• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - Vad skönt, nu är det bara att njuta!! Och roligt att få hälsa på där inne igen...

  • _koko_

    Kikar in en snabbis innan jag åker hem. Dagen har varit väldigt produktiv faktiskt.

    Vill osså ha snö!

    EA - "mysa" är ett FL-uttryck som iaf jag är allergisk mot.
    Men för att svara på din fråga räcker det definitivt att vänta två dygn! Nu är det väl 1½ dygn i morgon bitti, men skulle han inte ha toppkvalité på provet får han lämna igen. Man kan ändå inte lita på ett prov eftersom kvalitén kan variera. Så lämna ni i morgon. Tycker jag.

    Kängu - Grattis till v13.

    Cicci - Urk för magsjuka, verkar jobbigt det här med dagis!!! Kram till hela familjen, hoppas ni får vara friska ett tag nu!

  • _koko_

    (asså, får man toppkvalité behöver man ju inte misstro det resultatet, men skulle man inte få det behöver det inte alls betyda att han har trötta krigare!)

  • _koko_

    Såja, that's more like it! Nu bär det av hemåt och den matvägrande, sovvägrande sonen!

    nenne - jag fattade inte riktigt det du sa om connys smeknamn och ert favvonamn, men jag hoppas iaf att du hälsade maken att conny såklart är hans riktiga namn och det finaste namnet som finns.

  • _koko_

    Wiii, idag har vi träffat vår vanliga, underbara, bvc-sköterska och nu känns allt bra igen. Conny har, trots magsjuka, gått upp 200g på två veckor!! Är så glad för det!!! Han är fortfarande dålig på att äta riktig mat, men nu smakar han iaf vid varje mål. Vi äter redan middag tillsammans varje dag eftersom det är enda sättet att få conny att äta. Sen är det ju faktiskt mysigt också.

    Även jag tackar för namnsdagshälsningen.

    Conny släpper taget mer och mer och går själv. Det blir dock inte alltid bra (han blir så ivrig ibland) och har mest hela tiden blåmärken i ansiktet...

    Page - Usch, min mamma hade bältros för några år sedan, och jag minns att hon tyckte det var riktigt hemskt! Det smittar förresten endast om man inte haft vattkoppor, och det är just vattkoppor man får då. Och dessutom smittar det bara vid beröring, bältros är inte luftburet (jag vet för att jag trodde jag höll på att få det för några veckor sedan, jag hade jätteont i huden på ena sidan av kroppen, men det var visst stress?!).

    Symptom - Ha, eftersom vi först blev av med katten och sen insjuknade i magsjuka blev det inte så mycket övande den här månaden, så jag vet inte vad jag ska tro.
    Bim/bom är väl nästa helg tror jag, nästa söndag, så det är ju ett bra tag kvar. Jag är nog annars undantaget som bekräftar regeln, för jag hade inte nästäppa och jag frös inte. Däremot var jag yr och hade molvärk.

    Lappis - Nu är det så jäv*a mycket din tur att det jag inte vet vad jag ska säga!!

    Hoppas det går bra hos doktorn idag, cicci!!!

  • _koko_

    lappis - Vill också ha små hjärtformade piller.

    I morse när conny vaknade och sambon inte orkade stiga upp utan bara lyfte över honom i sängen fick han leka med sambons fickplunta (med sprit i) och en burk med vitaminpiller... Det var det som fanns i närheten. Sen spekulerade vi i vad bvc-sköterskan skulle säga om saken.

    Men bara lugn, vi ska hämta in lite riktiga leksaker i sovrummet.

  • _koko_

    Asså riktiga leksaker som BARN-leksaker, andra leksaker finns såklart redan där, fast de får inte conny leka med.

  • _koko_

    Heja AM och julklapparna! Kan du inte köpa några till mig också, när du ändå har ångan uppe?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!