jag fått veta att ett par i min bekantskapskrets gått isär - hm.. känns lite konstigt och sorgligt.Inga barn inblandade dock.

    Och dessutom ägnar jag mig glatt åt pappersmuffande fast det egentligen är förtidigt för det.... lär återkomma i frågan..

  • viktualia
    Page skrev 2008-11-25 21:45:15 följande:
    Vad skønt att J och jag ær fattiglappar!! Jag behøver inte bekymra mig før att bli blåst på så mycket pengar om vi skulle skiljas som ovænner. Jag visste væl att det fanns en orsak till varfør jag arbetar så lite...
    Fniss fniss.. så kan man ju också se det.. *fnissar*

    Maken och jag skrev äktenskapsförord innan vi gifte oss... präktigt och genomtänkt!
  • viktualia

    page - fniss fniss.. med tanke på vad jag drömde inatt (ännu en tröttsam mardröm) så kör jag stenhårt med min vanliga strategi - drömmar är bara knas!

    ... (i nästa liv ska jag slippa mardrömmar... i det här livet plågas jag nån gång per vecka av tröttsamma och otäcka mardrömmar... bläääää har alltid haft det så, oavsett stressfaktor, sinnestämning eller trygghetsfaktor).

    Nu ska jag sova!
    *godnattkramar till alla*

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!