• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - Men du bor ju så nära, det är väl bara att ta en sväng till?!

    fru AM skrev 2008-12-10 15:58:47 följande:


    Just DE DÄR leksakerna hör till Livias favoriter - hon är listig som tusan när det gäller att räkna ut var de ligger gömda (trist att behöva gömma dem, bättre att kunna ha dem nära till hands, men man är ju livrädd att hon ska komma springande med en *beeeep* när vi har gäster ... )
    Hahaha, ja, jag tycker det är tillräckligt pinsamt när nån av katterna har hittat en (oanvänd) tampong och kommer med den i munnen - play fetch?!
  • _koko_

    God morgon i tråden! Inatt sov conny för första gången i sitt rum, och det gick jättebra!! Han vaknade till 4 gånger (två av dem hörde jag), men somnade om själv alla gångerna!!! Vid halv 7 var han hungrig, så då fick han en flaska ersättning/vällingsblandning och sen tystnade han igen.
    Vet att man ju inte ska dra för stora växlar på en natt, men ååååh, vad jag hoppas att vi alla tre ska få sova bättre nu. Vi hade det ju oförskämt bra fram tills jag började jobba, men sen dess har det varit rätt tufft på nätterna.

    Nog om det. Verkligen.

    Hej sweet! Är ledsen att vi inte får chansen attt träffa dig nu i december, men jag förstår verkligen att du inte hinner!! Skulle mitt barn och barnbarn vara hemma för första gången tillsammans och bara en vecka skulle jag inte släppa dem en sekund.

    Är förbannad på vår färgskrivare på jobbet, hur jag än gör får jag den inte att välja det pappersfacket JAG vill att den ska skriva ut från!!

    Nu ska jag sätta igång att jobba. Har fått en riktig utmaning, ska flytta unix-skript till windows-miljö! Intresseklubben antecknar...

  • _koko_

    Wohooo, jag är en sån hacker!!! Trodde att det skulle ta flera dagar att få ordning på det, men det FUNKAR NU! inte hela vägen ännu, men det svåraste är gjort!

    Lappis - Gäsp, förstår att du är trött! Skavsta ligger ju inte runt hörnet heller...

    AM - Smakligt te! Vi har för tillfället ingen kaffemaskin på jobbet, stor katastrof! Som tur är finns det en vanlig kaffebryggare och micro (för tevatten), så vi överlever hjälpligt iaf.

  • _koko_

    Cicci - Åh, nej, jag hoppades såå att det skulle vara en bra läkare. Undrar om du verkligen ska göra UL hos honom när du nu blev så besviken? Kanske vore det bättre med hon som AM gick hos? Att någon är bättre "på pappret" behöver ju inte betyda ett smack o verkligheten...

    Liten - Ja, jag tror absolut att vi stört varandra alla tre! Hoppas det håller i sig bara. Ha det så skönt hos frisören!

  • _koko_

    MSW - Säker kan man ju aldrig vara, men visst ökar risken med åldern.

    Usch, vad mycket tankespöken du har att tampas med, cicci! Skickar bamsekramar till dig och hoppas du får rätsida på det snart. Känner inte att jag har så mycket att komma med eftersom jag själv egentligen inte ens ville göra kub sist, och inte alls vet hur vi skulle göra med ev syskon.

    AM - Fantastiskt sätt att tänka på!! - "allt såg bra ut så OM det nu är ett kromosombarn så har det varit så listigt, gömt sig så väl och velat komma så gärna att det får komma ändå ... Det är ju VÅRT barn oavsett. " Men jag förstår också att man kan tänka annorlunda när man redan har barn att ta hand om.

  • _koko_

    AM - Man kan ju tro det eftersom det är ett franskt märke, men jag köpte faktiskt 2 par byxor och en blus där när jag var gravid sist (och jag är ju inte heller någon pygmé). Blev dock aldrig riktigt kompis med linningen på byxorna, den slutade liksom mitt på magen?!!

    Cicci - Lunch i början på nästa vecka? Så kan du få dina kläder, låter som att du faktiskt behöver dem nu...

  • _koko_

    Diiididididiiiidididiiiidiididiii... En halvdann intervju till trots har jag fått nytt uppdrag, tjohooo! Ett spännande uppdrag inom en bransch jag inte jobbat förut!

    (muggles - nä, enkla shell-skript som anropar skript skrivna i ett väldigt hemligt specialspråk...)

    Hahaha, pappersmuffa är ju faktiskt ett fantastiskt uttryck....

  • _koko_

    Naaaajj, ni glömmer ju att jag är konsult!
    Men tack ändå!

    Mrs B - Usch, jag har också svårt att förstå de som röker under en graviditet!

  • _koko_

    Nä, som konsult HAR man hallick!
    Fast jag har ju min pimp-kappa förstås...

    Cicci, har redan glömt vad du skrev om nästa vecka, var det tisdag eller onsdag? Kan du då FruLlan? Jag kan båda dagarna, men på onsdag kanske jag är lite bakis efter julfest.

  • _koko_

    Först igen! Conny sov heeeela natten inatt!!! Jag vaknade med ett ryck halv 6 och undrade om jag försovit mig eller om conny hade skrikit, men han sov så gott så och jag hade ju knappast försovit mig.
    Så jag fick en lugn morgon, kunde duscha i fred, göra mig i ordning, äta frukost och vara på jobbet kl 8! Ljuvligt!

    Och hörrni, det är FREDAG!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!