• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej frejis, förresten! Läste ikapp igårkväll med orkade inte skriva något då. Så sjuuuuka regler inom landstinget!! Kram!

  • _koko_

    3Jane - Säger som lappis, ingen vet ju när ni började försöka, så kontakta gyn du! Snittet är ju på 7 månader, så har man passerat det tycker jag man kan börja kolla att allt funkar som det ska. Ofta är det ju dessutom väntetid om man går inom landstinget...

    lappis - Det är fan i mig din tur nu!!! Förkylning eller inte. Plötsligt händer det.

    muggles - Tack! Åh, vad mysigt det låter, längtar efter connys första ord. Min farmor har på fullaste allvar kallat conny för a-barn, fick försiktigt försöka förklara för henne att alla barn är a-barn...

    Mmmm, jag ÄLSKAR julbord och tycker generellt jag äter det för få gånger varje år. Jag kan gå i ditt ställe, lappis.

  • _koko_

    AM!!!!!!!

    muggles -

    cicci - Hoppas det är över för dig nu, men jag tycker du ska försöka få tag i någon utomstående som du kan lita på och prata med ändå.

  • _koko_

    nenne - Jag vill luncha!! När är du här? Jag föreslår 11.30 på 113.50, ett kafé som ligger precis vid t-baneuppgången (mitt emot handelshögskolan). Oms - du kan väl komma dit när du är klar om du vill?

    Hur låter det? Kul att du ska på intervju förresten, bra jobbat!

    lappis - Säger inget mer just nu.

    Nu ska jag kolla nennes hus!

  • _koko_

    Lappis - Jag har bott i krokarna. Väldigt trist nuförtiden när jag inte kan äta pastan, men det är gott ändå.

    Nenne - Vilken IDYLL!!!

    Vi köpte fö gran i fredags - slog till på bauhaus superbilliga kungsgran - och den är HUR FIN SOM HELST! Tror vi hade tur, många såg väldigt sneda och ojämna ut, men den här är spikrak och jämn i grenverket.
    Conny hjälpte till att klä den igår, vilket resulterade i att vi fick hänga om vissa kulor och en del glitter några gånger.

  • _koko_

    nenne - KUL, ses i morrn!

    lappis - Fantastiskt fina smycken. Får mig att tänka på min fina ring som jag fick av farmor (hennes mors vigselring), som tyvärr försvann på heathrow för några år sedan tillsammans med en guldklocka som jag fått av min mamma... Den ringen var omgjord och nästan precis likadan som ringarna i "din" serie, med två stenar. Åh, vad jag saknar den. Får jag råd någon gång ska jag nog göra en sån ring (farmor vet inte att den är borta)... Fast som du skrev passar den inte tillsammans med någon annan ring, så det blir nog inte som förlovnings- eller vigselring.

    cicci - Märker att du fortfarande inte har ro, men är på väg dit iaf. KRAM!

    Kängu - Helt rätt att göra vul nu så allt känns lugnt och bra inför "avslöjandet".

  • _koko_

    Just det, lappis - Självklart ger din man, som den fantastiske maken han är, dig en så fin julklapp eftersom du har gått igen om så oerhört mycket det här året! Visst går ni båda igenom den jobbiga processen, men det är ju din kropp som får ta alla påfrestningar och fysiskt verkligen KÄNNA sorgen när det inte funkar. Så känn ingen press att återgälda presenten, det har du redan gjort.

  • _koko_

    lappis - Visst ska du ge honom en julklapp! Jag menade bara att du inte behövde överträffa armbandet, eller ens ge något "lika fint". Sambon kommer få en kokbok (råkade nyss skriva kokobok, kanske vore det roligare att ge?? ) som jag tror någon här tipsade om faktiskt, har glömt vem som skrev det dock. Han är så dålig på att orka laga mat, vilket resulterar i att conny får äta dafgårds och findus till lunch rätt ofta, och det gillas INTE.

  • _koko_

    Sitter och är helt sjukt nervös just nu. Vill gå på maskerad...
    När jag klev upp i morse tänkte jag på att det inte skulle göra något om jag inte blev gravid den här månaden BARA LAPPIS FÅR BLI DET!!! Och jag menar det verkligen.



Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!