• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis: det kan ju ha varit fel på testet också. Minusresultat kan vara plus - men inte tvärtom!

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2008-11-14 10:51:01 följande:
    AM, värst vad ni håller på hemma, först badrum och nu fönster!
    Fönstren måste ju göras - ventilationsbestämmelser och allmän säkerhet för allmänheten (som inte vill ha nedfallande fönsterrutor i skallen) - så det går på fastighetens renoveringsfonds räkning ... Nästa lyxprojekt är hallen som ska målas och tapetseras och bli riktigt fin. Väntar spänt på offert från målaren. Och sen är det de öppna spisarna som på sikt ska fixas så vi får elda i dem.
  • fru AM

    Åh - koko - läste inte ditt inlägg förrän nu. Vad jobbigt! För pappa och dig och övriga. Stor kram!

  • fru AM

    Hej alla:
    Tiitade in för att få se lite glada nyheter om plus ... Men NEJ - LAPPIS! Dj-kla skit! Stor kram!
    Har haft en hektisk dag med firande av Livia 2 år. Jobigt men roligt med släktträff. Makens familj är så himla många - nu var det inte alls alla som kom men det blev i alla fall 20 pers ...

    MrsB: Jobbigt att flyga med kräkisar. Det har jag kvar att uppleva ...

    Telis: JAg blev också jätteglad över att det snöade. De är så fint med alla virvlande flingor.

    Cicci: När är det du ska göra NUPP:en? Det kommer säkert gå så bra - har numera lärt mig att det inte funkar så där som du tänker med "synder" och "straff" ... Kram! Jag går och håller andan inför onsdagens FVP - känns jätteläskigt att sticka en nål i magen. Samt lite tokigt att första gången vi ser henne/honom på UL så är det just vid ett sånt tillfälle.

    Hur går det för Ore och testandet? Och Nenne???

    Piggelin: Visst fyllde A 1 år idag!? Grattis!

  • fru AM

    Hej hej: Dagens invägning för Livia(el ler snarare årets - eftersom vi inte ska tillbaks till BVC förrän om ett år ...): 13 kg, 91 cm. Ligger stadigt på en kurva ett snäpp över mittenstrecket.

    Ögonen har äntligen slutat klegga. Funderar bara på ett sätt att smörja lite aloe vera-gelé på den fnasiga huden runt ögonen. Får nog passa på när hon sover ...

    Ore:????

  • fru AM

    Kosttips till Malte: Vanligt kokt ris kanske kan var kul att sitta och klegga med? Lite slinker ner och är skonsamt för irriterad mage. Finrivet äpple. Dofilus-fil.

  • fru AM

    Piggelin: Tänkte hela dagen på det där med att MAMMAN ska firas - men stod mest ute i köket och fixade ... Men det blev en skön lugn kväll efter att alla gått och vi hade städat undan.

  • fru AM

    Vad konstigt - min nya kommentar bara försvann ...?

    Piggelin: JAg tänkte hela dagen på att det eg är mamman som ska firas ... medan jag stod i köket och slavade ... Tror jag ska styra upp det bättre nästa år!

  • fru AM

    Ore: Nej! Så tråkigt och konstigt med ett minus! Kram!

    BS: vilken otur med halkande BS och kräkande Iris! Hoppas inte ryggen blir SÄMRE nu!????

    Livia fick mycket fint igår: av oss en docka med potta och nappar och nappflaska + docksång, en stor bil med två dockor och en hund i. Av övriga: fin handväska med plånbok, en gosehund + tröja med hundmotiv, tre fina klänningar (burberry/ralph lauren - hoppas bara hon inte växer ut dem så snabbt), berlock till sitt armband, noaksarkleksak fr fisher price (många delar att vrida loss fr förpackningen! Pust!), en fin tygklädd galge att hänga finaste galgen på, en lekkaffeservis, en liten trumpet (tack gudfar!).

    Och om en månad är det jul ... hjälp vi måste flytta till större

    cicci: Det går säkert jättebra för Vicke Vire på dagis - men visst är det en konstig känsla att gå ut på stan utan barnvagn ...

  • fru AM

    Glömde en cool present: ett prinsess-set med rosa svärd, rosa sköld, guldkrona och liten rosa spegel. Vad mer kan en prinsessa behöva?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!