• viktualia

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Pling!!

    Omsan - läste om ditt jobbiga AW:ande.. fnissfniss... själv har jag aw:at två dagar i rad. I torsdags var det rätt fridfullt, bara en kompis och jag och lite vin. Igår var det mer sprutt på det hela. Jag lyckades hälla i mig 3 glas vin och 3 drinkar och komma hem och känna mig nykter - VRÅLSKUMT!!!! Har inte en tillstymmelse till baksmälla idag - MYSTERIUM!!!

    Maken är på vift idag och jag ska snart börja med präktigt saneringsprojekt i källarn.. men uuuu så trist... alltså: Lite hederligt poppande till musik som bara jag gillar och lite dumsurfande FÖRST!!

    AM - läbbigt med droppandet!
    Gosnosen - *styrkekram*
    FruLlis - stor mage med nr två är väl dels rätt vanligt och dels ett tecken på att din förra hjältinneinsats - Borrens tillkomst! Grattis och heja heja!

  • viktualia

    Nenneskrutt - oavsett på vilket sätt du så småningom blir mamma så kommer du ju bli en strålande sådan!!! *kramar om*

  • viktualia

    Lappis - stor krya på dig-kram!!! (fniss det var ju jag som klarade en massa sprit knasigt nog... och jag skulle gärna ta med mig Nenne ut på skojiga upptåg utanför deppmanteln...)

  • viktualia
    Lapinette skrev 2008-11-22 12:33:21 följande:
    Vickan - hur kan jag läsa så knasigt? Ja, ja ... får skylla på febern.
    Glöm inte att c-vitamin och glass är bra botemedel! Fruktsorbet måste ju vara precis vad du behöver! *skickar över lite välgjord mangosorbet*

    (själv ska jag sanera vårt källarförråd från mögelpåväxt på en av väggarna... VILKET glammigt projekt... hm... ska ladda stereon med nåt najs..)
  • viktualia

    Del ett av mögelprojektet är fixat. Vinet och äpplena har fått flytta på sig och jag har monterat ner äckliga hyllor. Nu återstår del två - tvätta väggarna med klorin... ehum... SÅ trist projekt.. men ack så nödvändigt...

    ...tog alltså lunchpaus....

    Lappis - inget kallt.. nähäe.. När jag är snuvig brukar jag dricka ett avkok av ingefära, kanel och kryddnejlika - man piggar på sig snabbt...

  • viktualia
    Telemarkgrrl skrev 2008-11-22 14:23:13 följande:
    Page, det har jag aldrig tänkt på men maken hälsar och säger att det inte är första gången han hör det.
    Och jag var tvungen att googla fram en bild på nämnda kändis för att sedan hålla med Page!

    .... och nu är mögelsaneringen slutförd för den här gången.. håhåjaja....
  • viktualia

    Mögelpåväxten är på en av ytterväggarna i matkällaren och det beror på att det är fuktigt där inne. Vi har haft 3 banankartonger med äpplen där inne, vilket nog inte förbättrat det hela. Och nej, det har inte spridit sig än utan var bara lite lite på trappan (som utgör tak till delar av matkällarrummet). Men det är borta nu. Nu ska vi grubbla över hur vi ska fixa ventilation och annat där inne. En torrboll står redan där och det är vatten i den... så vi kanske får sätta in fler eller till och med en fläkt...

  • viktualia
    Telemarkgrrl skrev 2008-11-22 14:25:32 följande:
    Oh, jag har just just ett skitargt inlägg här på BT och hoppas att jag inte var alltför elak. Men vissa är bara FÖR puckade.
    Jag tror bestämt att jag hittade inlägget och jag måste säga att du var mycket balanserad!!!
  • viktualia

    Nenne - tyvärr... maken och jag är USLA på att ta kort på renoveringsprojekten... vi är överhuvudtaget inga flitiga fotografer... men vi har kvar mäklarbilderna på huset och de är ju rätt skojiga att jämföra med... hihihi!

    Det vi gjort sen april:
    - rivit ut och sedan installerat nytt kök inkl nya ytskikt. Återstår: kakel (beställt hantverkare) och några lister.
    - Sovrummet är totalrenoverat, alla ytskikt är fixade och garderoberna har fått ny inredning.
    - Hallen - är numera omtapetserad (vilket bökprojekt!!!), nya garderober och ny fast inredning (hatthylla och sånt). Återstår: överskåp till garderoberna - maken ska platsbygga dem.
    - Vindsvåningen - alla ytskikt är omgjorda, ny belysning och nya väggfasta hyllor.
    - Badrummet - bytte vi kommod och högskåp i.
    - Källarn - några mindre projekt är fixade där, ett av dem var det jag påbörjade idag - uppfräschning av matkällarn.

    Återstår:
    - Vardagsrummet - där ska väggar rivas (en bärande sådan) och andra sättas upp. Golv ska läggas om, fönster ska flyttas, en ytterdörr ska bort, kamin installeras och sen ska ytskikten fixas. Tidshorisont - färdigt nästa sommar typ.... *fniss*
    - Sen kan man mickla vidare med källarn och trädgården hur mycket som helst... hihihi

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!