• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hallå Lappis - fryyyser duuuu?

  • fru AM

    Jag är så glad i dag! Min man har startat ett företag som säljer en kategori varor som idag har blivit vald till årets julklapp ... Företaget börjar på B.

  • fru AM

    Mugglan: Bra med liten dagisgrupp - ger ju större chanser till blöjkoll ... Livia kom bara fram till dagis och fick sedan vända, hon var tydligen risig och somnade nästan i vagnen så maken rullade hem henne igen.

  • fru AM

    Är din man i stan Nenne? Och smyger på oss i tråden?

  • fru AM

    Bra Gosnosen!

    BS: Jajamänsan , Biger Jarlsgatan (och numera också i Sturegallerian)

    Lappis: Hård i magen! SYMPTOM!!!! Yesssss!!!!
    länk till handelns utredningsinstitut som utser årets julklapp:
    www.hui.se/LitiumInformation/site/page.asp&IncPage=3792&Destination=3151

  • fru AM

    BS: Nej vi märkte inte hemma att hon var dålig - det var i vagnen hon kroknade. Fast sen såg vi att ögonen var lite grann geggiga. Hon verkar dock hyfsat pigg nu. Skuttar runt i tv-rummet och kollar på Fem myror.

  • fru AM

    Lappis - visst var det ÄL torsdag för två veckor sedan!? GALET SPÄNNANDE!

  • fru AM

    Cicci: Du skrev: "Tur att jag inte ska vara med varje dag, jag hade väl vridit nacken av dem allihopa till slut" - HAHAHAHA! Det hade ju blivit en väldigt liten och skön barngrupp då i alla fall ...
    Livias geggiga ögon verkar redan ha gått över tack och lov. Nu är det bara lite fnas och så är hon lite röd runt ögonen för att det kliat. I övrigt är hon hur pigg som helst. Vi får se om hon får gå imorgon.

    Maskeraden. Börjar tro på att vara Vattenmelon istället. Kan måla magen grön bara så är det klart. Har blivit jättetjock bara de senaste dagarna.

    JAg tycker Lappis och Nenne verkar UPPENBART gravida. Förmodligen även Frejis. Det här är en riktig nagelbitare!!!!

    Tvillingmammor & -pappor: Jag säger bara RESPEKT!!!

  • fru AM

    Men Lappis: SÅ skumt!!! Men jag tror som många att du testade lite för tidigt ...? Märkligt ändå när du varit så noga med att tempa. Kram!

    BS: TAckar som frågar! Livas ögon kleggade igen igår kväll igen så hon är hemma idag också. Hon har hur kul som helst - vi har våningen fulla av hantverkare som fixar med våra fönster (kittar om och sätter in ventiler) och Livia vet inte till sig av lycka. Galopperar mellan rummen och smyger på dem och skriker "Buuuu!"

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!