• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ahhhh... trodde det var du och kompisen (försöker fantisera ihop läckra kokisen men sin urläckra kompis).

  • Lapinette

    Själv rensade jag papper och kollade samtidigt! Igår rök ytterligare en massa papper. Tänk att jag samlat på mig urklipp etc om resor som verkar intressanta. Fann all möjlig info om Lissabon och andra ställen som vi varit på MEN tror ni jag tittade i den pärmen efter info innan vi åkte. Neeeej! Googlar ju allt eller köper böcker numera.

  • Lapinette

    Ore - det verkar helt rätt! På en av bilderna är han tillsammans med Nalle Puh och gänget. Nu börjar jag så sakteligen minnas ...

  • Lapinette

    koko - minns faktiskt den (låten alltså)

    Liten - Plupp var min stora favorit när jag var liten!

  • Lapinette

    Frejis - jädrans vad konstigt att tanten inte dykt upp än. Varför kan det liksom inte vara normalt? Varje gång det avviker så blir jag ju helt nipprig (talar nu om mig själv).

    Nenne - varför man efter IVF brukar få så sent testdatum beror nog mest på att de vill vara helt säkra på plus. Många får ju även tidigt missfall efter IVF för man har ju faktiskt varit gravid i några dagar när man satt in ett embryo. Min klinik (CvL) har ganska så tidigt testdatum. Tidigare än de flesta andra som har på dag 18 (har jag för mig).

    Ego - sov skitdåligt i natt. Vaknade vid 5-tiden med huvudet fullt av tankar. Var ju hos min akupunktör igår och hon tittade på min tempkurva, kände på min puls och satt endast 9 nålar (obs jag brukar få minst 20!). Sen sa hon åt mig att om tempen inte sjunkit på 3 dagar så är jag gravid och kan test om jag vill. Jag behövde inte testa för jag är då gravid ändå. Nåja, hon sa väl precis som maken "vi får se". Sen tog hon upp att hon tyckte att jag skulle avvakta med ev. IVF IGEN! Då mina värden ser så bra ut och då hon tror att hormonerna bara kommer att ställa till det för min kropp. Orkade inte riktigt ta upp den diskussionen med henne utan sa bara vi får se.

    Nå väl tillbaks till att jag sov skitdåligt i natt. Låg och kände av magen och tankarna bara snurrade runt. Måste ha somnat tillslut för väcktes av alarmet och tog som vanligt tempen, 36,9 igen. Ok säger jag till maken går och testar. Orkar inte med fler sömnlösa nätter. Så jag testar (för andra gången i mitt liv) och det blir MINUS!

    Vad är det för fel på min kropp?! Funderar nu på om jag 1.) testat för tidigt? 2.) har fått en totalt felaktig uppfattning om min lutealfas? 3.) kanske inte hade ÄL så där tidigt fast tempen tyder på det. Som sagt, hade inte alls mått så här, inte alls undrat om jag INTE hade tempat. Då hade jag levt i ovisshet och trott att ja, ja mensen kommer tidigast lördag eller någon gång i nästa vecka.

    I hate this!

  • Lapinette

    På något sätt så är ju mottsatsen bevisat. Testet visade minus. Antar att tempen kommer att störtdyka i helgen.

    nenne - jag kommer att köra på med IVF'n oavsett vad hon säger denna gång. Nästa månad funkar ju inte för då kommer det nära julstängning och i januari + halva februari är min läkare borta. Jag kör!!! Fast i o m att cykeln verkar ur spel så blir det nog ändå ÄP som planerat vecka 49 och jag kanske får sällis med Frejis.

  • Lapinette

    BS - du fårstår helt och fullt hur jag sitter och resonerar. Oavsett vad som nu inträffar så är det jäkligt konstigt! Har också funderat i banorna att jag kanske inte hade ÄL när tempen höjdes men varför skulle den annars höjas så tydligt och sen ligga kvar? Som sagt ens kropp är ett jäkla mysterium. Säg när den ska sluta att förvåna??!!!

  • Lapinette

    AM - vår hall står också på tur. Maken ville ev börja NU så vi hinner med den innan svärmor kommer men själv har jag ju inte ens avslutat projekt kontor/gästrum och så känns det lite lagom stressat att renovera samtidigt som IVF ... eller kanske bara bra så man tänker på annat (jo men visst!!!). Till saken hör att vi redan har renoverat hallen då vi flyttade in (2 år sedan) men maken är så jäkla petig och vill göra om den, i samma färg. Det han inte vet är att jag då samtidigt vill byta ut hallmöblerna och måla en vägg svart ... så det blir ändå en del pyssel. Nåja, det blir ju oftast så jäkla fint efteråt men jag tycker vi kan ta detta efter nyår.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!